Finantare cheltuieli curente

Planul afacerii tale se poate concretiza mai repede contand pe suportul oferit de UniCredit Bank.

Linia de credit personalizata pentru afaceri mici si mijlocii

Stim ca nu e usor sa incepi o afacere, dar poti primi usor tot sprijinul pentru a o creste!
De aceea, iti oferim linia de credit personalizata pentru afaceri mici si mijlocii.

Alege linia de credit personalizata pe termen de 12 luni, cu posibilitatea prelungirii la scadenta, pentru care utilizarile si rambursarile pot fi efectuate cu usurinta prin intermediul serviciului BusinessNet.


Avantajele liniei de credit personalizate:

 • Accesibilitate: ai acces la bani pentru nevoile pe termen scurt, generate de desfaurarea activitatii, pentru a acoperi decalajul dintre incasari si plati, pentru a plati furnizorii, utilitatile sau alte cheltuieli curente.
 • Flexibilitate: Disponibila in lei, euro sau dolari, cat si multivaluta in functie de activitatea si nevoile companiei tale.
 • Evidenta mai buna a lichiditatii: se pot utiliza banii in orice cont curent si rambursarile se pot face din orice cont curent, permitand evidentierea sumelor incasate sau platite in conturi distincte.
 • Disponibilitate: cererile de utilizare sau rambursare si documentatia justificativa, daca este cazul, pot fi transmise la Banca cu usurinta prin intermediul serviciului BusinessNet.

Pentru cheltuielile curente iti pot fi utile, de asemenea, Cardul de Credit Business sau Creditul de Cheltuieli Generale cu Rambursari.

Linia de credit tip overdraft pentru afaceri mici si mijlocii

Stim ca nu e usor sa incepi o afacere, dar poti primi usor tot sprijinul pentru a o creste!
De aceea, iti oferim linia de credit tip overdraft pentru afaceri mici si mijlocii.
Alege linia de credit pe termen de 12 luni, cu posibilitatea prelungirii la scadenta.


Avantajele liniei de credit tip overdraft:

 • Accesibilitate: ai acces la bani pentru a acoperi decalajul dintre incasari si plati, emiterea de scrisori de garantie si acreditive sau alte cheltuieli legate de activitatea curenta.
 • Flexibilitate: Disponibila in lei, euro sau dolari, in functie de activitatea si nevoile companiei tale. Iar in cazul liniilor de credit multivaluta, poti face plati in oricare dintre cele trei valute aprobate.
 • Economie de timp: nu se solicita documente justificative in cazul cheltuielilor generale, asa ca nu trebuie sa vii la ghiseu pentru orice plata vrei sa faci din credit.

Pentru cheltuielile curente iti pot fi utile, de asemenea, Cardul de Credit Business sau Creditul de Cheltuieli Generale cu Rambursari.

Creditul se adreseaza in principal clientilor care doresc sa isi coreleze incasarile aferente contractelor comerciale cu graficul de plata a unui credit bancar sau celor care doresc o schema clara de rambursare a facilitatii pentru un control mai bun al disponibilitatilor.

Creditul iti este oferit pe o perioada de pana la 5 ani si poate fi utilizat pentru cheltuieli generale, achizitionarea de materii prime, materiale, obiecte de inventar, finantarea contractelor comerciale. Recomandam acest produs si societatilor care desfasoara activitati cu caracter sezonier.

Beneficiezi de urmatoarele avantaje:

 • Economie de timp: nu se solicita documente justificative in cazul cheltuielilor generale, asa ca nu trebuie sa te deplasezi la sediile noastre pentru orice plata pe care doresti sa o efectuezi din credit;
 • Poate fi acordat in: lei, euro sau dolari;
 • Rambursare lunara sau, pentru activitati sezoniere, rambursare trimestriala;
 • Poti apela la garantii de la Fondurile de Garantare nationale / internationale.

Serviciile de factoring pot fi utile oricarei companii care livreaza marfa sau presteaza servicii cu plata la termen sau care, prin natura ei, este, mai degraba, un cumparator/debitor cu plata la termen. Serviciile pe care le ai la dispozitie sunt:

 • Factoring Intern;
 • Factoring de Export;
 • Factoring de Import;
 • Reverse Factoring.


Mai multe detalii gasesti aici.

Spinning wheel animation

Loading