Credite

UniCredit Bank ofera clientilor sai o gama extinsa de produse din domeniul financiar, de la produse simple de finantare pana la solutii complexe si structurate care depasesc sfera imprumuturilor clasice.

Credite pe termen lung 

  • Creditele la termen ofera o finantare pe termen lung structurata pentru o anumita perioada de timp si poate reprezenta metoda perfecta de finantare a capitalului de investitii de care compania ta are nevoie;
  • Tipurile de credite acopera o gama larga de structuri (legate de CAPEX, finantare pentru achizitii, finantare de proiecte, restructurarea datoriilor);
  • Pot fi utilizate in conexiune cu alte produse pe termen scurt.

Finantari Structurate

Proiectele de investitii finantate de UniCredit Bank includ achizitionarea de echipamente noi si cladiri. Proiectele sunt analizate individual si sursele de rambursare agreate pot proveni fie din lichiditatile  generate de proiect, fie din lichiditatile generate de operatiunile curente.


Sindicalizari

Beneficiind de suportul si expertiza grupului pe pietele emergente, si avand un focus direct in regiunea Europei Centrale si de Est, UniCredit Group este constant prezent printre bancile de top in clasamentele realizate de prestigioase institutii care se ocupa de piata creditelor sindicalizate, precum Global Capital (fost Euro Week) si Dealogic Loan Analytics. UniCredit Group se implica in calitate de Aranjor Principal, Co-aranjor sau Participant in tranzactii internationale sau locale, in principal in tarile CEE, in proiecte ale companiilor care implica nevoie complexa de finantare si care necesita un volum de finantare semnificativ.  

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo