Corporate

UniCredit este un partener strategic pentru companii mari, medii si multinationale, precum si pentru entitati din sectorul public, institutii financiare, investitori institutionali si sponsori financiari. 

Dedicati relatiilor pe termen lung, manangerii nostri de relatii cu clientii si specialistii de produse, creeaza solutii customizate pentru Finantare, Cash Management, Depozite si Investitii si Investment Banking.

UniCredit International Center – sprijinindu-se pe Managerii de Relatii care vorbesc principalele limbi straine – este capabil sa sustina, la cele mai inainte standarde, companiile Internationale si Multinationale in gestionarea afacerilor transfrontaliere. 

Fiind una dintre institutiile financiare principale din Uniunea Europeana, UniCredit te sustine in accesarea de fonduri europene.

Cardul de masa CARD MENIU

Primele tichete de masa emise de o banca din Romania pe suport electronic: eficient, flexibil si usor de administrat.

Detalii

Centru International

Cu o echipa dedicata, vorbind mai multe limbi si avand cunostinte de piata avansate, te putem sprijini, fie ca esti o companie internationala sau una multinationala, care gestioneaza afaceri transfrontaliere.

Actionand ca un punct central pentru toate nevoile tale, noi te asiguram de sprijinul nostru complet in oferirea de servicii special dedicate pentru tine.

Detalii

Fonduri europene

Fiind una dintre institutiile financiare principale din Uniunea Europeana, UniCredit te sustine in accesarea de fonduri europene.

Detinem un Centru de Competenta European cu un serviciu de prima calitate, ofering consultanta, garantii si scrisori de confort, credite punte sau credite de investitii.

Detalii

Investment Banking

Grupul UniCredit faciliteaza accesul la pietele de capital gratie uneia dintre cele mai bine consolidate retele de Investment Banking din Europa. Ne bazam pe interactiunea stransa dintre echipele de vanzari si echipele specializate pe produse.