O Banca sustenabila

Cream valoare tangibila pentru toate partile noastre interesate, oferind solutii reale, pentru nevoi reale.

Acesta este sensul sloganului nostru: Banca pentru lucrurile care conteaza / Banking that matters. Suntem One Bank, One UniCredit - o Banca Comerciala Pan Europeana simpla si de succes, cu un sistem complet de Banca Corporate si de Investitii, oferind bazei sale de clienti in continua crestere o retea unica Vest, Central si Est-Europeana.

Conform valorilor noastre, Etica si Respect, ne angajam sa facem ceea ce este corect pentru toti actionarii nostri, clienti, colegi, comunitati si mediu, pentru a ne asigura ca UniCredit ramane un castigator Pan European.

Strategia de sustenabilitate

La UniCredit, ne respectam angajamentul total fata de crearea de valori sustenabile pentru toate partile interesate. Angajamentul nostru de a „face ceea ce este corect” este principiul nostru in interactiunile cu toate partile noastre interesate, pentru a produce rezultate sustenabile. 

Valorile noastre ne unesc si definesc cultura noastra de Grup, modul in care luam decizii si modul in care actionam pentru a le indeplini. In calitate de one Team, one UniCredit, noi suntem convinsi ca cele doua valori ale noastre, Etica si Respect (E&R) , reprezinta ceea ce este cel mai important pentru Grup si pentru toti actionarii nostri in prezent; Setul nostru de angajamente si obiective privind Guvernanta, Mediul si Aspectul Social (ESG) demonstreaza cum sustenabilitatea face parte din ADN-ul Grupului nostru si este pe deplin integrata in strategiile noastre de afaceri.

Mai multe detalii aici .

Guvernanta privind sustenabilitatea

 

 

 

Citeste mai mult

Raport integrat

 

 

 

Citeste mai mult

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo