SanaPlan

Asigurarea de sanatate de grup pentru compania ta

Asigurarea de sanatate de grup SanaPlan este un produs flexibil care poate fi construit in functie de nevoile companiei tale.

Poti opta doar pentru planul de asigurare Ambulatoriu, pentru planul Spitalizare sau poti face combinatii, astfel incat sa le oferi protectie completa si pachete motivationale diferentiate angajatilor companiei tale.

Cu asigurarea de sanatate SanaPlan, ai garantia ca angajatii beneficiaza de cel mai bun tratament in reteaua de clinici medicale partenere (lista clinici), cat si in oricare alta institutie medicala din tara.

In plus, potrivit dispozitiilor legale in vigoare, compania ta beneficiaza de deductibilitatea fiscala pentru asigurarile private de sanatate, in limita a 400 Euro/an/persoana asigurata. De asemenea, in limita aceluiasi plafon, la nivelul angajatului sumele nu sunt considerate venituri impozabile sau se pot deduce la stabilirea impozitului pe salarii, in situatia in care sunt suportate de angajat.

Daca esti interesat sa afli mai multe informatii despre produsul Sanaplan, consultantii nostri iti vor oferi solutia potrivita.

Consulta Conditiile generale si Planurile de asigurare pentru informatii detaliate privind asigurarea de sanatate de grup SanaPlan, aici.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo