Reteaua internationala

Clientii UniCredit Private Banking beneficiaza, in plus fara de facilitatile oferite local, de acces la reteaua noastra internationala de parteneri si specialisti, ca rezultat al apartenentei la reteaua internationala a Grupului.


Diversificarea geografica si furnizarea unor servicii sofisticate sunt factori importanti care contribuie la diversitatea optiunilor clientilor nostri.


In calitate de grup bancar european de renume, reprezentam un partener de incredere pentru clientii nostri de Private Banking pe tot cuprinsul Europei Centrale si de Est. Prezenta noastra in 17 tari ne ajuta sa oferim clientilor nostri solutii personalizate.Colaborare internationala – serviciile de Private Banking din grup oferite prin intermediul Schoellerbank

Schoellerbank, banca de traditie in Private Banking in Austria, s-a bucurat de recunoastere inca de la infiintare, din  anul 1833, prin competenta si serviciile oferite in gestionarea nevoilor financiare ale clientilor de administrare a activelor lor.

Schoellerbank este specializata in managementul activ de portofolii de investitii. Gama variata de produse si servicii pe care le ofera face posibila furnizarea unor solutii financiare personalizate in functie de profilul de risc al clientilor.


Beneficiile colaborarii cu Schoellerbank:

  • Consiliere holistica;
  • Oferta diversificata, atingand mai multe aspecte de interes pentru clienti;
  • Recompensarea continua prin ELITE cu summa cum laude ca unul dintre cele mai bune banci de Private Banking.


Pentru a afla mai multe informatii despre Schoellerbank te rugam sa discuti cu consilierul tau de investitii, care iti va sta la dispozitie cu detalii suplimentare.

Spinning wheel animation

Loading