Private Banking

 

Noi, cei de la UniCredit Private Banking, suntem convinsi ca ambasadorii serviciilor noastre sunt clientii nostri.

 

Prin intermediul Private Banking, poti beneficia de o oferta diversificata, cu acces atat pe piata locala, cat si pe cea internationala.

 

 

Despre noi

Despre noi

Noi, cei de la UniCredit Private Banking, suntem convinsi ca serviciile financiare trebuie sa fie usor de inteles si usor de folosit. Cand spunem asta, ne bazam pe experienta noastra indelungata si pe cunostintele profesionale acumulate.

Echipa noastra combina eficienta serviciilor cu simplitatea solutiilor oferite, avand respect pentru valorile, cultura si modul de viata al clientilor nostri.


Tranzactionare

Urmarim satisfacerea eficienta, prompta si la cele mai inalte standarde de calitate a nevoilor financiare ale clientilor nostri.

UniCredit Private Banking pregateste produse si servicii bancare pentru a sustine deopotriva tranzactii bancare zilnice si oportunitati financiare si de investitii pe termen mediu si lung.

Suntem in masura sa iti oferim servicii de investitii diversificate, flexibile in ceea ce priveste protectia capitalului investit si perioada in care te simti confortabil sa investesti.

Investitii

Abordarea investitionala UniCredit Private Banking se bazeaza pe un proces disciplinat, aliniat la nivel regional, care pleaca de la intelegerea obiectivelor financiare si a tolerantei la risc a clientilor nostri cu scopul de a raspunde exigentelor acestora.