UniCredit Group

UniCredit este un grup paneuropean puternic, cu un model simplu de bancă comerciala si un sistem complet de Banca Corporate si de Investitii, oferind bazei de clienti o retea unica vest-, central- si est-europeana.

Grupul ofera atat expertiza locala, cat si accesibilitate internationala. Este aproape si ii sustine pe cei 25 de milioane de clienti pe care ii are la nivel global, oferindu-le acces fara egal la bancile de top din cele 14 piete cheie, precum si in alte 18 piete la nivel mondial.

Reteaua bancara europeana include Italia, Germania, Austria, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Ungaria, Romania, Rusia, Slovacia, Slovenia, Serbia si Turcia.

Pozitia strategica pe care o ocupa in Europa de Vest, Centrala si de Est ii permite sa detina una dintre cele mai mari cote de piata din regiune.

Desi brandul UniCredit este recunoscut in intreaga Europa, Grupul a pastrat si denumirile cu notorietate ale bancilor locale achizitionate pentru a forma Grupul.

Banca

In Romania, UniCredit Bank este una dintre principalele institutii financiare, oferind servicii si produse de inalta calitate pentru toate categoriile de clienti. UniCredit Bank isi propune sa mentina permanent clientul in centrul activitatilor sale, sa fie un partener cu care se lucreaza usor si sa fie o parte foarte activa a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea.

Cariere

Pentru noi, cel mai important este sa cladim impreuna un mediu de lucru in care sa oferim valoare durabila tuturor clientilor nostri. Suntem una dintre principalele institutii financiare din Romania, angajator recunoscut international pentru excelenta in managementul oamenilor si pentru orientarea sa permanenta catre performanta, in toate ariile de activitate.

Dezvoltare durabila

Dezvoltarea durabila este esentiala pentru misiunea si activitatea UniCredit Group si a UniCredit Bank. Avem grija ca eforturile si abordarea noastra in domeniul relevant al dezvoltarii durabile sa continue sa fie armonizata, concentrata si rationalizata, pentru a genera sinergii benefice pentru partile interesate si pentru lumea din jurul nostru.

CSR

Ca parte dintr-un grup bancar cu traditie in mecenat, UniCredit Bank are o predilectie pentru proiectele cultural-artistice. De asemenea, avem deja o traditie in sprijinirea proiectelor sociale si a celor care privesc protectia mediului. Credem in puterea exemplului, de aceea, in numeroase programe pe care le sustinem sunt implicati angajati ai bancii.

Rezultate

Transparenta este un principiu foarte important pentru UniCredit Bank. Oferim celor interesati informatii detaliate despre rezultatele financiare ale bancii si rapoartele financiare din ultimii ani.