Leasing

UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. – Numarul 1 pe piata de leasing din Romania

UniCredit Leasing Corporation IFN SA este liderul pietei autohtone de leasing. Compania face parte grupul financiar UniCredit Romania, alaturi de UniCredit Bank si UniCredit Consumer Financing, oferind o paleta completa de servicii si produse financiare clientilor sai.

UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. ofera finantare prin contracte de leasing financiar si operational, cu o durata medie cuprinsa intre 12 si 60 luni, in urmatoarele domenii: leasing de echipamente industriale, leasing de autovehicule, leasing imobiliar, leasing de tip “sale and lease back” (vanzare cu rascumparare prin leasing) si leasing public.

Pe langa servicii aditionale acestor mari domenii de leasing, UniCredit Leasing Corporation pune la dispozitie si brokerajul in asigurari, prin intermediul companiei afiliate, UniCredit Insurance Broker. De asemenea, compania UniCredit Leasing Fleet Management ofera leasing operational precum si serviciul de gestionare a flotelor de autovehicule.

Grupul international UniCredit are in prezent peste 147.000 de anagajati si 8.500 de sucursale.

Cu o puternica identitate europeana, Grupul UniCredit este fidel orientarii catre o prezenta solida si o pozitie strategica in Europa Centrala si de Est.

Pentru mai multe detalii despre UniCredit Leasingclick aici

Contacte:

UniCredit Bank:

Telefon: 021.200.2020

E-mail:  office@unicredit.ro

UniCredit Leasing Corporation

Telefon: 021.200.7777

E-mail: infoclient@unicreditleasing.ro

UniCredit Leasing Fleet Management

Telefon" 021.200.7900

E-mail: sales@unicreditleasing-fm.ro 

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo