Lucreaza alaturi de noi

#DoWhatMatters

 

La UniCredit, credem in Banking pentru lucrurile care conteaza. Facem ceea ce conteaza pentru clientii nostri si comunitatile in care activam, precum si pentru colegii nostri, ceea ce inseamna sa oferim solutii reale la nevoi reale, pentru a obtine rezultate tangibile.

#DoWhatMatters este esenta a ceea ce suntem si cine vrem sa fim. Aceasta este promisiunea pe care UniCredit o face angajatilor actuali si viitori.

Fii la curent cu oportunitatile de cariera pe care le poti accesa si afla ce rol ti se potriveste in echipa noastra!

 

In cazul in care nu gasesti pe aceste canale de recrutare un rol la care sa aplici acum, dar iti doresti sa ne trimiti CV-ul tau, te rugam sa ne scrii la jobs@unicredit.ro.
Vei fi inregistrat(a) in baza de date, iar echipa noastra de recrutare te va contacta ulterior, daca profilul tau se potriveste posturilor vacante.

Inainte de a ne trimite CV-ul tau sau a aplica la una dintre pozitiile vacante, te invitam sa parcurgi intregul document privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Noi luam in serios protectia datelor, securitatea si conformarea cu legislatia privind protectia datelor cu caracter personal si a vietii private.

Ce inseamna #DoWhatMatters?

 

Sa ne construim viitorul impreuna

Cu totii contribuim la succesul nostru comun. Transformam modul in care lucram si gasim solutii simple la provocari complexe, datorita unei atitudini focusate pe determinare, creativitate si inovatie.

 

Sa fim uniti prin diversitate internationala

Cultura noastra incluziva ne inspira sa colaboram si sa crestem la nivel global, impartasind diferite experiente. Fiecare voce, cultura si perspectiva imbogateste comunitatea noastra: One Bank, One UniCredit.

 

Sa evidentiem ce este mai bun in oameni

Oamenii nostri sunt principalul nostru atu, nu doar angajati. Sustinem echilibrul munca-viata, cream un mediu de munca dinamic si de sustinere.

 

Sa sustinem dezvoltarea oamenilor

Ne provocam colegii sa depaseasca asteptarile lor pentru a atinge obiective si mai mari. Investim in dezvoltare profesionala si personala prin oportunitati de invatare si de crestere.

 

Pentru ca tu, la UniCredit, poti face diferenta

 

Cauti un mediu de lucru in care creativitatea si inovatia conteaza? Unde ideile, visurile si ambitiile tale conteaza?

UniCredit iti ofera oportunitati de cariera provocatoare si programe dedicate in locatii diferite si arii de business diverse, de la finante la ICT si Securitate, pentru ca tu sa ai ocazia sa constuiesti alaturi de noi Banca Viitorului.

Afla mai multe despre organizatia noastra si descopera programele noastre accesand sectiunile de mai jos.

 

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo