close

 

Taxe si impozite in rate fara dobanda

Achita taxele si impozitele cu o valoare minima individuala de 150 lei cu cardul de credit UniCreditCard, pana la 31 martie 2022, si poti rambursa suma utilizata in pana la 6 rate fara dobanda. In plus, nu uita ca, daca platesti integral contributiile pana la finalul lunii martie, beneficiezi si de o reducere de pana la 10%, conform Codului Fiscal.*

 

Cum functioneaza?

 • Achiti impozitele la ghiseu sau online cu cardul tau de credit primar sau suplimentar emis de UniCredit Consumer Financing
 • Poti solicita, in calitate de Detinator, rambursarea in rate fara dobanda. Stabilesti numarul de rate egale fara dobanda in care doresti sa rambursezi tranzactiile de acest tip, cu valoare individuala de minimum 150 Lei:
  • Raspunzand la SMS-ul primit de la noi cu valoarea tranzactiei pentru rambursarea in 6 rate;
  • Apeland 24/7 Info Center la 021.200.20.20 (apel cu tarif normal in retelele de telefonie fixa) sau *2020 (apel cu tarif normal in retelele de telefonie mobila), pentru rambursarea in 2-6 rate.

 

Detalii in Regulament.

*Reducerea se poate acorda prin hotaratea Consiliului Local.

Carduri de Credit

UniCreditCard Principal

 

Bucura-te de Programul Plata in Rate Egale!  Fiecare cumparatura de minim 300 de lei o poti rambursa flexibil, in rate: poti opta pentru pana la 6 rate cu 0% dobanda, in primele 6 luni de la livrarea cardului, si pana la 36 de rate cu dobanda anuala fixa redusa de la 26,99% la 16,99%, oriunde in lume.

Descriere produs
 • Folosesti cardul tau contactless si te bucuri de plati de pana la 100 de lei, pentru care nu mai este necesar sa introduci codul PIN. Este rapid, deoarece pur si simplu apropii cardul tau contactless de terminalul specializat, fara sa mai inmanezi cardul casierului. Plata se poate efectua in siguranta, doar atunci cand suma este transmisa de casa de marcat terminalului POS, iar tu apropii cardul la maxim 2-4 cm de acesta, nefiind posibile plati din greseala;
 • Cu o singura vizita la banca, primesti o limita de credit intre 700 si 35.000 lei, in functie de venitul tau. Ai acces la 100% din aceasta suma atat la cumparaturile in magazin, cat si online si 40% atunci cand retragi bani la ATM sau cand soliciti transferuri bancare intr-un cont curent din Romania. Limita zilnica maxima de tranzactionare este de 8.000 lei, pentru tranzactii la comercianti sau online, si 4.000 lei la ATM/transferuri bancare;
 • Este necesar sa rambursezi lunar Suma lunara minima de rambursat (dar nu mai putin de 25 lei), formata din:
  • 4% din sumele utilizate in ciclul tranzactional (perioada in care poti face tranzactii), cu exceptia sumelor rambursate in rate cu dobanda;
  • 100% dobanda, comisioane si prima de asigurare (daca e cazul);
  • 100% rate cu dobanda;
  • 100% depasirile de limita.
 • Perioada de gratie de maximum 50 de zile este valabila doar pentru platile la comercianti si plati utilitati si poti beneficia de ea daca rambursezi pana la scadenta totalul de plata datorat;
 • Rata dobanzilor este fixa pe intreaga durata a contractului si variaza in functie de tipul de tranzactie: 24,99%, pentru tranzactii la comercianti sau online, si 26,99% la utilizare ATM;
 • Cardul este valabil 36 de luni, cu posibilitatea de prelungire automata. Valabilitatea contractului este de 3 (trei) ani, cu posibilitatea de prelungire automata in cazurile si in conditiile prevazute contractual.

Prin programul Discountry poti beneficia de:

 • plata in rate egale fara dobanda la comerciantii parteneri. Detalii aici;
 • reduceri la comerciantii parteneri. Detalii aici;
Promotii

Plata in rate egale

Beneficiezi de 0% DOBANDA pentru rambursarea in 3-6 rate a tranzactiilor de minimum 300 de lei efectuate cu UniCreditCard Principal in primele 6 luni de la livrarea cardului, in functie de valoarea cumparaturii:

Numar rate Valoarea minima a tranzactiei
3 300 lei
3,4 400 lei
3,4,5 500 lei
3,4,5,6 600 lei

 

Setezi numarul de rate in care doresti sa rambursezi:

 • Sunand la InfoCenter, pentru impartirea tranzactiilor in 3-6 rate fara dobanda
 • Raspunzand la SMS-ul primit cu valoarea si moneda tranzactiei, pentru numarul de rate comunicat in SMS.
 • La dispozitivele POS din magazinele semnalizate cu sigla programului Mastercard-Plata in Rate, pentru impartirea tranzactiilor in 3, 4, 5 sau 6 rate fara dobanda.    

Oferta este valabila pentru cardurile de credit UniCreditCard achizitionate in perioada 9 noiembrie - 31 martie 2022. Detalii in Regulamentul Programului de Plata in Rate Egale.

 

In plus, poti opta oricand pentru rambursarea tranzactiilor de minim 300 de lei (individuale sau cumulate) efectuate cu UniCreditCard in pana la 36 de rate cu dobanda dobanda fixa redusa de la 26,99%/an la 16,99%/ an.

Setezi numarul de rate in care doresti sa rambursezi:

 • Sunand la InfoCenter, pentru impartirea tranzactiilor in 3, 6, 12, 18, 24 sau 36 rate cu dobanda;
 • Raspunzand la SMS-ul primit, cu valoarea si moneda tranzactiei, pentru numarul de rate comunicat in SMS;
 • La dispozitivele POS din magazinele semnalizate cu sigla programului Mastercard-Plata in Rate, pentru impartirea tranzactiilor in 3, 6, 9 sau 12 rate cu dobanda.
 

 

Consulta aici regulamentul promotiei, valabila pana la 31.12.2022.

 

Transferuri bancare in rate

 • Accesezi bani de pe cardul UniCreditCard usor, alimentand cu pana la 40% din limita de credit orice cont curent din Romania, printr-un simplu apel la InfoCenter. Poti rambursa orice suma transferata:

  • In pana la 36 DE RATE cu dobanda fixa redusa de la 26,99%/an la 16,99%/ an;
  • Cu ZERO COMISION de transfer intra sau inter bancar;

  Consulta aici regulamentul promotiei, valabila pana la 31.12.2022.

  InfoCenter: 021 200 20 20 (apel cu tarif normal in reteaua fixa Telekom Romania) sau *2020 (apel cu tarif normal in retelele mobile Vodafone, Orange, Telekom Romania, RCS&RDS).

 

Refinantare carduri si overdrafturi prin UniCreditCard

Ai un card de credit sau un overdraft emis de o alta banca sau institutie financiara? Ai facut cheltuieli cu el care acum genereaza dobanzi?

Refinanteaza acum datoria in 2-12 RATE FARA DOBANDA prin UniCreditCard.

 

Oferta este valabila pana la 31 ianuarie 2022. Mai multe detalii gasesti in Regulament.

Programe de loialitate

Program ShopSmart

Acceseaza ShopSmart in aplicatia Mobile Banking si bucura-te de beneficii!

 • Ce trebuie sa faci? Activeaza ofertele de la brandurile preferate si poti acumula puncte de Loialitate UniCredit la fiecare achizitie cu UniCreditCard (1 punct UniCredit = 1 Leu).
 • Cum? Intra in Mobile Banking, acceseaza sectiunea Oferte din partea de jos a aplicatiei si intra in programul ShopSmart.

Primesti punctele UniCredit pana la finalul lunii urmatoare celei in care au fost facute cumparaturile. Programul ShopSmart este disponibil pentru cardurile primare si este supus unor termene si conditii. Detalii si Regulament gasesti pe www.unicredit.ro/shopsmart.

 

Puncte UniCredit

Din 1 ianuarie 2022, primesti:

 • 0,1% INAPOI INAPOI in puncte UniCredit (1 punct=1 Leu), la ORICE TRANZACTIE cu UniCreditCard, la comercianti atat pe teritoriul Romaniei, cat si international (indiferent de domeniul de activitate), la dispozitive de plata de tip POS sau online, precum si pentru plata utilitatilor la beneficiarii agreati.
 • In plus, daca iti activezi cardul de credit in primele 30 de zile de la primirea acestuia si il folosesti la comercianti, primesti bonus 30 de puncte UniCredit.

Cu un singur apel la Info Center (Serviciul de Asistenta Clienti) poti transforma multiplu de 10 puncte in lei, pentru a utiliza banii exclusiv pentru tranzactii viitoare (1 punct = 1 leu), dar nu mai mult de 600 de puncte/apel;

Punctele pot fi de asemenea utilizate pentru a plati comisionul anual de emitere / administrare instrument de plata: 30 de puncte in loc de 39 de lei;

Detalii despre Programul de Loialitate valabil incepand cu 1 ianuarie 2022 pana la 31 decembrie 2022 gasesti in Regulament.

Detalii despre Programul de Loialitate valabil pana la 31.12.2021 regasesti in Regulament.

Cat ma costa ?
COMISION DE FURNIZARE CARD DE CREDIT - EMITERE INSTRUMENT DE PLATA
Card principal 39 LEI
COMISION ANUAL DE FURNIZARE CARD DE CREDIT - ADMINISTRARE INSTRUMENT DE PLATA
Card principal (se percepe incepand cu anul II) 39 LEI/an
Card suplimentar 25 LEI/an
COMISIOANE TRANZACTII
Comision utilizare ATM in reteaua UniCredit Bank S.A., a Grupului UniCredit din strainatate si Euronet din Romania 2%
Comision utilizare ATM in reteaua altor banci din Romania si din
strainatate
2% + 4 LEI
Comision tranzactii Quasi-cash/Unique 0  LEI
Inlocuire card (pierdut, furat, deteriorat, distrus, demagnetizat) 25  LEI
Tranzactie cash back la POS 1 LEU
Comision interogare sold (la orice ATM) 0,9  LEI
Limita zilnica de utilizare POS(sau internet) / zi 8000 LEI / 2000 EUR
Limita zilnica de utilizare ATM / zi 4000 LEI / 1000 EUR
Numarul zilnic de tranzactii la POS (sau internet) / ATM 10
Prima asigurare credit utilizat 0,5%  din valoarea principalului utilizat
RATA DOBANZII
Procentul anual al dobanzii aplicat la suma utilizata din Limita de Credit la comercianti 24,99%
Procentul anual al dobanzii aplicat la suma utilizata din Limita de Credit pentru retrageri la ATM 26,99%
Rata dobanzii penalizatoare 27,99%
FUNCTIONALITATI FARA COSTURI SUPLIMENTARE:
Livrarea cardului prin Curier/ Posta
Plata utilitatilor prin  Serviciului de Asistenta Clienti
Eliberare mini-raport de activitate la ATM in retea UniCredit Bank
Eliberare raport lunar de activitate
Blocare / Deblocare card (electronic, temporar)
Setare cod PIN/ Schimbare/regenerare cod PIN

 

Exemplu reprezentativ de calcul pentru folosirea cardului in conditii de costuri standard:

pentru un card de credit Principal fara Asigurare de viata atasata/ cu Asigurare de viata atasata (cu prima de asigurare lunara, de 0,5% din suma datorata, oferit de UniCredit Consumer Financing IFN SA), pentru o limita de credit de 5.367 Lei, perioada de creditare 3 ani (36 luni) avand o dobanda fixa de 26,99%/an pentru sumele din limita de credit utilizate la ATM si 24,99%/an pentru sumele utilizate la comercianti, suma lunara de plata (pentru rate egale) este de 313,71 Lei / 340,13 Lei, valoarea totala platibila 7.630,18 Lei / 8.139,1 Lei, iar DAE este de 31,33% / 39,2%. DAE este calculata conform prevederilor legale in vigoare si cuprinde dobanda anuala fixa, comisionul de furnizare card de credit - emitere instrument de plata  39 Lei, comisionul anual de furnizare card de credit administrare instrument de plata de 39 Lei, comisionul utilizare ATM national sau international, in afara Grupului UniCredit in valoare de 2%+ 4 Lei si, in cazul in care clientul opteaza pentru achizitionarea si a unei asigurari de viata,  prima lunara de asigurare de viata de 0,5% din suma datorata, considerandu-se ca valoarea liniei de credit se retrage integral, 40% in numerar la ATM si 60% prin plati la comercianti, la data acordarii si nu se efectueaza nicio retragere pe parcursul celor 36 de luni de rambursare.

In cazul in care doresti sa atasezi produsului de card de credit si un produs de asigurare de viata, te rugam sa consulti detaliile si costurile aferente pe www.ucfin.ro/asigurari. Asigurarea de viata este emisa de Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN SA, in calitate de agent de asigurare auxiliar inregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiara cu numarul RAJ-502078 si este un produs optional, produsul de credit putand fi acordat si fara o asigurare de viata atasata.

Acest produs financiar este oferit de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. prin UniCredit Bank S.A., intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. Decizia de creditare apartine exclusiv UniCredit Consumer Financing IFN S.A., Creditorul rezervandu-si dreptul de a solicita, dupa caz, orice documente necesare in analiza de creditare, conform normelor sale interne si reglementarilor legale in vigoare.

UniCreditCard Premium

 

De fiecare data cand cumperi ceva, primesti inapoi puncte UniCredit (1 punct = 1 leu), pe care le poti transforma ulterior in bani pe card si utiliza pentru tranzactii viitoare sau poti solicita plata comisionului anual de administrare instrument de plata de 200 lei cu doar 180 de puncte. Activeaza ofertele ShopSmart si aduni si mai multe puncte!

 

Descopera oferta premium pentru posesorii cardurilor MasterCard. Valabil si pentru UniCreditCard Premium.

Descriere produs
 • Folosesti cardul tau contactless si te bucuri de plati de pana la 100 de lei, pentru care nu mai este necesar sa introduci codul PIN. Este rapid, deoarece pur si simplu apropii cardul tau contactless de terminalul specializat, fara sa mai inmanezi cardul casierului. Plata se poate efectua in siguranta, doar atunci cand suma este transmisa de casa de marcat terminalului POS, iar tu apropii cardul la maxim 2-4 cm de acesta, nefiind posibile plati din greseala;
 • Cu o singura vizita la banca, primesti o limita de credit intre 4.000 si 70.000 lei, in functie de venitul tau. Ai acces la 100% din aceasta suma atat la cumparaturile in magazin, cat si online si 40% atunci cand retragi bani la ATM sau cand soliciti transferuri bancare intr-un cont curent din Romania. Limita zilnica maxima de tranzactionare este de 16.000 lei (cu exceptia tarilor de risc crescut, unde limita zilnica este de 8.000 Lei), pentru tranzactii la comercianti sau online, si 8.000 lei la ATM/transferuri;
 • Este necesar sa rambursezi lunar Suma minima de plata (dar nu mai putin de 25 lei), formata din:
  • 4% din sumele utilizate in ciclul tranzactional (perioada in care poti face tranzactii), cu exceptia sumelor rambursate in rate cu dobanda;
  • 100% dobanda, comisioane si prima de asigurare (daca e cazul);
  • 100% rate cu dobanda;
  • 100% depasirile de limita.
 • Perioada de gratie de maximum 56 de zile este valabila doar pentru platile la comercianti si poti beneficia de ea daca rambursezi la timp sumele folosite;
 • Rata dobanzilor este fixa pe intreaga durata a contractului si variaza in functie de tipul de tranzactie: 24,99%, pentru tranzactii la comercianti sau online, si 26,99% la utilizare ATM;
 • Cardul este valabil 36 de luni, cu posibilitatea de prelungire automata. Valabilitatea contractului este de 3 (trei) ani, cu posibilitatea de prelungire automata in cazurile si in conditiile prevazute contractual.

Prin programul Discountry poti beneficia de:

 • plata in rate egale fara dobanda la comerciantii parteneri. Detalii aici;
 • reduceri la comerciantii parteneri. Detalii aici;

Prin programul de oferte Premium Mastercard beneficiezi de reduceri la partenerii Mastercard in peste 100 de locatii la restaurante, magazine, sali de sport etc. Mai multe detalii gasesti in brosura Oferte Mastercard Premium din sectiunea "Documente utile".

Promotii

Plata in rate egale

Beneficiezi de 0% DOBANDA pentru rambursarea in 3-6 rate a tranzactiilor de minimum 300 de lei efectuate cu UniCreditCard Premium in primele 6 luni de la livrarea cardului, in functie de valoarea cumparaturii:

Numar rate Valoarea minima a tranzactiei
3 300 lei
3,4 400 lei
3,4,5 500 lei
3,4,5,6 600 lei

 

Setezi numarul de rate in care doresti sa rambursezi:

 • Sunand la InfoCenter, pentru impartirea tranzactiilor in 3 - 6 rate fara dobanda (valoare tranzactie cuprinsa intre 300 lei si 70.000 lei)
 • Raspunzand la SMS-ul primit, cu valoarea si moneda tranzactiei, pentru numarul de rate comunicat in SMS
 • La dispozitivele POS din magazinele semnalizate cu sigla programului Mastercard-Plata in Rate, pentru impartirea tranzactiilor in 3, 4, 5 sau 6 rate fara dobanda.

Oferta este valabila pentru cardurile de credit UniCreditCard achizitionate in perioada 9 noiembrie - 31 martie 2022. Detalii in Regulamentul Programului de Plata in Rate Egale.

In plus, poti opta pentru rambursarea tranzactiilor de minim 300 de lei (individuale sau cumulate) efectuate cu UniCreditCard in pana la 36 de rate cu dobanda fixa redusa de la 26,99%/an la 16,99%/an.

 

Setezi numarul de rate in care doresti sa rambursezi:

 • Sunand la InfoCenter, pentru impartirea tranzactiilor in 3, 6, 12, 18, 24, 30 sau 36 rate cu dobanda
 • Raspunzand la SMS-ul primit, cu valoarea si moneda tranzactiei, pentru numarul de rate comunicat in SMS

Consulta aici regulamentul promotiei , valabila pana la 31.12.2022.

TRANSFERURI BANCARE IN RATE

Accesezi bani de pe cardul UniCreditCard usor, alimentand cu pana la 40% din limita de credit orice cont curent din Romania, printr-un simplu apel la InfoCenter. Poti rambursa orice suma transferata:

 • In pana la 36 DE RATE cu dobanda fixa redusa de 16,99%/ an;
 • Cu ZERO COMISION de transfer intra sau inter bancar

Consulta aici regulamentul promotiei , valabila pana la 31.12.2022.

InfoCenter:  *021 200 20 20 (apel cu tarif normal in reteaua fixa Telekom Romania) sau *2020 (apel cu tarif normal in retelele mobile Vodafone, Orange, Telekom Romania, RCS&RDS).

Refinantare carduri si overdrafturi prin UniCreditCard

Ai un card de credit sau un overdraft emis de o alta banca sau institutie financiara? Ai facut cheltuieli cu el care acum genereaza dobanzi?

Refinanteaza acum soldul consumat in 2-12 RATE FARA DOBANDA prin UniCreditCard Premium.

 

Oferta este valabila pana la 31 ianuarie 2022. Mai multe detalii gasesti in Regulament.

Program de loialitate

Program ShopSmart

Acceseaza ShopSmart in aplicatia Mobile Banking si bucura-te de beneficii!

 • Ce trebuie sa faci? Activeaza ofertele de la brandurile preferate si poti acumula puncte de Loialitate UniCredit la fiecare achizitie cu UniCreditCard (1 punct UniCredit = 1 Leu).
 • Cum? Intra in Mobile Banking, acceseaza sectiunea Oferte din partea de jos a aplicatiei si intra in programul ShopSmart.

Primesti punctele UniCredit pana la finalul lunii urmatoare celei in care au fost facute cumparaturile. Programul ShopSmart este disponibil pentru cardurile primare si este supus unor termene si conditii. Detalii si Regulament gasesti pe www.unicredit.ro/shopsmart.

 

Puncte UniCredit

Din 1 ianuarie 2022, primesti:

 • 0,1% INAPOI in puncte UniCredit (1 punct=1 Leu), la ORICE TRANZACTIE cu UniCreditCard, la comercianti atat pe teritoriul Romaniei, cat si international (indiferent de domeniul de activitate), la dispozitive de plata de tip POS sau online, precum si pentru plata utilitatilor la beneficiarii agreati. 
 • In plus, daca iti activezi cardul de credit in primele 30 de zile de la primirea acestuia si il folosesti la comercianti, primesti bonus 30 de puncte UniCredit. 

Cu un singur apel la Info Center (Serviciul de Asistenta Clienti) poti transforma multiplu de 20 de puncte in lei, pentru a utiliza banii exclusiv pentru tranzactii viitoare (1 punct = 1 leu), dar nu mai mult de 600 de puncte/apel.

Punctele pot fi de asemenea utilizate pentru a plati comisionul anual de administrare instrument de plata: 180 de puncte in loc de 200 de lei.

Detalii despre Programul de Loialitate valabil incepand cu 1 ianuarie 2022 pana la 31 decembrie 2022 gasesti in Regulament.

Detalii despre Programul de Loialitate valabil pana la 31.12.2021 regasesti in Regulament.

Cat ma costa ?
COMISION DE FURNIZARE CARD DE CREDIT - EMITERE INSTRUMENT DE PLATA
Card principal 0 LEI
COMISION ANUAL DE FURNIZARE CARD DE CREDIT - ADMINISTRARE INSTRUMENT DE PLATA
Card principal 200 LEI/an (incepand cu primul an)
Card suplimentar 50 LEI/an
COMISIOANE TRANZACTII
Comision utilizare ATM in reteaua UniCredit Bank S.A., a Grupului UniCredit din strainatate si Euronet din Romania 2%
Comision utilizare ATM in reteaua altor banci din Romania si din strainatate 2% + 4 LEI
Comision tranzactii Quasi-cash/Unique 0 LEI
Inlocuire card (pierdut, furat, deteriorat, distrus, demagnetizat) 25 LEI
Tranzactie cash back la POS 1 LEU
Comision interogare sold (la orice ATM) 0,9 LEI
Limita zilnica de utilizare POS (sau internet) / zi 16000 LEI / 4000 EUR
Limita de utilizare ATM / zi 8000 LEI / 2000 EUR
Numarul zilnic de tranzactii la POS (sau internet)/ ATM 10
Prima asigurare credit utilizat 0,5% din valoarea principalului utilizat
RATA DOBANZII
Procentul anual al dobanzii aplicat la suma utilizata din Limita de Credit la comercianti 24,99%
Procentul anual al dobanzii aplicat la suma utilizata din Limita de Credit pentru retrageri la ATM 26,99%
Rata dobanzii penalizatoare 27,99%
FUNCTIONALITATI FARA COSTURI SUPLIMENTARE:
Livrarea cardului prin Curier/ Posta
Plata utilitatilor prin  Serviciului de Asistenta Clienti
Eliberare mini-raport de activitate la ATM in retea UniCredit Bank
Eliberare raport lunar de activitate
Blocare/ Deblocare card (electronic, temporar)
Setare cod PIN/ Schimbare/regenerare cod PIN

 

Exemplu reprezentativ:

pentru un card de credit Premium fara asigurare de viata atasata/ cu asigurare de viata atasata (cu prima lunara, de 0,5% din suma datorata), oferit de UniCredit Consumer Financing IFN SA), pentru o limita de credit de 5.367 Lei, perioada de creditare 3 ani (36 luni) avand o dobanda fixa de 26,99%/an pentru sumele din limita de credit utilizate la ATM si 24,99%/an pentru sumele utilizate la comercianti, suma lunara de plata (pentru rate egale) este de 458,75 Lei / 484,36 Lei, valoarea totala platibila 7.887,45 Lei / 8.380,94 Lei, iar DAE este de 39,27%/47,61%. DAE este calculata conform prevederilor legale in vigoare si cuprinde dobanda anuala fixa, comisionul de furnizare card de credit - emitere instrument de plata  0 Lei, comisionul anual de furnizare card de credit – administrare instrument de plata de 200 Lei, comisionul utilizare ATM national sau international, in afara Grupului UniCredit in valoare de 2%+ 4 Lei si, in cazul in care clientul opteaza pentru achizitionarea si a unei asigurari de viata,  prima lunara de asigurare de viata de 0,5% din suma datorata, considerandu-se ca valoarea liniei de credit se retrage integral, 40% in numerar la ATM si 60% prin plati la comercianti, la data acordarii si nu se efectueaza nicio retragere pe parcursul celor 36 de luni de rambursare.

In cazul in care doresti sa atasezi produsului de card de credit si un produs de asigurare de viata, te rugam sa consulti detaliile si costurile aferente pe www.ucfin.ro/asigurari. Asigurarea de viata este emisa de Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN SA, in calitate de agent de asigurare auxiliar inregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiara cu numarul RAJ-502078 si este un produs optional, produsul de credit putand fi acordat si fara o asigurare de viata atasata.

Acest produs este oferit de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. prin UniCredit Bank S.A., intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. Decizia de creditare apartine exclusiv UniCredit Consumer Financing IFN S.A., Creditorul rezervandu-si dreptul de a solicita, dupa caz, orice documente necesare in analiza de creditare, conform normelor sale interne si reglementarilor legale in vigoare.

 

Cum aplic?


Online

Te vom contacta in cel mai scurt timp.

Info Center

+40 21 200 2020*

Sucursala

Oricare dintre sucursalele UniCredit Bank


*apel tarif normal in reteaua fixa Telekom Romania) sau *2020 (apel tarif normal in retelele mobile Telekom Romania, Orange, RCS&RDS, Vodafone).

Cu UniCreditCard Principal sau UniCreditCard Premium ai o singura vizita in sucursala. In cazul in care solicitarea de card de credit este aprobata, cardul si Scrisoarea de Aprobare vor fi trimise la adresa indicata.

UniCredit Bank SA actioneaza pentru UniCredit Consumer Financing IFN S.A. ca intermediar exclusiv de credit cu titlu auxiliar.

Documente necesare

 

UniCreditCard Principal & Premium

 • Document de identitate (BI/CI);
 • Documente care sa ateste venitul, sau Acordul de consultare a bazelor de date ANAF (se completeaza in sucursala UniCredit Bank);
 • Cerere de credit - include acordul de interogare Biroul de Credit si Centrala Riscurilor de Credit.
 • Ne rezervam dreptul de a solicita, dupa caz, orice alte documente, conform normelor interne de creditare.

Cardurile de credit UniCreditCard oferite de UniCredit Consumer Financing te aduc mai aproape de ceea ce iti doresti.

Achitand cu unul dintre cardurile de credit UniCreditCard in magazinele comerciantilor parteneri UniCredit, poti beneficia de impartirea tranzactiilor in rate fara dobanda.

AICI gasesti reteaua completa a comerciantilor parteneri si detalii despre cum poti imparti tranzactiile cu UniCreditCard in RATE FARA DOBANDA.

Intrebari si Raspunsuri

Cum sa eviti comisioane suplimentare cand esti in strainatate

Recent, bancile acceptatoare ofera un serviciu optional de conversie valutara dinamica in LEI, prin care ti se sugereaza valuta de decontare in moneda nationala (LEI) atunci cand platesti la un POS din strainatate pentru cumparaturile facute, cand faci plati online pe unele website-uri straine sau atunci cand retragi numerar de la bancomat, in moneda tarii respective.

Acest serviciu este optional pentru client si, daca este acceptat, poate fi comisionat suplimentar de catre entitatea care il ofera, si nu de catre UniCredit Bank.

 

In cazul in care ti se ofera aceasta optiune, de exemplu, daca pe ecranul bancomatului este afisat in mod implicit acest mesaj (sau unul similar);

 

THIS ATM OFFERS CONVERSION TO YOUR HOME CURRENCY

alege

SA CONTINUI TRANZACTIA FARA ACEASTA CONVERSIE IN LEI (CONTINUE WITHOUT CONVERSION),

pentru a nu fi comisionat suplimentar.

 

Alege intotdeauna decontarea in moneda locala a tarii in care te afli, pentru ca astfel vei plati mai putin.

Ce este un Card?

E un instrument de plata cu o limita de credit atasata, acordata de Imprumutator, care poate fi folosita pentru plati la orice comerciant care are instalate dispozitive “POS”, plati online, retrageri la ATM, plata utilitati etc.

Am primit cardul de credit. Cum il pot folosi/activa?

Pentru UniCreditCard Principal & Premium este suficient sa il activezi la ATM sau sunand la Info Center (Serviciul de Asistenta Clienti).

Cum pot afla cat trebuie sa platesc?
 • Poti regasi toate informatiile in ceea ce priveste cheltuielile, platile efecuate, limita disponibila, punctele in raportul lunar de activitate.
 • In raportul lunar de activitate vei vedea de asemenea Suma lunara minima de rambursat pe care va trebui sa o achiti pana la data scadenta, precum si Totalul de plata pe care poti sa il platesti. In raportul de activitate lunar vei vedea de asemenea Suma lunara minima de rambursat pe care va trebui sa o achiti pana la data scadenta, precum si totalul de plata pe care poti sa il platesti pana la data scadenta pentru a beneficia de perioada de gratie.
 • Poti vizualiza raportul de activitate lunar in Online si Mobile Banking sau Online Card si il poti primi prin posta sau e-mail in functie de optiunea ta stipulata in Cererea solicitare Card Credit.
 • Bineinteles, ne poti contacta oricand la (021) 200 20 20 (apel cu tarif normal in reteaua fixa Telekom Romania) sau *2020 (apel cu tarif normal in retelele mobile Vodafone, Orange, Telekom Romania, RDS), serviciu disponibil 24/7.
Cat ar trebui sa platesc?

UniCreditCard Principal & Premium

 • Sa platesti Suma lunara minima de rambursat pana la data scadenta;
 • Poti plati Totalul lunar utilizat pana la data scadenta; in acest caz vei beneficia de perioada de gratie si nu ti se va calcula dobanda pentru sumele utilizate la comercianti si plati utilitati;
 • Orice suma cuprinsa intre Suma lunara; minima de rambursat si Totalul lunar de plata.

 

Cum pot plati cardul?
 • Debitare automata, daca detii un cont curent deschis la UniCredit Bank; decizi singur care este suma platita: Suma lunara minima de rambursat sau Totalul de plata;
 • Prin Online Banking, daca detii acest serviciu si un cont curent la UniCredit Bank;
 • Transfer din alta banca;
 • Cu numerar la casieriile sau automatele bancare (BNA) UniCredit Bank
 • In reteaua PayPoint pentru cardurile UniCreditCard Principal si Premium
 • Atunci cand sumele utilizate cu UniCreditCard Principal & Premium sunt de cel putin 300 lei, poti alege plata in rate cu dobanda mai mica decat dobanda cardului, pe o perioada de pana la 36 de luni. Poti solicita un plan de rate contactandu-ne in Info Center pana la Data Scadenta pentru sumele utilizate in ciclul curent de tranzactionare.
Cand trebuie sa rambursez cardul?

Cu UniCreditCard Principal & Premium ai posibilitatea sa alegi data de rambursare intre cele 2 date disponibile, 5 si 15 ale lunii in momentul in care aplici pentru cardul de credit. In cazul in care data pe care ai ales-o este o zi nelucratoare, data scadenta se va considera urmatoarea data lucratoare.

 

Ce trebuie sa fac daca imi pierd cardul sau este furat?

In cazul in care cardul iti este furat sau l-ai pierdut, te rugam sa suni imediat in Info Center la 021 200 20 20 (apel cu tarif normal in reteaua fixa Telekom Romania) sau *2020 (apel cu tarif normal in retelele mobile Vodafone, Orange, Telekom Romania, RDS). Imediat dupa ce ai raportat pierderea sau furtul cardului, acesta va fi blocat pentru a preveni utilizarea frauduloasa a acestuia. Nu uita ca cele mai multe incercari de utilizare frauduloasa a cardurilor au loc imediat dupa ce cardul a fost pierdut sau furat.

Pot obtine un card de credit suplimentar cu acces la limita de pe cardul de credit?

Poti acorda acces la limita de pe card printr-un card de credit suplimentar, tot ceea ce trebuie sa faci este sa completezi impreuna cu aplicantul suplimentar o solicitare in Sucursala, sa stabilesti procentul din limita de credit la care va avea acces cardul de credit suplimentar si sa furnizezi o copie CI a aplicantului suplimentar. Toate tranzactiile de pe cardul de credit suplimentar se pot vedea pe raportul de activitate al titularului.

Cine este responsabil de platile pentru cardul de credit suplimentar?

Atat Utilizatorul (detinatorul cardului primar), cat si detinatorul de card suplimentar au acces la limita de credit. Totusi, raportul de activitate este trimis Utilizatorului si este responsabilitatea lui/ei sa acopere sumele datorate.

UniCredit Bank si Visa iti ofera in premiera primul card de credit Visa Infinite din Romania.

Visa Infinite Miles & More de la UniCredit Bank este special conceput pentru a-ti oferi o noua dimensiune a confortului printr-un mix de beneficii exclusiviste de calatorie!

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo