Retragere

numerar

Vrei sa retragi bani, dar ai uitat portofelul acasa?
Ai ramas fara cash si nu ai cardul la tine? Acum nu mai este o problema.
 
Este putin probabil sa uiti acasa telefonul, asa ca acum poti retrage bani de la ATM-urile si multifunctionalele de numerar (BNA) ale UniCredit Bank  doar cu mobilul, folosind noua optiune din aplicatia Mobile Banking: mCash.
 

Care sunt beneficiile mCash?

 

 

gift

Siguranta

Generezi codurile direct din aplicatia de Mobile Banking care permite autentificarea si autorizarea operatiunilor in conditii de securitate sporita (inclusiv prin utilizarea datelor tale biometrice.)

 

gift

Control

Primesti notificari de tip Push de fiecare data cand este folosit codul sau cand expira. Mai mult, poti anula oricand codul generat, direct in aplicatie.

gift

Simplitate

Uita de portofel, carduri, PIN-uri. Telefonul il ai mereu la indemana si poti retrage numerar oricand doresti din conturile tale curente.

gift

Economie

Ai comision 0 la orice retragere cu cod MCash, pana la data de 31.05.2022, pentru a descoperi cat de usor este sa retragi numerar prin MCash.


Cum functioneaza mCash?

 • Te autentifici in aplicatia Mobile Banking si accesezi optiunea mCash   gift

 • Selectezi contul curent din care vrei sa retragi numerar in LEI, specifici suma dorita (multiplu de 10) si apoi autorizezi tranzactia;

 • Aplicatia afiseaza codul generat atat in format QR (cod de bare matricial), ce poate fi scanat la terminalele de retragere numerar dotate cu cititor optic, cat si in format numeric, ce poate fi folosit la terminale care sunt dotate doar cu tastatura;

 • Mergi la un terminal de retragere numerar* al UniCredit Romania (ATM sau BNA), scanezi sau tastezi codul de retragere si confirmi tranzactia, utilizand PIN-ul corespunzator operatiunii respective.

Important! Codurile de retragere numerar nu trebuie transmise unor terte persoane.

Ce mai trebuie sa stii?

 

 • Prin mCash poti retrage doar Lei;

 • Poti genera coduri doar din conturile tale curente, cu exceptia contului Junior;

 • Codurile au o valabilitate de 24h;

 • Poti retrage maximum 2.000 Lei/tranzactie si maximum 4.000 Lei/zi;

 • Poti genera un singur cod in acelasi timp, ce va fi vizibil in aplicatie pana la folosirea/expirarea/anularea acestuia;

 • Generarea codului mCash are ca efect debitarea contului tau, iar in cazul expirarii sau anularii codului, suma iti va fi returnata in acelasi cont;

 • Poti genera coduri in zilele lucratoare in intervalul 07.00-22.00 si la orice ora in zilele de sambata, duminica si in zilele de sarbatori legale.

   

 

 

 

*Nota: cu exceptia sucursalelor in care accesul, in afara orelor de program, in zonele non-stop cu terminale de retragere numerar, necesita folosirea unui card bancar in format fizic.


Nu ai inca Mobile Banking? 

Ia-ti aplicatia cu zero cost de administrare si devino expertul banilor tai.

In caz ca ai nevoie de asistenta la activarea aplicatiei, apeleaza InfoCenter disponibil non-stop la numerele +4021.200.2020 (apel tarif normal in reteua fixa Telekom Romania) sau *2020 (apel tarif normal in retelele mobile Orange, RCS&RDS, Telekom Romania, Vodafone) si colegii nostri te vor ajuta sa activezi aplicatia. 

 

Suntem alaturi de tine oricand. Pentru ca intelegem ca ai nevoie de serviciile bancii chiar si in afara orelor de lucru, prin intermediul ATM-urilor si automatelor Non-Stop Banking, ai acces permanent la banii tai.

 

De asemenea, iti punem la dispozitie serviciile UniCredit Bank si prin bancomatele Euronet. La cele aproximativ 500 de bancomate Euronet poti sa verifici soldul atat pentru cardul de debit, cat si de credit, sa schimbi PIN-ul si sa retragi numerar pana la 2.000 lei pe tranzactie, in aceleasi conditii ca la bancomatele UniCredit Bank. Gaseste bancomatul cel mai apropiat prin aplicatia Mobile Banking sau pe site-urile Euronet Romania si UniCredit Bank!

 

Automatele Non-Stop Banking iti pun la dispozitie serviciile pe care le ai la ghiseu: poti depune bani (lei, euro, dolari), poti retrage numerar, efectua schimburi valutare si plati facturi.  

 

In plus, la orice ATM si automat Non-Stop Banking poti sa reincarci cartele preplatite de telefonie mobila, pentru Orange, Telekom si Vodafone.

 

 

 

Vezi care e cel mai apropiat ATM sau BNA

Harta Sucursale

 

Esti persoana fizica si detii un card de debit emis de UniCredit Bank?

Perfect! Acum poti retrage numerar in EUR de la anumite terminale de tip BNA din reteaua UniCredit, cu un comision de 1% din suma retrasa.

 

In cazul in care cardul pe care il vei utiliza pentru retragerea numerarului va fi atasat unui cont curent deschis intr-o moneda diferita de EUR, schimbul valutar se va realiza la cursul practicat de Banca la momentul efectuarii conversiei, iar acesta iti va fi comunicat pe ecranul terminalului inainte de efectuarea tranzactiei.

Limitele valabile pentru retragerile de numerar la BNA in EUR sunt cele valabile pentru retragerile de numerar in LEI (contravaloarea in EUR), stabilite contractual in functie de tipul de card pe care il detii. La terminalele noastre vei putea retrage doar bancnote in denominarea de 50 de EUR.

Consulta lista terminalelor UniCredit care permit retragere numerar in EUR:

Bacau Bacau Bd. Nicolae Balcescu nr. 1
Bistrita Bistrita Nasaud Str. Mihai Eminescu nr. 16, parter si mezanin
Botosani Botosani Calea Nationala  nr. 68, parter
Brasov Brasov Calea Bucuresti  nr.102, parter
Bucuresti Sector 6 B-dul Iuliu Maniu nr.244J, bl.1, parter, spatiul comercial nr.4
Bucuresti Sector 3 B-dul Theodor Pallady nr. 2, bl. M2A, parter
Bucuresti Sector 1 Bulevardul Expozitiei   nr. 1F, parter
Ploiesti Prahova Str. Emille Zolla nr. 8, Turn halele centrale
Ramnicu Valcea Valcea Str. General Praporgescu nr. 17
Reghin Mures Str. Mihai Viteazul nr. 11
Resita Caras Severin Ion Luca Cargiale nr. 19, bloc 19
Slatina Olt Str. Primaverii nr. 6A
Suceava Suceava Vasile Alecsandri nr. 6, bloc 2A
Vaslui Vaslui Str. Stefan cel Mare  nr. 115, Parter
Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo