Termeni legali

Toate informatiile continute in acest website sunt proprietatea UniCredit Bank S.A.

UniCredit Bank S.A. isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura website-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.

Informatiile prezentate pe acest website constituie o sursa de informare fara a reprezenta o oferta ferma de a contracta sau o oferta de vanzare-cumparare a vreunui instrument financiar ori produs. Cotatiile cursurilor valutare, coordonatele instrumentelor financiare, procentelor si a produselor oferite pot fi modificate in functie de schimbarile economice nationale si/sau internationale.

Banca nu este si nu va fi legal responsabila sub nici o circumstanta pentru nicio inadvertenta ori eroare in descrierea informatiilor prezentate in acest site. Pentru a afla informatii mai detaliate despre produsele si serviciile UniCredit Bank S.A. poti contacta orice functionar la ghiseele bancii noastre sau suna serviciul Call Center la 021.200-20-20.

De asemenea, Banca nu este responsabila pentru exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul bancii.

Orice incercare de modificare a informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal – UniCredit Bank S.A., da dreptul UniCredit Bank S.A. sa se adreseze instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.

UniCredit Bank SA, societate administrata in sistem dualist, cu sediul in Romania, Bucuresti, Bd. Expozitiei Nr.1F, Sect 1, inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J40/7706/1991, in Registrul Bancar sub nr. RB-PJR-40-011/18.02.1999 si inregistrata la ANSPDCP cu notificarea nr.10964, cod unic de inregistrare 361536, atribut fiscal RO, capital social subscris si varsat 455.219.478,30 RON.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo