Premii

Euromoney a premiat UniCredit Private Banking pentru cele mai bune servicii de Private Banking.


Februarie 2014 - UniCredit Bank a fost desemnata institutia financiara cu cele mai bune servicii de Private Banking din Romania in cadrul Euromoney Private Banking and Wealth Management Survey 2014.


Premiile anuale pentru Private Banking ale Euromoney reprezinta cele mai prestigioase distinctii in zona de administrare a activelor financiare, fiind desemnate atat pe baza cifrelor livrate de entitatile analizate, cat si prin votul profesionistilor din industrie. Sondajul acopera peste 35 de categorii de produse si servicii la nivel global si regional si aproape 100 de tari.


Totodata, rezultatele Customer Satisfaction Survey sunt pozitive, in crestere de la an la an, fapt ce demonstreaza loialitatea si aprecierea clientilor nostri sustinute de profesionalismul si promptitudinea serviciilor UniCredit Private Banking.


Ne mandrim sa fim recunoscuti pentru calitatea serviciilor oferite clientilor nostri si vom continua sa livram aceleasi standarde, concentrandu-ne pe asigurarea unui cadru documentat si transparent care sa ajute clientii in luarea deciziilor investitionale optime.

Spinning wheel animation

Loading