Acceptare la plata a cardurilor prin POS si e-Commerce

Te ajutam cu o gama variata de solutii privind acceptarea la plata a cardurilor.

 

Cu aceste servicii, vei putea incasa contravaloarea produselor si serviciilor comercializate, prin plata cu cardul Visa si Mastercard.

Astfel, le oferi cumparatorilor un mijloc alternativ de plata, intr-o maniera sigura si comoda, construind o relatie pe termen lung cu acestia.

 

Acceptarea la plata a cardurilor reprezinta solutia completa si sigura de plata cu ajutorul cardului bancar, care contribuie la imbunatatirea activitatii desfasurate de tine.

Poti opta intre:

 • plata la POS cu card prezent - cea mai utilizata metoda de plata;
 • plata la POS neasistat cu card prezent – modalitate de plata specifica pentru parcari, curierat- dulapuri de colectare;
 • plata la POS fara card prezent - modalitate de plata specifica doar anumitor domenii de activitate (ex: agentie de turism, agentie de inchiriere masini sau hotel/pensiune);
 • integrare cu casa de marcat – daca exista solicitari speciale de integrare intre POS-urile bancii si casa de marcat, noi te putem asista in acest proces.

Alege cateva dintre functionalitatile aditionale potrivite afacerii tale:

Cash Back - Serviciul de eliberare numerar la POS

Acest serviciu permite clientilor retragerea de numerar la POS, in limita a 150 lei/ tranzactie, atunci cand acestia platesc cu un card Visa sau Mastercard cumparaturile facute in magazinul tau. Suma retrasa in numerar se debiteaza automat din contul detinatorului de card si se crediteaza fara comisioane suplimentare in contul companiei tale.

Acceptare tranzactii contactless

Prin noua tehnologie contactless (denumita PayPass la Mastercard sau PayWave la Visa), clientii pot efectua plati de mica valoare (valoare stabilita de organizatiile internationale de carduri Visa sau Mastercard; de exemplu sub 100 lei in Romania), fara PIN. Introducerea codului PIN va fi insa necesara dupa fiecare cumul de tranzactii contactless consecutive a caror valoare depaseste suma de 150 EUR sau echivalent. In calculul acestei limite nu vor intra tranzactiile contactless efectuate la un terminal neasistat din Spatiul Economic European cu scopul de a plati un bilet de transport sau o taxa de parcare, precum si cele efectuate la un POS/terminal cu functionalitate contactless din afara Spatiului Economic European;

Plata in rate cu cardul de credit Mastercard

Poti efectua tranzactii in rate utilizand cardurile de credit Mastercard emise de alte banci pe POS-urile UniCredit Bank pentru anumiti comercianti din diferite industrii (ex: fashion, retail, do it yourself).

Incasare in mai multe valute

Poti incasa contravaloarea produselelor si serviciilor oferite (ex: agentie de turism, agentie de inchiriere masini sau hotel/pensiune) in mai multe value (USD/EUR).

Bucura-te si tu de o solutie care ti se potriveste cu adevarat, indiferent daca afacerea ta are deja un website pe care inca il dezvolti sau un website complex cu ajutorul caruia te ocupi de volume mari.

TE BUCURI DE AVANTAJE LA NIVEL COMPETITIV PE O PIATA ONLINE AFLATA IN CONTINUA CRESTERE:

 

SIGURANTA

Integrare plati cu 3D Secure

VIZIBILITATE

in online si pe retele sociale

SIMPLITATE

integrare simpla cu plug and play si shopping cart-uri

 

RAPIDITATE

sistem avansat de verificare tranzactii

MOBILITATE

administrare si de pe mobil

INOVATIE

solutie modulara ce permite simplitate in integrare

 
eGenius

Modulul de e-Commerce eGenius este solutia adaptata afacerii tale, simplu de integrat cu cele mai utilizate shopping cart-uri si pregatita sa sustina cresterea sustenabila a acesteia.

Cu eGenius e mai simplu sa te bucuri de multe beneficii precum:

 • Integrare prin API - sau plug and play cu cele mai utilizate shopping cart-uri;
 • Suport dedicat pentru tine și afacerea ta pentru o integrare rapida si eficienta;
 • Siguranta in realizarea platilor prin tranzactii 3DSecure;
 • Posibilitatea de a verifica oricand doresti tranzactiile fara a ingreuna procesul de cumparare;
 • O platforma avansata de monitorizare, flexibila si intuitiva care poate genera rapoarte complexe si ofera integrare usoară cu solutii de contabilitate.
eGeniusWEB

Modulul de e-Commerce eGeniusWEB este soluția ideala pentru afaceri aflate la inceput de drum sau in plina dezvoltare. El este prevazut cu functionalitati inovatoare si te poate ajuta sa pui bazele unei cresteri stabile si durabile.  In plus, template-ul predefinit de site iti permite sa personalizezi lucrurile asa cum iti doresti.

Cu eGeniusWEB te bucuri de multe beneficii precum:

 • Posibilitatea de a verifica oricand doresti tranzactiile fara a ingreuna procesul de cumparare, inclusiv din aplicatia mobila dedicata.
 • Optiunea integrata de share pe platformele de socializare (Facebook, Twitter);
 • Un website integrat, care trebuie doar personalizat si actualizat cu produsele tale fara costuri de dezvoltare, simplu și rapid;
 • Integrare plug and play cu cele mai utilizate shopping cart-uri;
 • Suportul dedicat din partea noastră pentru o integrare rapida si usoara;
 • Ai siguranta in realizarea platilor prin tranzactii 3DSecure;
 • Optiunea de emitere a facturilor electronice si transmiterea acestora pe e-mail.
Comisioane si reguli de acceptare la plata

Semnele distinctive ale standardului 3D Secure sunt logo-urile:

Prin serviciul e-Commerce oferit de UniCredit Bank se pot efectua tranzactii cu carduri emise sub siglele: 

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo