Depozite la termen

Descriere

Depozitul la termen ofera variante de economisire in lei, euro si dolari pe termen de o luna, 3 luni, 6 luni sau 1 an, in functie de planificarea sustenabila a afacerii tale.

Suma  necesara pentru a deschide un depozit este de 10.000 lei sau 3.000 euro/dolari. Poti alimenta contul de depozit din contul curent / de economii la constituire.

Dobanda este fixa pe toata perioada depozitului pana la prima maturitate.

In functie de planurile tale, alege solutia care ti se potriveste:  

  • Depozite scadenta unica: la scadenta, dobanda si principalul se vireaza in contul curent. Acest tip de depozit este recomandat pentru situatiile in care stii exact momentul in care iti doresti sa ai aceste fonduri;
  • Depozite cu prelungire automata, fara capitalizare: la scadenta, dobanda se vireaza in contul curent, iar depozitul se prelungeste numai cu suma depunerii initiale. Acest produs iti permite sa folosesti dobanda unui depozit bancar ca sursa de venit;    
  • Depozite cu prelungire automata si capitalizare: la scadenta, dobanda se adauga la depunerea initiala, iar depozitul se reinnoieste cu soldul astfel obtinut. Avantajul este ca valoarea dobanzii creste la fiecare prelungire, datorita majorarii sumei depuse cu dobanda obtinuta anterior.

Avantaje

  • Rata de dobanda este fixa pe toata perioada de contituire a depozitului si creste odata cu valoarea depozitului;
  • Comision 0 pentru deschiderea, administrarea si inchiderea depozitului;
  • Reinnoire automata si plata sau capitalizarea dobanzii la scadenta;
  • Usurinta in gestionarea capitalului – depozitele se pot constitui, administra si anula si prin intermediul serviciilor de BusinessNet, Telephone Service sau Fax Banking.

Depozitele constituite la UniCredit Bank sunt garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDB). Plafonul de garantare reprezinta echivalentul in lei al sumei de 100.000 de euro per deponent, per banca.


Spinning wheel animation

Loading