Urasc

sa pierd ocazii

CREDITUL DE REFINANTARE

DETALII

Stim cat e de suparator sa lasi ocaziile sa treaca pe langa tine.

De aceea, la UniCredit Consumer Financing iti poti refinanta creditele de la banci si alte institutii financiare din Romania pe o perioada de pana la 10 ani.

Astfel, iti poti injumatati rata actuala si profita de orice oportunitate.

Beneficiezi de:

VALOARE

maxim 120.000 LEI

 

PERIOADA

Pana la 120 LUNI

 

CREDITUL DE REFINANTARE PANA LA 10 ANI

ACEST PRODUS ESTE OFERIT DE UNICREDIT CONSUMER FINANCING IFN S.A. PRIN UNICREDIT BANK S.A., INTERMEDIAR DE CREDIT CU TITLU AUXILIAR EXCLUSIV AL CREDITELOR OFERITE DE UNICREDIT CONSUMER FINANCING IFN S.A.

Dobanzi


CREDITUL DE REFINANTARE 10 ANI
Dobanda fixa / an pentru clientii fara indeplinirea conditiei de incasare venituri
Dobanda fixa / an pentru clientii cu indeplinirea conditiei de incasare venituri2

1.500 - 20.000 LEI
Credit fara asigurare
15,99% 13,99%
Credit + asigurare de viata1 13,99%
11,99%
  20.001 - 40.000 LEI Credit fara asigurare 14,99% 12,99%
Credit + asigurare de viata1 12,99% 10,99%
  40.001 - 120.000 LEI
Credit fara asigurare 11,99%
9,99%
Credit + asigurare de viata1 9,99%
7,99%

(1) Asigurare de viata cu prima lunara, de 0,15% din suma imprumutata, emisa de Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN S.A., in calitate de agent de asigurare auxiliar inregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiara cu numarul RAJ-502078. Detalii privind oferta completa a produselor financiare si de Asigurare pot fi regasite aici.

(2) Oferta de dobanda presupune indeplinirea conditiei de incasare venituri in valoare de minimum 500 Lei/luna in conturile curente deschise la UniCredit Bank SA de minimum 2 luni din ultimele 4 anterioare solicitarii de credit (cea de-a 4-a luna fiind luna curenta in care se solicita creditul si se semneaza Anexa la Cererea de credit) si indeplinirea pe toata durata creditului a Conditiei de Rulaj Lunar. Mentinerea ratei anuale a dobanzii reduse (fata de dobanda aplicata unui produs de credit fara virarea veniturilor) pe intreaga durata a contractului de credit este conditionata de incasarea lunara in conturile tale curente deschise la UniCredit Bank SA, a unor sume totale in valoare de cel putin 70% din venitul luat in considerare pentru acordarea creditului, respectiv pentru acordarea ulterioara a unui alt credit (Conditia de Rulaj Lunar).

Oferta de refinantare pe o perioada de pana la 10 ani este valabila exclusiv pentru rambursarea datoriilor aferente creditelor contractate anterior 8 iulie 2020, in conditiile Regulamentului BNR 5/2020. Micsorarea ratei cu pana la jumatate din valoarea curenta a acesteia depinde de perioada ramasa pana la maturitatea creditului, precum si de conditiile de cost aplicate creditului refinantat.

 

Afla mai multe detalii despre conditiile pentru reducerea dobanzii cu 2 p.p.

Cum poti obtine reducerea pe durata contractului, in cazul in care nu indeplinesti conditiile la acordarea creditului?

Poti obtine reducerea de 2 puncte procentuale la rata dobanzii anuale daca incepi sa asiguri pe perioada contractului incasari lunare, prin conturile tale curente deschise la UniCredit Bank SA, care sa reprezinte insumat cel putin 70% din venitul luat in considerare la acordarea creditului.

Ce tipuri de incasari luam in calcul?

Orice venituri incasate sau alte tipuri de incasari in conturile tale curente, cu exceptia urmatoarelor tipuri de tranzactii: transferuri intre conturile tale proprii deschise la UniCredit Bank SA, sumele incasate in urma schimburilor valutare intre conturile proprii, dobanda aferenta depozitelor sau altor produse de economisire, sume provenite din depozite ajunse la termen sau lichidate anticipat, sumele provenite din acordarea de credite noi de cate UniCredit Bank SA sau UniCredit Consumer Financing IFN SA, orice alte tipuri de dobanzi creditoare si/sau tranzactii de reversare sume. In cazul sumelor incasate in alta moneda decat Lei, vom lua in considerare echivalentul acestora in lei la cursul BNR publicat in ziua anteriora, valabil pentru ziua in care s-a realizat incasarea. 

Exemplu reprezentativ: pentru un Credit de Refinantare fara Ipoteca de la UniCredit Consumer Financing IFN S.A. (ca urmare a indeplinirii criteriilor de eligibilitate) prin UniCredit Bank S.A. (intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing), in valoare de 80.000 Lei, pe 120 de luni,  cu asigurare de viata atasata/ fara asigurare de viata: rata dobanzii anuala fixa de 7,99%/9,99%, comision de analiza dosar in valoare de 300 Lei, esalonat pe durata creditului in plati lunare (perceput doar in cazul acordarii creditului), comision lunar de administrare credit 0 Lei, comision lunar de administrare a contului curent deschis la UniCredit Bank de 8 lei, valoarea ratei lunare este 1.098,90 Lei (pentru rate egale, rata incluzand si costul asigurarii de viata)/1.067,70 Lei (pentru rate egale), valoarea totala platibila 132.828,31 Lei/129.083,39 Lei, DAE 11,69%/10,93%. Oferta de dobanda exemplificata presupune: (i) indeplinirea conditiei de incasare venituri in valoare de minimum 500 Lei/luna in conturile curente deschise la UniCredit Bank SA de minimum 2 luni din ultimele 4 anterioare solicitarii de credit (cea de-a 4-a luna fiind luna curenta in care se solicita creditul si se semneaza Anexa la Cererea de credit) si (ii) indeplinirea pe toata durata creditului a Conditiei de Rulaj Lunar, si (iii) atasarea unei asigurari de viata cu prima lunara, de 0,15% din suma imprumutata, emisa de Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN SA, in calitate de agent de asigurare auxiliar inregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiara cu numarul RAJ-502078. Produsul de asigurare de viata este optional, clientul putand aplica pentru un produs de credit fara achizitionarea unei asigurari de viata, in conditii de costuri diferite.

Rambursarea integrala a creditului/creditelor refinantat/refinantate se va efectua prin ordin/ordine de plata documentar/documentare (conditionat/conditionate), in contul aferent creditului refinantat deschis la banca/contul institutiei financiare care a acordat creditul ce se refinanteaza. Costul aferent ordinului de plata documentar (conditionat) este suportat de Client si perceput de catre UniCredit Bank SA si este cel afisat in Lista de Comisioane si Dobanzi Clienti Persoane Fizice ce poate fi regasita aici.

Comisioane

Denumire comision
Credit RON
Comision de administrare credit
0 RON
Comision de analiza dosar 300 RON, esalonat pe durata creditului in plati lunare (se percepe doar in cazul acordarii creditului)
Comision de rambursare anticipata 1% pentru perioada de dobanda fixa*
Penalizare neplata (la total de plata restant) Rata dobanzii (la nivelul in vigoare, cand creditul nu inregistreaza restanta) + 3% pe an
Comision unic pentru servicii prestate la cererea consumatorului 180 RON

 

*0,5% pentru rambursari efectuate cu mai putin de un an inaintea scadentei finale

Oferta de refinantare pe o perioada de pana la 10 ani este valabila exclusiv pentru rambursarea datoriilor aferente creditelor contractate anterior 8 iulie 2020, conform regulamentului BNR 5/2020. Micsorarea ratei cu pana la jumatate din valoarea curenta a acesteia depinde de perioada ramasa pana la maturitatea creditului, precum si de conditiile de cost aplicate creditului refinantat. Pentru o calculatie detaliata te rugam sa vizitezi o sucursala UniCredit Bank.

Ai minim 22 ani (maxim 70 la maturitatea creditului) si vrei sa iti refinantezi creditele pe o perioada de pana la 10 ani? Alege Creditul de Refinantare de la UniCredit Consumer Financing:

 • Valoare credit: intre 1.500 si 120.000 de lei;

 • Termenul pentru rambursarea sumei e: intre 61 si 120 de luni;

 • Acceptam o gama foarte larga de venituri: salarii, pensii, contracte de navigator, etc.

In functie de nevoile tale, poti atasa creditului si alte produse complementare precum asigurare de viata (care te poate proteja in cazul unei imposibilitati de plata)1, iar daca deja virezi salariul sau pensia intr-un cont curent deschis la UniCredit Bank beneficiezi de reduceri la dobanda.

1Asigurare de viata cu prima lunara, de 0,15% din suma imprumutata, emisa de Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN SA, in calitate de agent de asigurare auxiliar inregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiara cu numarul RAJ-502078. Produsul de asigurare de viata este optional, clientul putand aplica pentru un produs de credit fara achizitionarea unei asigurari de viata, in conditii de costuri diferite. Detalii privind oferta completa a produselor financiare si de Asigurare pot fi regasite aici.

Exemplu reprezentativ: pentru un Credit de Refinantare fara Ipoteca de la UniCredit Consumer Financing IFN S.A. (ca urmare a indeplinirii criteriilor de eligibilitate) prin UniCredit Bank S.A. (intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing), in valoare de 80.000 Lei, pe 120 de luni, in conditiile indeplinirii conditiei de rulaj lunar la acordarea creditului si pe toata durata contractului de credit si , cu asigurare de viata atasata/fara asigurare de viata: rata dobanzii anuala fixa de 7,99%/9,99%, comision de analiza dosar 300 Lei, esalonat pe durata creditului in plati lunare (perceput doar in cazul acordarii creditului), comision lunar de administrare credit 0 Lei, comision lunar de administrare a contului curent deschis la UniCredit Bank de 8 lei, valoarea ratei lunare este 1.098,90 Lei (pentru rate egale, rata incluzand si costul asigurarii de viata)/1.067,70 Lei (pentru rate egale), valoarea totala platibila 132.828,31/ 129.083,39Lei, DAE 11,69%/ 10,93%.

Oferta de dobanda exemplificata presupune indeplinirea conditiei de incasare venituri in valoare de minimum 500 Lei/luna in conturile curente deschise la UniCredit Bank SA de minimum 2 luni din ultimele 4 anterioare solicitarii de credit (cea de-a 4-a luna fiind luna curenta in care se solicita creditul si se semneaza Anexa la Cererea de credit) si indeplinirea pe toata durata creditului a Conditiei de Rulaj Lunarsi atasarea unei asigurari de viata cu prima lunara, de 0,15% din suma imprumutata, emisa de Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A. prin UniCredit Consumer Financing, in calitate de agent de asigurare auxiliar inregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiara cu numarul RAJ-502078. Produsul de asigurare de viata este optional, clientul putand aplica pentru un produs de credit fara achizitionarea unei asigurari de viata, in conditii de costuri diferite.

Creditul de Refinantare fara Ipoteca pe o perioada de pana la 10 ani este un produs oferit de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. Prin UniCredit Bank S.A., intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A.

Pentru acordarea creditului trebuie incheiat un contract de cont curent cu UniCredit Bank ("Banca"), in cazul in care nu ai deja un cont curent curent deschis la Banca. Costul aferent contului curent este suportat de tine si perceput de catre UniCredit Bank SA si este cel afisat in Lista de Comisioane si Dobanzi Clienti Persoane Fizice ce poate fi regasita pe www.unicredit.ro. Deschiderea unui cont curent se poate realiza prin intermediul unei varietati de produse sau servicii financiare disponibile. Intrucat alegerea pachetului de servicii de cont curent este exclusiv in sarcina Clientului, produsul sau serviciul nu este in oferta Creditorului, costurile pentru operatiunile sau serviciile aferente contului curent depind de produsul sau serviciul ales si nu-i sunt cunoscute creditorului la data prezentei astfel ca, pentru exemplul de calcul reprezentativ si ipoteza de calcul DAE prezentate a fost luat in considerare comisionul de administrare cont curent care nu face parte dintr-un pachet de servicii multiple oferite de Banca in valoare de 8 Lei. Toate costurile aferente produselor si serviciilor UniCredit Bank S.A., cum ar fi comisioane de deschidere, administrare a contului, aferente operaţiunilor si/sau serviciilor legate de cont sunt datorate de catre client catre UniCredit Bank S.A. si vor fi percepute separat de catre aceasta conform documentelor semnate intre client si UniCredit Bank S.A.

Prezenta nu valoreaza, conform legii, oferta de a contracta produse/servicii financiare din partea UniCredit Consumer Financing IFN S.A., putand fi modificata sau revocata in orice moment. Conform legii oferta de produs sau serviciu financiar este cea valabila la momentul inregistrarii solicitarii produsului/serviciului si, independent de elementele respectivei oferte, contractul se considera incheiat numai la data.

Conditii de eligibilitate

Pentru contractarea unui Creditul de Refinantare fara Ipoteca pe o perioada de pana la 10 ani sunt necesare respectarea urmatoarelor conditii minime de eligibilitate:

 • Varsta minima: 22 ani; (25 ani pentru Navigatori);

 • Varsta maxima (varsta pana la care creditul trebuie rambursat in totalitate): 70 ani (60 ani pentru navigatori);

 • Venitul lunar net eligibil: Minim 800 lei (1250 lei pentru navigatori).

 • Utilizarea creditului exclusiv pentru rambursarea datoriilor aferente creditelor contractate anterior 8 iulie 2020, conform regulamentului BNR 5/2020.

Documente necesare


Documente necesare pentru aprobarea financiara:

 • Document de identitate (BI/CI);

 • Documente care sa ateste venitul, sau Acordul de consultare a bazelor de date ANAF*

  (se completeaza in sucursala UniCredit Bank);

  *Aplicabil pentru categoriile de persoane (cu titlu de exemplu: salariati) pentru care exista obligatii legale de declarare a veniturilor la autoritatile fiscale, in baza exprimarii acordului de consultare si prelucrare a infromatiilor din bazele de date ale Ministerului Finantelor Publice, Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) Pentru celelalte categorii de venituri, este necesara prezentarea documentatiei de venit. Creditorul isi rezerva dreptul de a solicita, dupa caz, orice documente necesare, avand dreptul de a analiza si de a aproba sau respinge solicitarea de acordare a creditului de consum, in conformitate cu normele interne si reglementarile legale.

 • Cerere de credit 

  Ne rezervam dreptul de a solicita, dupa caz, orice alte documente, conform normelor interne de creditare.

Acestei facilitati i se poate atasa un pachet de asigurare cu acoperiri multiple, conform detaliilor de mai jos. Atasarea asigurarii nu este obligatorie pentru acordarea facilitatii.

 

Tip de asigurare
Formula Acoperiri Procent de prima
Prima lunara Valoarea creditului X procent de prima Deces din orice cauza, dizabilitate totala permanenta, pierdere involuntara a locului de munca 0,15%
Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo