Credite

UniCredit Bank ofera clientilor sai o gama extinsa de produse din domeniul financiar, de la produse simple de finantare pana la solutii complexe si structurate care depasesc sfera imprumuturilor clasice.

Credite pe termen scurt

Create pentru:

  • Capital circulant (salarii, aprovizionare cu energie, cheltuieli operationale).

Principalele tipuri de credite pe termen scurt:

  • Credite pe termen scurt pentru capital circulant (fara reinnoire automata – not revolving);
  • Credite pe termen scurt pentru capital circulant (cu reinnoire automata – revolving);
  • Credite pe termen scurt pentru capital circulant (pe baza documentelor comerciale);
  • Credite pe termen scurt pentru investitii mici;
  • Credite pe termen scurt pentru finantarea contractelor comerciale;
  • Descoperit de cont.

Finantari Structurate

Proiectele de investitii finantate de UniCredit Bank includ achizitionarea de echipamente noi si cladiri. Proiectele sunt analizate individual si sursele de rambursare agreate pot proveni fie din lichiditatile  generate de proiect, fie din lichiditatile generate de operatiunile curente.


Sindicalizari

Beneficiind de suportul si expertiza grupului pe pietele emergente, si avand un focus direct in regiunea Europei Centrale si de Est, UniCredit Group este constant prezent printre bancile de top in clasamentele realizate de prestigioase institutii care se ocupa de piata creditelor sindicalizate, precum Global Capital (fost Euro Week) si Dealogic Loan Analytics. UniCredit Group se implica in calitate de Aranjor Principal, Co-aranjor sau Participant in tranzactii internationale sau locale, in principal in tarile CEE, in proiecte ale companiilor care implica nevoie complexa de finantare si care necesita un volum de finantare semnificativ.  

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo