M&A

UniCredit este lider in consultanta M&A in Romania, cu o experienta semnificativa intr-o gama larga de industrii si o vasta cunoastere a pietei locale. Fiind parte a grupului UniCredit, UniCredit Bank Romania are o pozitionare unica pentru a asista in tranzactii medii si mari, precum si in tranzactii transfrontaliere in regiune. Experienta noastra extinsa de M&A ofera clientilor nostri acces facil la investitori din intreaga lume cat si la echipele noastre cu expertiza in sectoare precum Productie Industriala, Bunuri de Larg Consum si Comert cu Amanuntul, Industria Farmaceutica si Servicii de Sanatate, Energie & Infrastructura, Mass-media & Tehnologia Telecomunicatiilor si Institutii Financiare.

 

In timpul unui proces de M&A, UniCredit poate adauga valoare prin pozitionarea favorabila a unei companii pentru vanzare, identificarea cumparatorilor intr-un proces de vanzare, optimizarea valorii primite de vanzator, asigurarea credibilitatii cumparatorului, gestionarea procesului de tranzactie, cat si negocierea tranzactiei.

 

Pozitia noastra de lider pe piata M&A din Romania este confirmata de tranzactiile de referinta realizate atat pentru companii mari dar si antreprenori locali.

 
 
Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo