Lucreaza alaturi de noi

#DoWhatMatters

 

Esti student sau proaspat absolvent si iti doresti un program de internship international?

Alatura-te programului nostru si alege intre Milano, Munchen si Viena. Afla mai multe aici.

 

La UniCredit, credem in Banking pentru lucrurile care conteaza. Ne-am luat angajamentul sa facem ceea ce conteaza pentru clientii, comunitatile si colegii nostri, ceea ce inseamna sa oferim solutii reale la nevoi reale, pentru a obtine rezultate tangibile.

#DoWhatMatters este esenta a ceea ce suntem si cine vrem sa fim. Aceasta este promisiunea pe care UniCredit o face angajatilor actuali si viitori.

Iata cateva dintre oportunitatile deschise la UniCredit Bank in aceasta perioada:

ICT OPERATIONAL RISK MANAGER PDF 393 kB Download
IT SENIOR INTERNAL AUDITOR PDF 532 kB Download
OPERATION OFFICER CORPORATE - GRIGORE MORA BRANCH, BUCHAREST PDF 500 kB Download
RELATIONSHIP MANAGER CORPORATE_PITESTI PDF 524 kB Download
TEAM LEADER ICT COMMUNICATIONS PDF 571 kB Download
DATA PROTECTION SUPPORT OFFICER PDF 336 kB Download
Te rugam sa trimiti CV-ul tau si o scrisoare de intentie, prin e-mail, la jobs@unicredit.ro. Vei fi inregistrat(a) in baza de date, iar echipa noastra de recrutare te va contacta ulterior, daca profilul tau se potriveste posturilor vacante.

Luam in serios protectia datelor, securitatea si conformarea cu legislatia privind protectia datelor cu caracter personal si a vietii private. Te invitam sa parcurgi aici intregul document privind prelucrarea datelor cu caracter personal inainte de a aplica la una dintre pozitiile vacante.

Ce inseamna #DoWhatMatters?

 

Sa ne construim viitorul impreuna

Cu totii contribuim la succesul nostru comun. Transformam modul in care lucram si gasim solutii simple la provocari complexe, datorita unei atitudini focusate pe determinare, creativitate si inovatie.

 

Sa fim uniti prin diversitate internationala

Cultura noastra incluziva ne inspira sa colaboram si sa crestem la nivel global, impartasind diferite experiente. Fiecare voce, cultura si perspectiva imbogateste comunitatea noastra: One Bank, One UniCredit.

 

Sa evidentiem ce este mai bun in oameni

Oamenii nostri sunt principalul nostru atu, nu doar angajati. Sustinem echilibrul munca-viata, cream un mediu de munca dinamic si de sustinere.

 

Sa sustinem dezvoltarea oamenilor

Ne provocam oamenii sa depaseasca asteptarile lor pentru a atinge obiective si mai mari. Investim in dezvoltare profesionala si personala prin oportunitati de invatare si de crestere.

 

Pentru ca tu, la UniCredit, poti face diferenta

 

Cauti un mediu de lucru in care creativitatea si inovatia conteaza? Unde ideile, visele si ambitiile tale conteaza?

UniCredit iti ofera oportunitati de cariera provocatoare si programe dedicate in locatii diferite si arii de business diverse, de la finante la ICT si Securitate, pentru ca tu sa ai ocazia sa constuiesti alaturi de noi Banca Viitorului.

Afla mai multe despre organizatia noastra si descopera programele noastre accesand sectiunile de mai jos.

 

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo