De acum este usor sa economisesti pentru planurile tale.

Deschide gratuit un cont de economii in lei, euro sau dolari si incepe sa pui bani deoparte pentru tot ce iti doresti, acum mai simplu ca niciodata.

Nu lasa pe maine ce poti economisi azi! 

 

Avantaje:

  • ZERO COMISIOANE: pentru deschidere,  administrare sau inchidere;
  • FLEXIBIL: Ai acces permanent la banii din cont si nu este necesara o suma minima pentru deschiderea si mentinerea contului. Poti depune sau retrage bani oricand ai nevoie, fara sa pierzi dobanda acumulata;
  • SIMPLU SI USOR: Economisesti in ritmul tau si fara efort activand gratuit o plata programata care va transfera automat o suma de bani stabilita de tine din contul tau curent in cel de economii. Poti deschide un cont de economii in LEI, EURO sau USD fara sa te deplasezi la banca, utilizand aplicatiile Mobile sau Online Banking*.

Ce dobanda primesti?

Rata dobanzii (% pe an)
LEI EUR USD
0,40 0,00 0,10

Dobanda va fi calculata asupra soldului zilnic al contului de economii si va fi virata lunar in contul curent sau va fi capitalizata in contul de economii, conform optiunii tale.

 

Pentru veniturile din dobanzile aferente instrumentelor de economisire banca este obligata sa retina la sursa impozitul pe dobanzi aplicand urmatoarele cote:

  • 10% in cazul persoanelor fizice rezidente in Romania, in tari membre ale Uniunii Europene sau in tari care nu sunt membre ale Uniunii Europene, dar cu care Romania a incheiat o Conventie de Evitare a Dublei Impuneri;

  • 16% in cazul persoanelor fizice rezidente in tari care nu sunt membre ale Uniunii Europene si cu care Romania nu a incheiat o Conventie de Evitare a Dublei Impuneri;

  • o cota mai favorabila, daca aceasta este prevazuta de conventia pentru evitarea dublei impuneri incheiata de Romania cu statul de rezidenta fiscala, in cazul in care clientul nerezident prezinta un certificat de rezidenta fiscal, in original, valabil in anul platii dobanzii.


Conturile de economii constituite la UniCredit Bank sunt garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare (FGDB). Plafonul de garantare reprezinta echivalentul in LEI al sumei de 100.000 EUR per deponent, per banca.

 

*Online Banking - serviciu de tip internet banking

Copiii fac primii pasi in gestionarea finantelor proprii alaturi de parinti.

Cei mici vor castiga incredere in propriile decizii financiare si se vor pregati pentru momentul cand vor avea libertatea de a decide singuri cum isi administreaza resursele.

Asigura-i copilului tau un viitor fara griji economisind pentru el intr-un Cont de Economii Junior. Acesta se deschide direct pe numele copilului si este disponibil in lei, euro sau dolari.

Poti activa gratuit o plata programata care va transfera automat o suma de bani stabilita de tine din contul tau curent in contul de economii Junior.

Sumele mici acumulate constant de-a lungul anilor vor reprezenta un adevart suport financiar pentru copilul tau.

Avantaje:

  • ZERO COMISIOANE: pentru deschidere,  administrare sau inchidere;
  • FLEXIBIL: acces permanent la banii din cont, fara a fi necesara o suma minima pentru deschiderea si mentinerea contului de economii Junior; Depuneri sau retrageri bani oricand, fara a se pierde dobanda acumulata;  
  • SIMPLU SI USOR:  economisesti pentru copilul tau in ritmul ales de tine si fara efort. Poti activa gratuit o plata programata care va transfera automat o suma de bani stabilita de tine din contul tau curent in contul de economii Junior.

Rate de dobanda:

Rata dobanzii (% pe an)
LEI EUR USD
0,50 0,00 0,20

Conturile de economii constituite la UniCredit Bank sunt garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare (FGDB). Plafonul de garantare reprezinta echivalentul in LEI al sumei de 100.000 EUR per deponent, per banca.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo