Fondurile mutuale reunesc disponibilitatile banesti ale mai multor investitori, transformandu-le in investitii pe piata de capital sau piata monetara, oferind investitorilor accesul la un portofoliu diversificat din punct de vedere al instrumentelor finaciare in care investeste, altfel foarte greu de creat din cauza costurilor mult mai mari de achizitie si comportamentul diferit de sine statator al fiecarui instrument financiar in parte.   


Investitia in fonduri mutuale poate fi caracterizata prin:

  • Lichiditate - unitatile de fond pot fi cumparate  sau rascumparate in orice moment;
  • Accesibilitate - Costuri asociate investitiei in unitati de fond mai mici in comparatie cu cele asociate investitiei directe in instrumentele financiar individuale din portofoliul activelor fondului; fondurile mutuale platesc comisioane de tranzactionare mai scazute decat investitorii individuali, iar aceste costuri reduse se traduc in perfomantele investitiei;
  • Egalitate in drepturi si obligatii fata de ceilalti investitori, gestiune organizata a activelor si transparenta administrarii.

Suntem incantati sa iti prezentam Planul de Investitii – RITM, creat special ca sa iti sustinem mai bine pasii catre dorinte indeplinite. RITM este un program care permite investitia periodica in unitati de fond locale si internationale prin debitarea automata a contului curent.

Sa fii in RITM cu planurile tale este:

Simplu si disciplinat

Ai nevoie doar de o suma minima pe care sa o stabilesti pentru investitia periodica in fondul sau fondurile preferate;

Accesibil

Suma minima pentru subscrierile periodice este de 50 lei pentru fiecare fond denominat in lei, de 20 euro/20 dolari pentru fiecare fond denominat in euro sau dolari;. 

Flexibil

Pentru ca se adapteaza oricand nevoilor tale.

Pentru ca tu alegi

  • fondul sau fondurile in care doresti sa investesti conform profilul tau de investitor;
  • suma pe care vrei sa o investesti periodic;
  • data de inceput si data de incetare a investitiilor periodice;
  • frecventa cu care vrei sa investesti periodic, minim 1 luna – maxim 6 luni.

INFORMATII SUPLIMENTARE

Comisioane aferente investitiei in fondurile mutuale Pioneer


Informatiile prezentate mai sus nu constituie un sfat sau o recomandare sa cumperi, sa vinzi produse sau sa efectuezi alte tranzactii. Te rugam sa citesti cu atentie prospectul complet si prospectul simplificat ale Fondurilor in care doresti sa investesti. Performantele anterioare ale fondurilor mutuale nu reprezinta o garantie a realizarilor viitoare. Fondurile mutuale comporta nu numai avantajele ce le sunt specifice, dar si riscul nerealizarii obiectivelor, inclusiv al unor pierderi pentru investitori, veniturile atrase in investitie fiind, de regula, proportionale cu riscul. Este posibil ca, in anumite momente, valoarea investitiei sa fie mai mica decat investitia initiala. Nu poate fi oferita nicio asigurare ca tarile, pietele sau sectoarele de activitate vor evolua asa cum era de asteptat. Investitiile in fonduri mutuale implica anumite riscuri, riscuri legate de evolutia generala a economiei, riscul modificarii dobanzii de piata, riscul legat de ratele de schimb valutar, riscul modificarii puterii de cumparare datorita inflatiei, riscul de plasament, riscul de management, riscul financiar etc. Riscurile aferente fiecarui fond in parte sunt descrise in documentele fondului respective (Prospectul de emisiune, Regulile Fondului si Informatii Cheie Destinate Investitorilor), documente elaborate, in conformitate cu obligatiile sale legale, de catre societatea de Administrare a Investitiilor Pioneer Investments.

Mobile Banking
Mobile Banking

Ai propria sucursala UniCredit Bank in buzunar

Cu ZERO comision de administrare

| |
Spinning wheel animation

Loading