Suntem aici

pentru afacerea ta

 • optimizare a costurilor tranzactionale

 • gama variata de produse si servicii pentru activitatea curenta

 • adaptabile specificului activitatii tale

ALEGE PACHETUL POTRIVIT AFACERII TALE

Stim ca atunci cand esti la inceput de drum cu afacerea ta, e intotdeauna binevenita sustinerea unui partener de incredere, cineva cu ajutorul caruia sa poti sa filtrezi o grija si sa mai macini din costuri.

Acum poti sa ai produsele si serviciile bancare pe care le folosesti in viata de zi cu zi, intr-o oferta speciala. Pachetul Creativ* cu zero cost.

Un cont curent in lei si un cont curent in valuta (EUR sau USD).

Contul curent este prima alegere a oricarei companii care isi desfasoara activitatea in Romania. Contul curent in lei sau in valuta poate fi legat la un card de debit sau poate avea atasata o linie de credit.

Card de debit (Visa Business Silver).

Cardul de debit iti ofera posibilitatea de a avea mereu acces la banii din contul curent la care este atasat. Poti plati la comercianti in tara si in strainatate si retrage numerar la orice ATM / automat Self Service.

BusinessNet cu Business Mobile inclus.

Special pentru companii, UniCredit Bank a dezvoltat BusinessNet, aplicatia online de efectuare a tranzactiilor bancare. Ai avantajul de a fi mobil, flexibil, economisind timp si bani.

Tranzactii:

 • Depuneri la automatele Self Service (BNA) - cu cardul de debit inclus in pachet sau cu cod de bare

 • 3 tranzactii/luna cu cardul de debit inclus in pachet, reprezentand tranzactii prin Self Service/retrageri de numerar la ATM-urile UniCredit Bank si ale Grupului UniCredit, precum si la ATM-urile Euronet Romania

Direct Debit

Pentru compania ta, aceasta este cea mai rapida si eficienta solutie de achitare a obligatiilor de plata catre furnizorii de servicii care sunt si parteneri UniCredit Bank. Prin Direct Debit, grija ta legata de plata facturilor lunare tocmai a disparut: banca efectueaza plati in numele tau din contul companiei catre furnizorii de servicii agreati.

Returnarea lunara a unei parti din comisionele bancare percepute contului tau, astfel:

 • 6 RON daca ai inregistrat in luna precedenta un rulaj creditor cuprins intre [>=10.000 Eur<20.000 Eur] prin conturile UniCredit Bank;
 • 9 RON daca ai inregistrat in luna precedenta un rulaj creditor cuprins intre [>=20.000 Eur<30.000 EUR] prin conturile UniCredit Bank;
 • 15 RON daca ai inregistrat in luna precedenta un rulaj creditor >= 30.000 Eur prin conturile UniCredit Bank.

Beneficiu non-bancar:

 • 20% reducere din pretul standard al pachetelor achizitionate – Case de marcat si / sau soft de gestiune (oferite de partenerii cu care Banca are contracte in vigoare)
 •  1 Certificat digital calificat pentru semnatura electronica calificata, cu chei criptografice pastrate in cloud, emis de prestatorul calificat de servicii de incredere cu care banca are contract in vigoare

   

Iar atunci cand planifici sa te extinzi e important sa ai parte de tot ceea ce iti trebuie, dar e important sa fie si usor, si la cost redus.

De aceea poti oricand sa aplici pentru produsele optionale:

 

 

Suplimentar, te bucuri si de urmatoarele beneficii extra pachet:

 • Plati intrabancare nelimitate in Lei si valuta prin BusinessNet, gratuite.

 • Incasari nelimitate inter / intrabancare in Lei si valuta prin ordin de plata, gratuite.

Informatii suplimentare

Cum aplic

Poti aplica online si noi te contactam in cel mai scurt timp, poti suna la Info Center (la numar de telefon +40 21 200.20.20) sau poti vizita una dintre sucursalele UniCredit Bank.

Cat ma costa
Produse incluse in pachet fara niciun cost
Primul cont curent in LEI – taxa de administrare
Primul cont curent in EUR/USD - taxa de administrare
0
Primul Card de debit - taxa anuala de administrare 0
Serviciu BusinessNet (inclusiv Business Mobile) - taxa lunara administrare 0
Serviciu Direct Debit 0
Retragere numerar la ATM-urile UniCredit din Romania si strainatate / tranzactii prin automatele Self Service (cu cardul de debit inclus in pachet) - comision Pentru primele 3 tranzactii/luna UniCredit nu percepe niciun comision
Depuneri la automatele Self Service (BNA) - cu cardul de debit inclus in pachet sau cu cod de bare
0
Produse aditionale (cu taxe si comisioane reduse)
BusinessNet Professional - taxa lunara de administrare 18 LEI / luna
Cont curent (RON, EUR, USD, GBP, CHF, HUF) - taxa lunara de administrare 7 LEI / cont
mPOS Nu se percepe garantie

 

Pentru produsele sau serviciile care nu sunt specificate mai sus se aplica taxele si comisioanele standard practicate de Banca, conform listei de Tarife si Comisioane in vigoare. 

 

Intrebari si raspunsuri

Pentru a beneficia de pachetul CREATIV e obligatoriu sa solicit activarea tuturor produselor incluse?

Produsele incluse in pachetul CREATIV sunt contul de lei si cardul de debit. Restul produselor sunt la alegerea ta.

Cum intru in posesia cardului de debit si a PIN-ului aferent?

Cardul de debit va fi ridicat din unitatea UniCredit Bank in care ai completat cererea, din momentul in care Banca iti comunica faptul ca acesta a fost emis si este disponibil pentru a fi ridicat. Cardul suplimentar va fi ridicat de catre detinatorul acestuia, nu de catre titularul de cont. Codul PIN va fi definit de catre Detinatorul/Utilizatorul cardului prin telefon, apeland Info Center (serviciu disponibil non-stop) la numerele *2020 (apel cu tarif normal in retelele mobile Telekom Romania, Vodafone, Orange, RCS&RDS) sau +40 21 200.20.20 (apel cu tarif normal in reteaua fixa Telekom Romania) si urmand instructiunile robotului.

Pot detine mai multe pachete la UniCredit Bank?

Nu poti detine mai mult de un pachet la UniCredit Bank. In cazul in care detii deja un pachet si optezi pentru un alt tip de pachet din oferta Bancii, pachetul detinut se va inchide odata cu deschiderea noului pachet.

Pot solicita inchiderea pachetului, dar nu si a produselor incluse in acesta?

Poti beneficia in continuare de produsele si serviciile detinute dupa inchiderea pachetului. Pentru produsele si serviciile ramase active dupa inchiderea pachetului, vei achita pretul standard aplicabil fiecarui produs/serviciu individual detinut, conform listei de Taxe si Comisioane in vigoare la momentul inchiderii acestuia. Nu exista taxa pentru inchiderea pachetului tau.

Pot achizitiona si alte produse care nu sunt incluse in pachet?

Ai acces la toate produsele UniCredit Bank dedicate segmentului IMM, acestea se pot achizitiona separat de pachetul detinut. 

Bine de stiut

Suport Card
 • Pentru orice informatie legata de cardul companiei, precum si in situatii de urgenta poti contacta Info Center la numarul +40 21 200.20.20 (apel tarif normal in reteaua fixa Telekom Romania) sau *2020 (apel tarif normal in retelele mobile Orange, RCS&RDS, Telekom Romania, Vodafone).
Siguranta
 • Aplicatia BusinessNet prezinta un inalt nivel de securitate prin sistemul de autorizare bazat pe coduri generate de utilizator, prin intermediul unor dispozitive speciale de securitate: Digipass si Mobile Token.
Tranzactii in strainatate
 • In cazul in care calatoresti in afara tarii poti retrage de asemenea, fara comision, in limita celor 3 tranzactii fara comision, numerar de la ATM-urile Grupului UniCredit din urmatoarele tari: Italia, Austria, Germania, Bosnia-Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Ungaria, Polonia, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Turcia, Ucraina.
Operatiuni Self Service
 • Automatele Self Service iti pun la dispozitie serviciile pe care le ai la ghiseu: poti depune sau retrage bani, efectua schimburi valutare, schimba PIN-ul si plati facturi. Serviciul Self Service, alaturi de BusinessNet, iti ofera acces 24h la conturile companiei.

*Pachet tranzactional dedicat personelor juridice cu cifra de afaceri pâna la 500.000 EUR (inclusiv start-up), persoanelor fizice autorizate, liber profesionistilor si organizatiilor non-profit.

Cu pachetul GeniusIMM* ai libertatea sa iti alegi doar ce te intereseaza pentru afacerea ta, excluzand serviciile bancare de care chiar nu ai nevoie si pe care n-ai de ce sa le platesti, daca nu le folosesti. 

Ia-ti Pachetul de baza la pretul unic de 39 de lei/luna si beneficiezi, gratuit, de urmatoarele produse: 

CONTURI

 • 2 conturi curente in lei
 • 2 conturi curente in valuta (EUR sau/si USD)

 

CARD

 • Un card de debit (Visa Business Gold sau Visa Business Silver)

 

BUSINESS

 • BusinessNet Basic sau Professional cu Digipass sau Mobile Token inclus
 • Business Mobile

 

PLATI

 • 5 plati interbancare in lei prin BusinessNet din contul principal inclus in pachet**

 

SERVICII

 • Tranzactii prin automatele Self Service (BNA) ale UniCredit Bank, cu card de debit inclus in pachet sau cod de bare
 • Retrageri cu cardul de debit inclus in pachet, la ATM UniCredit Bank si ale Grupului UniCredit, precum si la ATM-urile Euronet Romania
 • Debitare directa gratuita cu partenerii cu care UCB are contracte in vigoare
 • Info SMS

 

BENEFICII NON-BANCARE

 • 20% reducere din pretul standard al pachetelor achizitionate – Case de marcat si / sau soft de gestiune (oferite de partenerii cu care Banca are contracte in vigoare);
 • 3 Certificate digitale calificate pentru semnatura electronica calificata, cu chei criptografice pastrate in cloud, emis de prestatorul calificat de servicii de incredere cu care banca are contract in vigoare;

 

Suplimentar, te bucuri si de urmatoarele beneficii extra pachet:

 • Plati intrabancare nelimitate in Lei si valuta prin BusinessNet, gratuite.

 • Incasari nelimitate inter / intrabancare in Lei si valuta prin ordin de plata, gratuite.

Ai nevoie de mai mult? Nicio problema!

Iti poti adapta pachetul prin alegerea urmatoarelor extraoptiuni:

 • Plati electronice nelimitate interbancare in Lei din conturile incluse in pachet** 55 lei/luna
 • Plati electronice nelimitate interbancare in valuta din conturile incluse in pachet** 65 lei/luna
 • Plati in lei cu cecuri si bilete la ordin si incasari in lei prin instrumente de debit** 100 lei/luna
 • Retrageri nelimitate cu cardul de debit principal inclus in pachet de la orice ATM din Romania  120 Lei / luna

In plus, ar trebui sa stii si ca, alegand acest pachet, iti oferim si :

 • comisioane dedicate conform Listei de Taxe si Comisioane a Bancii pentru:

  -  alte conturi curente aditionale in lei si/sau valuta (in plus fata de cele de mai sus)

  - oferta POS constand in tranzactiile privind vanzarea de bunuri si/sau servicii prin intermediul terminalelor POS

*Pachet tranzactional dedicat persoanelor juridice cu cifra de afaceri anuala de maxim 3 milioane EUR.

**Gratuitatile si reducerile se refera exclusiv la comisioanele percepute de UniCredit. Nu se aplica pentru comisionul Sent/ ReGIS, respectiv pentru comisioanele bancilor corespondente. Pentru produsele sau serviciile care nu sunt incluse in pachet, se aplica taxele si comisioanele standard conform listei de tarife si comisioane in vigoare

In cazul clientilor noi (fara produse/servicii detinute la UniCredit Bank) care achizitioneaza pachetul GeniusIMM, comisionul de interogare in baza de date a Registrului Comertului este zero si se aplica o singura data, la deschiderea relatiei de afaceri.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo