Urasc

sa pierd ocazii

CREDITUL DE REFINANTARE

DETALII

Stim cat e de suparator sa lasi ocaziile sa treaca pe langa tine.

De aceea, la UniCredit Consumer Financing iti poti refinanta creditele de la banci si alte institutii financiare din Romania pe o perioada de pana la 10 ani.

Astfel, iti poti injumatati rata actuala si profita de orice oportunitate.

Beneficiezi de:

VALOARE

maxim 100.000 LEI

 

PERIOADA

Pana la 120 LUNI

 

CREDITUL DE REFINANTARE PANA LA 10 ANI

ACEST PRODUS ESTE OFERIT DE UNICREDIT CONSUMER FINANCING IFN S.A. PRIN UNICREDIT BANK S.A., INTERMEDIAR DE CREDIT CU TITLU AUXILIAR EXCLUSIV AL CREDITELOR OFERITE DE UNICREDIT CONSUMER FINANCING IFN S.A.

Dobanzi


CREDITUL DE REFINANTARE 10 ANI
Dobanda fixa / an pentru clientii care nu vireaza venituri
Dobanda fixa / an pentru clientii care vireaza veniturile intr-un cont UniCredit Bank2

1.500-20.000 LEI
Credit fara asigurare
15,99% 13,99%
Credit + asigurare de viata1 13,99%
11,99%
  20.001- 40.000 LEI Credit fara asigurare 14,99% 12,99%
Credit + asigurare de viata1 12,99% 10,99%
  40.001 - 60.000 LEI
Credit fara asigurare 13,99%
11,99%
Credit + asigurare de viata1 11,99%
9,99%
  60.001 - 100.000 LEI
Credit fara asigurare 11,99%
9,99%
Credit + asigurare de viata1 9,99%
7,99%

(1) Asigurare de viata cu prima lunara, de 0,15% din suma imprumutata, emisa de Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN S.A., in calitate de agent de asigurare auxiliar inregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiara cu numarul RAJ-502078. Detalii privind oferta completa a produselor financiare si de Asigurare pot fi regasite aici.

(2) Virarea salariului/ pensiei, la momentul solicitarii de credit, de minimum 2 luni din ultimele 4, catre un cont deschis la UniCredit Bank.

Oferta de refinantare pe o perioada de pana la 10 ani este valabila exclusiv pentru rambursarea datoriilor aferente creditelor contractate anterior 8 iulie 2020, in conditiile Regulamentului BNR 5/2020. Micsorarea ratei cu pana la jumatate din valoarea curenta a acesteia depinde de perioada ramasa pana la maturitatea creditului, precum si de conditiile de cost aplicate creditului refinantat.

Exemplu reprezentativ: pentru un Credit de Refinantare fara Ipoteca de la UniCredit Consumer Financing IFN S.A (“UCFIN”), ca urmare a îndeplinirii criteriilor de eligibilitate, prin UniCredit Bank S.A. (“Banca”, intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UCFIN), in valoare de 65.000 Lei, pe o perioada de 120 luni, cu asigurare de viata atasata si in conditiile virarii salariului/pensiei la momentul solicitarii de credit, de minimum 2 luni din ultimele 4, catre un cont deschis la UniCredit Bank, rata dobanzii anuala fixa de 7,99%, comision de analiza dosar 250 Lei (perceput doar in cazul acordarii creditului), valoarea ratei lunare este 894,26 Lei (pentru rate egale, rata incluzand si costul asigurarii de viata), valoarea totala platibila 107.310,15Lei, DAE 11,44%.

Oferta de dobanda exemplificata presupune virarea salariului/pensiei in contul deschis la UniCredit Bank si atasarea unei asigurari de viata cu prima lunara, de 0,15% din suma imprumutata, emisa de Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A. prin UniCredit Consumer Financing, in calitate de agent de asigurare auxiliar inregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiara cu numarul RAJ-502078. Produsul de asigurare de viata este optional, clientul putand aplica pentru un produs de credit fara achizitionarea unei asigurari de viata, in conditii de costuri diferite.  Detalii privind oferta completa a produselor financiare si de Asigurare pot fi regasite aici.

Rambursarea integrala a creditului/lor refinantat/e se va efectua prin ordin/e de plata documentar/e (conditionat/e), in contul aferent creditului refinantat deschis la banca / contul institutiei financiare care a acordat creditul ce se refinanteaza. Costul aferent ordinului de plata documentar (conditionat) este suportat de Client si perceput de catre UniCredit Bank SA si este cel afisat in Lista de Comisioane si Dobanzi Clienti Persoane Fizice ce poate fi regasita aici.

Comisioane

Denumire comision
Credit RON
Comision de administrare credit
0 RON
Comision de analiza dosar 250 RON (se percepe doar in cazul acordarii creditului)
Comision de rambursare anticipata 1% pentru perioada de dobanda fixa*
Penalizare neplata (la total de plata restant) Rata dobanzii (la nivelul in vigoare, cand creditul nu inregistreaza restanta) + 3% pe an
Comision unic pentru servicii prestate la cererea consumatorului 180 RON

 

*0,5% pentru rambursari efectuate cu mai putin de un an inaintea scadentei finale

Oferta de refinantare pe o perioada de pana la 10 ani este valabila exclusiv pentru rambursarea datoriilor aferente creditelor contractate anterior 8 iulie 2020, conform regulamentului BNR 5/2020. Micsorarea ratei cu pana la jumatate din valoarea curenta a acesteia depinde de perioada ramasa pana la maturitatea creditului, precum si de conditiile de cost aplicate creditului refinantat. Pentru o calculatie detaliata te rugam sa vizitezi o sucursala UniCredit Bank.

Ai minim 22 ani (maxim 70 la maturitatea creditului) si vrei sa iti refinantezi creditele pe o perioada de pana la 10 ani? Alege Creditul de Refinantare de la UniCredit Consumer Financing:

 • Valoare credit: intre 1.500 si 100.000 de lei;

 • Termenul pentru rambursarea sumei e: intre 61 si 120 de luni;

 • Acceptam o gama foarte larga de venituri: salarii, pensii, contracte de navigator, etc.

In functie de nevoile tale, poti atasa creditului si alte produse complementare precum asigurare de viata (care te poate proteja in cazul unei imposibilitati de plata)1, iar daca deja virezi salariul sau pensia intr-un cont curent deschis la UniCredit Bank beneficiezi de reduceri la dobanda.

1Asigurare de viata cu prima lunara, de 0,15% din suma imprumutata, emisa de Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN SA, in calitate de agent de asigurare auxiliar inregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiara cu numarul RAJ-502078. Produsul de asigurare de viata este optional, clientul putand aplica pentru un produs de credit fara achizitionarea unei asigurari de viata, in conditii de costuri diferite. Detalii privind oferta completa a produselor financiare si de Asigurare pot fi regasite aici.

Exemplu reprezentativ: pentru un Credit de Refinantare fara Ipoteca de la UniCredit Consumer Financing IFN S.A (“UCFIN”), ca urmare a îndeplinirii criteriilor de eligibilitate, prin UniCredit Bank S.A. (“Banca”, intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UCFIN), in valoare de 65.000 Lei, pe o perioada de 120 luni, cu asigurare de viata atasata si in conditiile virarii salariului/pensiei la momentul solicitarii de credit, de minimum 2 luni din ultimele 4, catre un cont deschis la UniCredit Bank,  rata dobanzii anuala fixa de 7,99%, comision de analiza dosar 250 Lei (perceput doar in cazul acordarii creditului), valoarea ratei lunare este 894,26Lei (pentru rate egale, rata incluzand si costul asigurarii de viata), valoarea totala platibila 107.310,15 Lei, DAE 11,44%.

Oferta de dobanda exemplificata presupune virarea salariului/pensiei in contul deschis la UniCredit Bank si atasarea unei asigurari de viata cu prima lunara, de 0,15% din suma imprumutata, emisa de Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A. prin UniCredit Consumer Financing, in calitate de agent de asigurare auxiliar inregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiara cu numarul RAJ-502078. Produsul de asigurare de viata este optional, clientul putand aplica pentru un produs de credit fara achizitionarea unei asigurari de viata, in conditii de costuri diferite.

Creditul de Refinantare fara Ipoteca pe o perioada de pana la 10 ani este un produs oferit de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. prin UniCredit Bank S.A., intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. Pentru acordarea creditului trebuie incheiat un contract de cont curent cu UniCredit Bank, in cazul in care clientul nu are deja un cont curent. Costurile contului curent se percep separat de catre UniCredit Bank, in functie de produsul ales si nu sunt incluse in DAE anterior mentionata.

Prezenta nu valoreaza, conform legii, oferta de a contracta produse/servicii financiare din partea UniCredit Consumer Financing IFN S.A., putand fi modificata sau revocata in orice moment. Conform legii oferta de produs sau serviciu financiar este cea valabila la momentul inregistrarii solicitarii produsului/serviciului si, independent de elementele respectivei oferte, contractul se considera incheiat numai la data.

Conditii de eligibilitate

Pentru contractarea unui Creditul de Refinantare fara Ipoteca pe o perioada de pana la 10 ani sunt necesare respectarea urmatoarelor conditii minime de eligibilitate:

 • Varsta minima: 22 ani; (25 ani pentru Navigatori);

 • Varsta maxima (varsta pana la care creditul trebuie rambursat in totalitate): 70 ani (60 ani pentru navigatori);

 • Venitul lunar net eligibil: Minim 800 lei (1250 lei pentru navigatori).

 • Utilizarea creditului exclusiv pentru rambursarea datoriilor aferente creditelor contractate anterior 8 iulie 2020, conform regulamentului BNR 5/2020.

Documente necesare


Documente necesare pentru aprobarea financiara:

 • Document de identitate (BI/CI);

 • Documente care sa ateste venitul, sau Acordul de consultare a bazelor de date ANAF*

  (se completeaza in sucursala UniCredit Bank);

  *Aplicabil pentru categoriile de persoane (cu titlu de exemplu: salariati) pentru care exista obligatii legale de declarare a veniturilor la autoritatile fiscale, in baza exprimarii acordului de consultare si prelucrare a infromatiilor din bazele de date ale Ministerului Finantelor Publice, Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) Pentru celelalte categorii de venituri, este necesara prezentarea documentatiei de venit. Creditorul isi rezerva dreptul de a solicita, dupa caz, orice documente necesare, avand dreptul de a analiza si de a aproba sau respinge solicitarea de acordare a creditului de consum, in conformitate cu normele interne si reglementarile legale.

 • Cerere de credit 

  Ne rezervam dreptul de a solicita, dupa caz, orice alte documente, conform normelor interne de creditare.

Acestei facilitati i se poate atasa un pachet de asigurare cu acoperiri multiple, conform detaliilor de mai jos. Atasarea asigurarii nu este obligatorie pentru acordarea facilitatii.

 

Tip de asigurare
Formula Acoperiri Procent de prima
Prima lunara Valoarea creditului X procent de prima Deces din orice cauza, dizabilitate totala permanenta, pierdere involuntara a locului de munca 0,15%
Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo