Institutii financiare

Una dintre structurile dedicate din cadrul Grupului UniCredit, Departamentul Institutii Financiare actioneaza ca interfata principala pentru clientii institutii financiare bancare si non-bancare.

Departamentul Institutii Financiare are ca scop principal furnizarea de servicii bancare universale institutiilor financiare si facilitarea accesului la servicii bancare complexe – de la Cash Management, Trade Finance, Custodie.

Fiind o entitate cu acoperire globala, cu prezenta in Viena (Austria si Europa Centrala si de Est), München (Germania si Europa de Nord), Milano (Italia si Europa de Sud), Paris (Franta), New York (America de Nord si America de Sud) si Hong Kong (Asia), beneficiaza de acces la cele mai importante institutii financiare active in principalele piete financiare.

 

 

 

 

Finantare

Gama diversificata de produse de finantare cuprinde de la solutii clasice de creditare, pana la cele mai complexe.

Fiind o institutie europeana de top in ceea ce priveste serviciile de creditare, UniCredit Bank ofera consultanta clientilor sai institutii financiare in accesarea pietelor internationale si locale de finantare, atat sub forma de obligatiuni, cat si sub forma de credite.


Tranzactionare

Grupul UniCredit este un furnizor principal de servicii de tranzactionare bancara pentru institutiile financiare, oferind o gama larga de produse, de la Cash Management, eBanking, Trade Finance, pana la servicii de Custodie.

Piete financiare

UniCredit Bank este un jucator activ pe piata europeana, facilitand accesul clientilor institutii financiare la piete financiare competitive, oferind o gama larga de produse si servicii: schimb valutar, plasamente in depozite, obligatiuni sau titluri de stat tranzactionate pe piata primara sau piata secundara administrate de Banca Nationala a Romaniei.

Prezenta in principalele tari din Europa Centrala si de Est ne confera avantajul de a fi unul dintre cei mai importanti furnizori de lichiditate in valutele locale, oferind cotatii competitive in intreaga regiune.

Investment Banking

Grupul UniCredit faciliteaza accesul la pietele de capital gratie uneia dintre cele mai bine consolidate retele de Investment Banking din Europa. Ne bazam pe interactiunea stransa dintre echipele de vanzari si echipele specializate pe produse.