MAI MULTE DETALII

Vrei altceva? Si nu mai vrei sa astepti?

Stim cat de important e sa ai lucrurile pe care ti le doresti, atunci cand le doresti.

Ia-ti un Credit de Realizari Personale si beneficiezi de:

 • Pana la 100.000 lei
 • Rambursabili intre 6 si 60 de luni
 • Cu o dobanda fixa de la 5,99% pana la 15,99%

 

Ca sa profiti de acele ocazii de neratat! 

Creditul de Realizari Personale

Acest produs este oferit de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. prin UniCredit Bank S.A., intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A.

Dobanzi

CREDITE IN LEI CU DOBANDA FIXA - PENTRU CLIENTII CARE NU VIREAZA VENITURILE INTR-UN CONT UNICREDIT BANK
Dobanda fixa / an
Dobanda fixa / an pentru clientii care semneaza electronic utilizand tableta pusa la dispozitie in sucursala UniCredit Bank Dobanda fixa/an pentru clientii care semneaza electronic prin serviciul Mobile Banking

1.500-20.000 LEI
Credit fara asigurare
15,99% 14,99% 13,99%
Credit + asigurare de viata1 13,99%
12,99% 11,99%
  20.001- 40.000 LEI Credit fara asigurare 14,99% 13,99% 12,99%
Credit + asigurare de viata1 12,99% 11,99% 10,99%
  40.001 - 60.000 LEI
Credit fara asigurare 13,99%
12,99% 11,99%
Credit + asigurare de viata1 11,99%
10,99% 9,99%
  60.001 - 100.000 LEI
Credit fara asigurare 11,99%
10,99% 9,99%
Credit + asigurare de viata1 9,99%
8,99% 7,99%

(1) Asigurare de viata care poate fi, in functie de optiunea clientului, cu prima de asigurare unica finantata de Imprumutator, de 0,15% din suma imprumutata inmultita cu perioada de creditare sau cu prima de Asigurare lunara de 0,15% din suma imprumutata, emisa de Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN SA, in calitate de agent de asigurare auxiliar inregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiara cu numarul RAJ-502078. Produsul de asigurare de viata este optional, clientul putand aplica pentru un produs de credit fara achizitionarea unei asigurari de viata, in conditii de costuri diferite. Detalii privind oferta completa a produselor financiare si de Asigurare pot fi regasite aici.

Exemplu reprezentativ: pentru un Credit de Realizari Personale oferit de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. (ca urmare a indeplinirii criteriilor de eligibilitate) prin UniCredit Bank S.A. (intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A.), cu asigurare de viata atasata,  in valoare de 80.000 Lei, pe 60 de luni, fara virare venituri catre un cont deschis la UniCredit Bank, cu semnatura electronica calificata a documentatiei prin Mobile Banking: rata dobanzii anuala fixa de 7,99%, comision de analiza dosar 250 Lei (perceput doar in cazul acordarii creditului), comision lunar de administrare credit 0 Lei, valoarea ratei lunare este 1.757,58 Lei (pentru rate egale, rata incluzand si costul asigurarii de viata), valoarea totala platibila 105.454,37 Lei, DAE 11,92%. Oferta de dobanda exemplificata presupune semnarea electronica certificata a documentatiei prin Mobile Banking si atasarea unei asigurari de viata cu prima lunara, de 0,15% din suma imprumutata, emisa de Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN SA, in calitate de agent de asigurare auxiliar inregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiara cu numarul RAJ-502078. Produsul de asigurare de viata este optional, clientul putand aplica pentru un produs de credit fara achizitionarea unei asigurari de viata, in conditii de costuri diferite.

Mai multe exemple reprezentative de calcul pentru produsul financiar cu asigurare de viata cu prima unica finantata de Imprumutator sau cu prima lunara, respectiv fara asigurare de viata atasata, regasiti aici.

Detalii privind oferta completa a produselor financiare si de Asigurare pot fi regasite pe www.ucfin.ro.

Esti client UniCredit Bank? Ai dobanzi speciale.

Clientii care vireaza veniturile intr-un cont curent deschis la UniCredit Bank de minimum 2 luni din ultimele 4 anterioare solicitarii de credit beneficiaza de urmatoarele oferte de dobanda la Creditul de Realizari personale fara ipoteca.

CREDITE IN LEI CU DOBANDA FIXA - PENTRU CLIENTII CARE VIREAZA VENITURILE INTR-UN CONT UNICREDIT BANK Dobanda fixa / an
Dobanda fixa / an pentru clientii care semneaza electronic utilizand tableta pusa la dispozitie in sucursala UniCredit Bank Dobanda fixa/an pentru clientii care semneaza electronic prin serviciul Mobile Banking

1.500-20.000 LEI
Credit fara asigurare
13,99% 12,99% 11,99%
Credit + asigurare de viata1 11,99%
10,99% 9,99%
  20.001- 40.000 LEI Credit fara asigurare 12,99% 11,99% 10,99%
Credit + asigurare de viata1 10,99% 9,99% 8,99%

40.001 - 60.000 LEI
Credit fara asigurare 11,99%
10,99% 9,99%
Credit + asigurare de viata1 9,99%
8,99% 7,99%

60.001 - 100.000 LEI
Credit fara asigurare 9,99%
8,99% 7,99%
Credit + asigurare de viata1 7,99%
6,99% 5,99%

(1) Asigurare de viata care poate fi, in functie de optiunea clientului, cu prima de asigurare unica finantata de Imprumutator, de 0,15% din suma imprumutata inmultita cu perioada de creditare sau cu prima de Asigurare lunara de 0,15% din suma imprumutata, emisa de Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN SA, in calitate de agent de asigurare auxiliar inregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiara cu numarul RAJ-502078. Produsul de asigurare de viata este optional, clientul putand aplica pentru un produs de credit fara achizitionarea unei asigurari de viata, in conditii de costuri diferite. Detalii privind oferta completa a produselor financiare si de Asigurare pot fi regasite aici.

Exemplu reprezentativ: pentru un Credit de Realizari Personale oferit de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. (ca urmare a indeplinirii criterii`lor de eligibilitate) prin UniCredit Bank S.A. (intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A.), in valoare de 80.000 Lei, pe 60 de luni, cu asigurare de viata atasata si in conditiile virarii salariului/pensiei la momentul solicitarii de credit, de minimum 2 luni din ultimele 4, catre un cont deschis la UniCredit Bank, cu semnatura electronica calificata a documentatiei prin Mobile Banking: rata dobanzii anuala fixa de 5,99%, comision de analiza dosar 250 Lei (perceput doar in cazul acordarii creditului), comision lunar de administrare credit 0 Lei, valoarea ratei lunare este 1.678,91 Lei (pentru rate egale, rata incluzand si costul asigurarii de viata), valoarea totala platibila 100.734,40 Lei, DAE 9,74%. 

Oferta de dobanda exemplificata presupune virarea salariului/pensiei in contul deschis la UniCredit Bank, semnarea electronica calificata a documentatiei prin Mobile Banking si atasarea unei asigurari de viata cu prima lunara, de 0,15% din suma imprumutata, emisa de Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN SA, in calitate de agent de asigurare auxiliar inregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiara cu numarul RAJ-502078. Produsul de asigurare de viata este optional, clientul putand aplica pentru un produs de credit fara achizitionarea unei asigurari de viata, in conditii de costuri diferite.

Mai multe exemple reprezentative de calcul pentru produsul financiar cu asigurare de viata cu prima unica finantata de Imprumutator sau cu prima lunara, respectiv fara asigurare de viata atasata, regasiti aici.

Detalii privind oferta completa a produselor financiare si de Asigurare pot fi regasite pe www.ucfin.ro.

Creditul de Realizari Personale este un produs oferit de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. Prin UniCredit Bank S.A., intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. Pentru acordarea creditului trebuie incheiat un contract de cont curent cu UniCredit Bank ("Banca"), in cazul in care clientul nu are deja un cont curent. Costurile contului curent se percep separat de catre Banca, in functie de produsul ales si nu sunt incluse in DAE anterior mentionata.

Prezenta nu valoreaza, conform legii, oferta de a contracta produse/servicii financiare din partea UniCredit Consumer Financing IFN S.A., putand fi modificata sau revocata in orice moment. Conform legii, oferta de produs sau serviciu financiar este cea valabila la momentul inregistrarii solicitarii produsului/serviciului si, independent de elementele respectivei oferte, contractul se considera incheiat numai la data semnarii sale formale sau, dupa caz, conform prevederilor legale aplicabile incheierii contractului la distanta.

Cum semnezi electronic?

 

Pentru a semna electronic trebuie sa det­ii un numar de telefon mobil, o adresa de e-mail (unde vei primi intreaga documentatie semnata) si sa fii de acord cu semnarea documentatiei cu semnatura electronica calificata.

Pentru a semna electronic prin intermediul serviciului de Mobile Banking pus la dispozitie de catre UniCredit Bank trebuie sa sa detii un numar de telefon mobil, sa ai calitatea de client UniCredit Bank si sa utilizezi serviciul de Mobile Banking pus la dispozitie de catre UniCredit Bank (unde vei semna si primi intreaga documentatie semnata) si sa fii de acord cu semnarea documentatiei cu semnatura electronica calificata utilizand Mobile Banking.

Semnatura electronica calificata are aceeasi valoare juridica cu semnatura olografa (scrisa de mana) si poate fi folosita dupa ob­tinerea unui certificat electronic calificat emis de TRANS SPED SRL, prestator de servicii de incredere calificat.

Certificatul se obtine in mod gratuit in orice sucursala UniCredit Bank SA de catre solicitantul de credit ce indeplineste conditiile pentru a semna electronic si poate fi folosit in relatia cu UniCredit Consumer Financing IFN S.A.

Comisioane

Denumire comision
Credit RON
Comision de administrare credit
0 RON
Comision de analiza dosar 250 RON (se percepe doar in cazul acordarii creditului).
Comision de rambursare anticipata 1% pentru perioada de dobanda fixa*
Penalizare neplata (la total de plata restant) Rata dobanzii (la nivelul in vigoare, cand creditul nu inregistreaza restanta) + 3% pe an
Comision unic pentru servicii prestate la cererea consumatorului 180 RON

*0,5% pentru rambursari efectuate cu mai putin de un an inaintea scadentei finale

Oferta pe scurt

unicredit realizari personale

Ai minim 22 ani (maxim 70 la maturitatea creditului) si nevoie de un imprumut rapid? Alege Creditele de Realizari Personale de la UniCredit Consumer Financing:

 • Poti obtine intre 1.500 si 100.000 de lei;
 • Termenul pentru rambursarea sumei e la alegerea ta: intre 6 si 60 de luni;
 • Acceptam o gama foarte larga de venituri: salarii, pensii, contracte de navigator, etc.
 • Ai reducere de dobanda daca alegi sa semnezi electronic;

In functie de nevoile tale, poti atasa creditului si alte produse complementare precum asigurare de viata (care te poate proteja in cazul unei imposibilitati de plata)1, iar daca deja virezi salariul sau pensia intr-un cont curent deschis la UniCredit Bank sau daca alegi sa semnezi cu semnatura electronica calificata beneficiezi de reduceri la dobanda.

1 Asigurare de viata care poate fi, in functie de optiunea clientului, cu prima de asigurare unica finantata de Imprumutator, de 0,15% din suma imprumutata inmultita cu perioada de creditare sau, cu prima de Asigurare lunara de 0,15% din suma imprumutata,, emisa de Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN SA, in calitate de agent de asigurare auxiliar inregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiara cu numarul RAJ-502078. Produsul de asigurare de viata este optional, clientul putand aplica pentru un produs de credit fara achizitionarea unei asigurari de viata, in conditii de costuri diferite. Detalii privind oferta completa a produselor financiare si de Asigurare pot fi regasite aici.

Exemplu reprezentativ: pentru un Credit de Realizari Personale oferit de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. (ca urmare a indeplinirii criteriilor de eligibilitate) prin UniCredit Bank S.A. (intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A.), cu asigurare de viata atasata,  in valoare de 80.000 Lei, pe 60 de luni, fara virare venituri catre un cont deschis la UniCredit Bank, cu semnatura electronica calificata a documentatiei prin Mobile Banking: rata dobanzii anuala fixa de 7,99%, comision de analiza dosar 250 Lei (perceput doar in cazul acordarii creditului), comision lunar de administrare credit 0 Lei, valoarea ratei lunare este 1.757,58 Lei  (pentru rate egale, rata incluzand si costul asigurarii de viata), valoarea totala platibila 105.454,37 Lei, DAE 11,92%. Oferta de dobanda exemplificata presupune semnarea electronica certificata a documentatiei prin Mobile Banking si atasarea unei asigurari de viata cu prima lunara, de 0,15% din suma imprumutata, emisa de Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN SA, in calitate de agent de asigurare auxiliar inregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiara cu numarul RAJ-502078. Produsul de asigurare de viata este optional, clientul putand aplica pentru un produs de credit fara achizitionarea unei asigurari de viata, in conditii de costuri diferite.

Mai multe exemple reprezentative de calcul pentru produsul financiar cu asigurare de viata cu prima unica finantata de Imprumutator sau cu prima lunara, respectiv fara asigurare de viata atasata, regasiti aici.

Creditul de Realizari Personale este un produs oferit de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. Prin UniCredit Bank S.A., intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A.  Pentru acordarea creditului trebuie incheiat un contract de cont curent cu UniCredit Bank ("Banca"), in cazul in care clientul nu are deja un cont curent. Costurile contului curent se percep separat de catre Banca, in functie de produsul ales si nu sunt incluse in DAE anterior mentionata.

Prezenta nu valoreaza, conform legii, oferta de a contracta produse/servicii financiare din partea UniCredit Consumer Financing IFN S.A., putand fi modificata sau revocata in orice moment. Conform legii, oferta de produs sau serviciu financiar este cea valabila la momentul inregistrarii solicitarii produsului/serviciului si, independent de elementele respectivei oferte, contractul se considera incheiat numai la data semnarii sale formale sau, dupa caz, conform prevederilor legale aplicabile incheierii contractului la distanta.

Conditii de eligibilitate

 

Pentru contractarea unui credit de nevoi personale sunt necesare respectarea urmatoarelor conditii minime de eligibilitate:

 • Varsta minima: 22 ani; (25 ani pentru Navigatori)
 • Varsta maxima(varsta pana la care trebuie rambursat in totalitate): 70 ani (60 ani pentru navigatori);
 • Venitul lunar net eligibil: Minim 800 lei (1250 lei pentru navigatori).

 

Documente necesare

 


Documente necesare pentru aprobarea financiara:

 • Document de identitate (BI/CI);
 • Documente care sa ateste venitul, sau Acordul de consultare a bazelor de date ANAF* (se completeaza in sucursala UniCredit Bank);
 • *Aplicabil pentru categoriile de persoane (cu titlu de exemplu: salariati) pentru care exista obligatii legale de declarare a veniturilor la autoritatile fiscale, in baza exprimarii acordului de consultare si prelucrare a infromatiilor din bazele de date ale Ministerului Finantelor Publice, Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) Pentru celelalte categorii de venituri, este necesara prezentarea documentatiei de venit. Creditorul isi rezerva dreptul de a solicita, dupa caz, orice documente necesare, avand dreptul de a analiza si de a aproba sau respinge solicitarea de acordare a creditului de consum, in conformitate cu normele interne si reglementarile legale.

 • Cerere de credit 

Ne rezervam dreptul de a solicita, dupa caz, orice alte documente, conform normelor interne de creditare.

 

Asigurari

Acestei facilitati i se poate atasa un pachet de asigurare cu acoperiri multiple, conform detaliilor de mai jos. Atasarea asigurarii nu este obligatorie pentru acordarea facilitatii.

 

Pachet
Tip de asigurare
Formula Acoperiri Procent de prima
Optiunea 1
Prima unica, finantata
Valoarea creditului procent de prima x perioada Deces din orice cauza, dizabilitate totala permanenta, pierdere involuntara a locului de munca 0,15%
Optiunea 2 Prima lunara Valoarea creditului x procent de prima Deces din orice cauza, dizabilitate totala permanenta, pierdere involuntara a locului de munca 0,15%

 

Informatii utile

In cat timp de la depunerea documentatie complete de credit primesc un raspuns final la solicitarea mea?

In cazurile creditelor de pana in 25.000 lei, poti primi raspuns pe loc cererii tale iar in majoritatea cazurilor aplicatia de credit se analizeaza si are o rezolutie finala in aproximativ 2 zile lucratoare.

 

Daca achit anticipat, mai platesc dobanda?

Nu. In momentul in care ai achitat anticipat, calculul dobanzii se va relua la soldul creditului rezultat dupa rambursarea anticipata. Astfel, daca ai achitat integral, dobanda nu va mai fi perceputa. Sa te asiguri insa, ca in cont ai depus si suma echivalenta a comisionului de rambursare anticipata.

Daca nu mai vreau asigurare, cum procedez?

Nu recomandam renuntarea la pachetul de asigurare, care te protejeaza intr-un numar mare de situatii neplacute. In cazul in care doresti totusi sa te expui acestor riscuri, te rugam sa urmezi procedura specificata de colegii din sucursala UniCredit Bank.

Trebuie sa deschid cont pentru a ma folosi de creditul aprobat?

Da. Pentru a reusi debursarea creditului este necesara deschiderea unui cont UniCredit Bank, cont in care vei depune si ratele aferente contractului de credit.

Ce costuri implica administrarea contului in LEI?

Daca incasezi sau virezi lunar minim 700 LEI in cont si efectuezi o plata lunara cu cardul de debit la comercianti (inclusiv online) SAU electronica prin Mobile sau Online Banking SAU prin serviciul de Debitare directa, administrarea contului curent in LEI nu te costa nimic.

Afla mai multe detalii despre conditiile si multiplele beneficii incluse in ofertele tranzactionale GeniusCont aici.

Daca nu te incadrezi la una din ofertele tranzactionale GeniusCont, administrarea contului curent in LEI este comisionata cu 8 LEI/luna.

Cum pot achita rata pentru creditul contractat?

Poti achita direct la casieriile UniCredit Bank prin intermediul punctelor de colectare PayPoint si la Statiile de plata SelfPay sau prin debitare automata a contului curent deschis la UniCredit Bank.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo