Vrei mai mult timp pentru lucrurile care conteaza? Iti place sa ai mereu acces si control asupra conturilor tale, de oriunde ai fi?

Sau poate sa te bucuri de beneficii digitale*, cum ar fi sa poti schimba LEI/EUR la curs publicat de BNR, sa deschizi un depozit digital in LEI, cu 1 punct procentual in plus la dobanda, sau sa primesti 3 lei lunar pentru minimum 3 facturi platite pe luna?

Descarca si activeaza aplicatia Mobile Banking! Iti activezi oricand, de oriunde aplicatia, folosind cardul tau de la UniCredit Bank:


  1. Descarca aplicatia din App Store sau Google Play;
  2. Deschide aplicatia si selecteaza ACTIVEAZA MOBILE BANKING;
  3. Introdu primele 6 cifre ale cardului, ultimele 4 cifre ale cardului si ultimele 4 cifre din CNP;
  4. Completeaza cifrele lipsa din numarul de telefon afisat si valideaza-l;
  5. Vei primi un SMS pentru finalizarea activarii aplicatiei
    • Daca ai un telefon cu sistem de operare iOS, da click pe link-ul de activare;
    • Daca ai un telefon cu sistem de operare Android, nu trebuie sa mai dai click pe link, aceasta va fi preluat automat de catre aplicatie.
  6. Introdu si valideaza noul cod PIN si optional activeaza Amprenta pentru logare si semnare.
Mobile Banking UniCredit Bank


In caz ca ai nevoie de asistenta la activarea aplicatiei, apeleaza InfoCenter disponibil non-stop la numerele +4021.200.2020 ( apel tarif normal in reteua fixa Telekom Romania) sau *2020 ( apel tarif normal in retelele mobile Orange, RCS&RDS, Telekom Romania, Vodafone) si colegii nostri re vor ajuta sa activezi aplicatia. 


*Facilitati oferite in cadrul Programul de Beneficii GeniusCont. Curs publicat de BNR – cursul de schimb calculat si publicat de de catre BNR, in fiecare zi bancara, la ora 13, pe baza cotatiilor pietei valutare.

Votat Produsul Anului in categoria Mobile Banking. Studiu realizat online, pe 29 de categorii, de Exact Business Solution, pe un esantion de 7100 de consumatori romani, reprezentativ pentru populatia din mediul urban cu varsta cuprinsa intre 18 si 54 de ani, utilizatori de internet. Eroarea maxima de esantionare este +/-1.2%. Studiul a avut loc in perioada 16 aprilie- 21 mai 2018. Criteriile de selectie au fost: inovatie, atractivitate, satisfactie. Produsele castigatoare au fost votate de catre consumatori dintre produsele inscrise in competitie. Detalii pe www.produsulanului.com