Piete de capital

Suntem partenerul ales pentru cererea din ce in ce mai sofisticata a clientilor nostri in segmentul serviciilor bancare si tranzactiilor corporative, finantare, piete de capital si produse de investitii. Oferim expertiza locala, precum si internationala si insotim clientii nostri la nivel global prin intermediul retelei extinse a grupului UniCredit.

 

Specialistii in piata de capital au experienta in consilierea clientilor nostri cu privire la toate optiunile posibile inca din etapa incipienta, cat si in ceea ce priveste performanta pietei, calendarul, structura afacerii si aspecte de guvernanta corporativa.

 

Cu o platforma unica si extinsa care acopera intreaga gama de actiuni si solutii legate de capitaluri proprii, echipa noastra de piete de capital ofera: Oferte Publice Initiale, Oferte Publice Secundare, Emisiuni de Drepturi, Obligatiuni Convertibile. Parteneriatul noastru strategic cu Kepler Cheuvreux, initiat in 2011, ofera acces la cea mai extinsa platforma de analiza a actiunilor si distributie, acoperind  cea mai mare baza de investitori din lume.

 

In calitate de lider DCM la nivel european, oferim o gama larga de obligatiuni cu acces competitiv pentru investitii.

 

Aria noastra de acoperire se extinde dincolo de companiile mari nationale si multinationale cuprinzand inclusiv companiile mici si mijlocii, avand expertiza de aranjor principal mandatat, coordonator si bookrunner.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo