Vrei mai mult timp pentru lucrurile care conteaza? Iti place sa ai mereu acces si control asupra conturilor tale, de oriunde ai fi?

Sau poate sa te bucuri de beneficii digitale*, cum ar fi sa poti schimba LEI/EUR la curs publicat de BNR sau sa deschizi un depozit digital in LEI, cu 0.3 puncte procentuale in plus fata de dobanda acordata in sucursala?

Descarca si activeaza aplicatia Mobile Banking! Iti activezi oricand, de oriunde aplicatia, folosind cardul tau de la UniCredit Bank:

 
  1. Descarca aplicatia din App Store sau Google Play;
  2. Deschide aplicatia si selecteaza ACTIVEAZA;
  3. Introdu primele 6 si ultimele 4 cifre ale cardului, urmate de ultimele 4 cifre din CNP;
  4. Completeaza cifrele lipsa din numarul de telefon afisat si valideaza-l;
  5. Vei primi un SMS pentru finalizarea activarii aplicatiei:
    • Daca ai un telefon cu sistem de operare iOS, da click pe link-ul de activare;
    • Daca ai un telefon cu sistem de operare Android, nu trebuie sa mai dai click pe link, aceasta va fi preluat automat de catre aplicatie.
  6. Introdu si valideaza noul cod PIN si optional activeaza Amprenta pentru logare si semnare.
Mobile Banking UniCredit Bank

 
 
 

 

In caz ca ai nevoie de asistenta la activarea aplicatiei, apeleaza InfoCenter disponibil non-stop la numerele +4021.200.2020 (apel tarif normal in reteua fixa Telekom Romania) sau *2020 (apel tarif normal in retelele mobile Orange, RCS&RDS, Telekom Romania, Vodafone) si colegii nostri te vor ajuta sa activezi aplicatia. 


*Facilitate oferita in cadrul Programului de Beneficii GeniusCont - Happy Hour Exchange Rate. Curs publicat de BNR – cursul de schimb calculat si publicat de catre BNR, in fiecare zi bancara, la ora 13, pe baza cotatiilor pietei valutare.