UniCredit Group

UniCredit este o banca europeana de top, cu o retea internationala activand pe 50 de piete, cu mai mult de 8.500 de sucursale si peste 147.000 de angajati. Grupul opereaza in 17 tari europene.

UniCredit beneficiaza de o identitate europeana puternica, o prezenta internationala extinsa si o importanta baza de clienti. Datorita pozitiei sale strategice in Europa de Vest si de Est, grupul detine una dintre cele mai importante cote de piata din regiune.

Banca

In Romania, UniCredit Bank este una dintre principalele institutii financiare, oferind servicii si produse de inalta calitate pentru toate categoriile de clienti. UniCredit Bank isi propune sa mentina permanent clientul in centrul activitatilor sale, sa fie un partener cu care se lucreaza usor si sa fie o parte foarte activa a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea.

Cariere

Pentru noi, cel mai important este sa cladim impreuna un mediu de lucru in care sa oferim valoare durabila tuturor clientilor nostri. Suntem una dintre principalele institutii financiare din Romania, angajator recunoscut international pentru excelenta in managementul oamenilor si pentru orientarea sa permanenta catre performanta, in toate ariile de activitate.

Dezvoltare durabila

Dezvoltarea durabila este esentiala pentru misiunea si activitatea UniCredit Group si a UniCredit Bank. Avem grija ca eforturile si abordarea noastra in domeniul relevant al dezvoltarii durabile sa continue sa fie armonizata, concentrata si rationalizata, pentru a genera sinergii benefice pentru partile interesate si pentru lumea din jurul nostru.

CSR

Ca parte dintr-un grup bancar cu traditie in mecenat, UniCredit Bank are o predilectie pentru proiectele cultural-artistice. De asemenea, avem deja o traditie in sprijinirea proiectelor sociale si a celor care privesc protectia mediului. Credem in puterea exemplului, de aceea, in numeroase programe pe care le sustinem sunt implicati angajati ai bancii.

Rezultate

Transparenta este un principiu foarte important pentru UniCredit Bank. Oferim celor interesati informatii detaliate despre rezultatele financiare ale bancii si rapoartele financiare din ultimii ani.

Mobile Phones
Mobile B@nking

Contact

Telefon
+40 21 200 2020 (apel tarif normal in reteaua fixa Telekom Romania)  
*2020 (apel tarif normal in retelele mobile Orange, RCS&RDS, Telekom Romania, Vodafone)

Informatii Financiare

EUR
Info Today si Spot
Cumparare
Vezi toate ratele de schimb si Indicii de referinta