Aplicatii si canale electronice

Aplicatiile electronice, precum si reconcilierea periodica si rapida ale extrasului de cont te vor ajuta in gestionarea cat mai eficienta a inregistrarilor contabile.

BusinessNet Basic & Professional


BusinessNet este o aplicatie web, care iti permite efectuarea de operatiuni bancare de la orice calculator cu acces la Internet, respectand in acelasi timp cele mai ridicate standarde de securitate. Comunicarea cu banca se realizeaza prin protocolul SSL cu criptare pe 256 de biti, combinat cu autentificarea in baza dispozitivelor de tip OTP (one time password), cunoscute si sub numele de “tokens”, asigurandu-se astfel confidentialitatea comunicatiei pentru autentificare si efectuarea tranzactiilor.


Serviciul iti este oferit in doua versiuni distincte, Basic si Professional, ambele variante oferindu-ti o vedere de ansamblu asupra conturilor companiei tale, asupra liniilor de credit si a depozitelor la termen. Poti vizualiza detaliile tuturor tranzactiilor efectuate, inclusiv cu carduri atasate acestor conturi.

Vezi DEMO BusinessNet.

Consulta ghidul de conectare BusinessNet.

BusinessNet Connect

 

BusinessNet Connect este dedicat companiilor care gestioneaza un numar mare de plati si incasari. Aceasta solutie inovatoare eficientizeaza procesele interne si simplifica comunicarea activa si pasiva dintre sistemul de planificare a resurselor intreprinderii (ERP) si BusinessNet Professional.

Prin sincronizarea datelor intre sistemul tau ERP si BusinessNet Professional, urmatoarele actiuni se automatizeaza:

  • upload fisiere de plati;
  • download extrase si mesaje de status ale fisierelor importate.


Astfel, toate informatiile financiare sunt disponibile online in ERP, fara a importa sau exporta manual fisiere. 

 

 

Ore limita de procesare a tranzactiilor efectuate prin aplicatia BusinessNet

 

INFORMATII SUPLIMENTARE

 

 

Pentru informatii suplimentare ne poti contacta direct la adresa cashmanagement@unicredit.ro sau prin intermediul ofiterului tau de cont.

O solutie solicitata deseori este implementarea unui management financiar centralizat. In acest sens, UniCredit Bank vine in sprijinul tau cu o serie de solutii de plati adaptate la o astfel de politica interna.

European Gate – punct unic de acces
  • Este un produs disponibil doar in grupul UniCredit, pentru a raspunde nevoilor companiilor cu prezenta internationala cu management financiar centralizat prin intermediul unor solutii tehnice moderne, cu costuri minime. European Gate permite utilizarea unei singure aplicatii electronice pentru transmiterea platilor catre bancile din grupul UniCredit;
  • In Romania, compania ta cu cont deschis la UniCredit Bank poate actiona atat ca parte activa, cat si ca parte pasiva. Atunci cand actionezi ca parte activa, prin intermediul carora poti ordona platile prin BusinessNet Professional.

 

Serviciul MT101

In baza mandatului primit de la compania care detine contul la banca noastra, UniCredit Bank accepta instructiuni de transfer de la terte banci prin mesaje SWIFT MT101 si executa platile conform acestor instructiuni. Compania titular de cont la UniCredit Bank poate actiona doar ca parte pasiva.

SWIFTNet FIN si File Act
  • Serviciile SWIFTNet FIN si File Act presupun colaborarea companiei tale direct cu organizatia SWIFT, obtinerea unui BIC – Business Identifier Code – propriu (cu acesta compania se identifica unic in reteaua SWIFT) si utilizarea unei aplicatii dedicate furnizate de SWIFT sau de catre o alta companie de solutii informatice. SWIFT pune la dispozitie reteaua, protocolul si standardele de comunicatie cu bancile care ofera aceste servicii clientilor lor. Ambele servicii presupun rolul de parte pasiva;
  • Serviciul SWIFTNet FIN pus la dispozitia companiei tale de catre banca iti ofera posibilitatea de a transmite prin SWIFT spre executare instructiuni de plata exclusiv in format standard SWIFT MT101;
  • Serviciul SWIFTNet FileAct iti ofera posibilitatea transmiterii spre executare de fisiere de plati de la adresa BIC proprie. Beneficiezi, astfel, de flexibilitate in ceea ce priveste formatul de fisiere transmise.

 

Pentru informatii suplimentare ne poti contacta direct la adresa cashmanagement@unicredit.ro sau prin intermediul ofiterului tau de cont.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo