Centru international

Atunci cand planuiesti sa extinzi afacerile in afara pietei locale, este important sa ai alaturi un partener bancar puternic.

Sustinut de reteaua globala UniCredit, Centrul International al UniCredit Bank sustine atat Corporatiile Internationale si Multinationale interesate de piata romaneasca, cat si companiile din Romania care planuiesc sa exporte in alte tari in descoperirea unor noi oportunitati de dezvoltare.

 

Echipa noastra este alcatuita din specialisti care au cunostinte aprofundate despre piata locala si pot oferi suport in mai multe limbi straine.

 

Ofiterul de Relatii cu Clientii (Relationship Managerul) dedicat reprezinta punctul unic de contact pentru toate solicitarile de informatii, asigurand suport 360° in selectarea serviciilor si produselor bancare personalizate – de la simpla deschidere a unui cont curent transfrontalier si pana la solutii financiare complexe.

 

A fi “Client Transfrontalier” confera un statut special in cadrul Bancii. Te poti bucura de un tratament preferential in intregul Grup UniCredit, beneficiind de economie de costuri datorita gestionarii eficiente a activitatilor transfrontaliere. Mai mult, bazandu-ne pe o colaborare stransa cu alte banci din cadrul Grupului UniCredit, iti oferim cea mai mare flexibilitate si solutionarea cu un grad scazut de birocratie a tranzactiilor financiare.

 

Descopera multiple oportunitati alaturi de noi si profita de posibilitatea de a creste intr-o piata extinsa si profitabila, avand alaturi un partener care sa iti ofere mai mult decat o simpla prezenta geografica.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo