Acceptare la plata a cardurilor prin POS si E-commerce

Te ajutam cu o gama variata de solutii privind acceptarea la plata a cardurilor.


Cu aceste servicii, vei putea incasa contravaloarea produselor si serviciilor comercializate, prin plata cu cardul Visa si MasterCard.

Astfel, le oferi cumparatorilor un mijloc alternativ de plata, intr-o maniera sigura si comoda, construind o relatie pe termen lung cu acestia.

Acceptarea la plata a cardurilor reprezinta solutia completa si sigura de plata cu ajutorul cardului bancar, care contribuie la imbunatatirea activitatii desfasurate de tine.

Poti opta intre:

 • plata la POS cu card prezent - cea mai utilizata metoda de plata;
 • plata la POS neasistat cu card prezent – modalitate de plata specifica pentru parcari, curierat- dulapuri de colectare;
 • plata la POS fara card prezent - modalitate de plata specifica doar anumitor domenii de activitate (ex: agentie de turism, agentie de inchiriere masini sau hotel/pensiune);
 • integrare cu casa de marcat – daca exista solicitari speciale de integrare intre POS-urile bancii si casa de marcat, noi te putem asista in acest proces.

Alege cateva dintre functionalitatile aditionale potrivite afacerii tale:

Cash Back - Serviciul de eliberare numerar la POS

Acest serviciu permite clientilor retragerea de numerar la POS, in limita a 150 lei/ tranzactie, atunci cand acestia platesc cu un card Visa sau MasterCard cumparaturile facute in magazinul tau. Suma retrasa in numerar se debiteaza automat din contul detinatorului de card si se crediteaza fara comisioane suplimentare in contul companiei tale.

Acceptare tranzactii contactless

Prin noua tehnologie contactless (denumita PayPass la MasterCard sau PayWave la Visa), clientii pot efectua rapid plati de mica valoare de pana la 100 RON, prin simpla apropiere a cardului de POS, fara a mai fi necesara tastarea codului PIN si/sau semnarea chitantei. Aceasta noua tehnologie reduce timpul petrecut de clienti la casa.

Plata in rate cu cardul de credit MasterCard

Poti efectua tranzactii in rate utilizand cardurile de credit MasterCard emise de alte banci pe POS-urile UniCredit Bank pentru anumiti comercianti din diferite industrii (ex: fashion, retail, do it yourself).

Conversia monetara dinamica

Conversia monetara dinamica (Dynamic Currency Conversion / DCC) – serviciul care ofera posibilitatea posesorului de a efectua tranzactii fie in valuta locala, fie in EURO sau USD.

Incasare in mai multe valute

Poti incasa contravaloarea produselelor si serviciilor oferite (ex: agentie de turism, agentie de inchiriere masini sau hotel/pensiune) in mai multe value (USD/EUR).

Un business mobil, capabil sa se adapteze realitatii activitatilor zilnice si clientilor sai la orice ora si in orice loc, are nevoie de o solutie de plata eficienta, accesibila si mai ales digitala. De aceea, pentru afacerea ta bazata pe mobilitate – curierat, taximetrie, food delivery, participare la targuri tematice etc. – am creat un instrument de plata rapid, comod si de incredere: mPOS.

Caracteristicile mPOS:

 • plata la mPOS cu card prezent – serviciul de plati mobil;
 • mPOS-ul se conecteaza prin Bluetooth la un smartphone sau tableta cu acces la internet;
 • aplicatia mPOS UniCredit Bank este interfata de utilizare a produsului si se descarca gratuit din AppStore sau Google Play;
 • mPOS-ul va fi folosit doar pentru citirea cardurilor si permite introducerea PIN-ului in situatiile in care acesta e necesar;
 • accepta la plata tranzactii cu carduri cu cip, banda magnetica si tranzactii contactless;
 • chitanta se transmite clientului pe e-mail sau se poate descarca de pe site- ul https://mpos.unicredit.ro/Receipt folosind ultimele 4 cifre ale cardului si RRN-ul tranzactiei (RRN-ul este un cod de 12 cifre care apare pe chitanta sub denumirea Trans No.) .

Special destinat persoanelor juridice care comercializeaza produse si servicii prin web-site-uri pe internet, acest serviciu faciliteaza vanzarea prin acceptarea cardurilor la plata pe internet in conditii de maxima securitate.

Serviciul E-Commerce pune la dispozitia ta tehnologii de ultima ora in acest domeniu, reducand sansele de frauda pe internet, prin utilizarea standardului 3D Secure. Acest standard asigura verificarea identitatii atat a clientilor cumparatori cu cardul pe internet, cat si a comerciantului acceptator. 

Beneficii
 • Extinderea nelimitata a retelei de distributie;
 • Cresterea numarului de clienti si implicit a volumului de vanzari prin cresterea increderii cumparatorilor in plati online;
 • Reducerea drastica a refuzului la plata pe motivul neefectuarii tranzactiei de catre posesorul cardului;
 • Siguranta sporita prin autentificarea separata a posesorului de card;
 • Reducerea numarului de tranzactii disputate si a costurilor aferente.

Semnele distinctive ale standardului 3D Secure sunt logo-urile:

Prin serviciul E-commerce oferit de UniCredit Bank se pot efectua tranzactii cu carduri emise sub siglele: 

Comisioane si reguli de acceptare la plata
Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo