Recomanda

GeniusCont

  • Adu-i si pe cei dragi cu contul la UniCredit Bank si toata lumea castiga.

MAI MULTE DETALII

Sa ii ai aproape pe cei dragi conteaza. Sa impartasiti aceleasi planuri si sa va bucurati impreuna de pasii spre viitor conteaza pentru voi, dar si pentru noi.

Recomanda-le celor dragi sa-si deschida un cont curent in Lei la UniCredit Bank, si impreuna va puteti bucura de premii si beneficii.

Ce puteti castiga?

PREMIU PENTRU TINE


Happy Hour UniCredit BankBonus 50 Lei*

pentru fiecare persoana recomandata care a indeplinit conditiile campaniei primesti un bonus de 50 de Lei (maximum 1.500 Lei) direct in contul tau curent in Lei;

PREMIU PENTRU CEI DRAGI


Happy Hour UniCredit BankBonus 50 Lei*

direct in noul cont curent deschis in Lei in baza recomandarii tale si care indeplineste conditiile campaniei.

Ce trebuie sa faci tu pentru a intra in campanie?


Sa ai peste 24 de ani, sa detii un cont curent in Lei la UniCredit Bank sau sa deschizi unul in perioada campaniei si sa iti fi dat acordul ca Banca sa iti trimita comunicari comerciale.

Sa recomanzi persoanelor dragi:

• Contul GeniusCont Junior in Lei pentru copiii lor minori, care nu au implinit 18 ani la data deschiderii contului;

• Contul GeniusCont Pensionar in Lei, pentru persoane aflate la pensie;

• Contul nostru curent GeniusCont Clasic in Lei pentru persoane cu varsta de peste 18 ani, cu exceptia persoanelor aflate la pensie.

Sa transmiti codul de recomandare persoanelor dragi pe care le recomanzi (reprezentantilor legali ai minorilor, in cazul GeniusCont Junior) si sa le comunici ca este necesar sa il furnizeze bancii la deschiderea contului curent. Daca ai deja un cont curent la UniCredit Bank si nu ai primit codul de recomandare prin e-mail sau SMS, il poti solicita prin apel la InfoCenter (021 200 2020 sau *2020) sau in orice sucursala UniCredit Bank.

Ce trebuie sa faca cei dragi, pentru a intra in campanie?


Sa deschida, la UniCredit Bank, unul dintre urmatoarele conturi curente in Lei:

• GeniusCont Junior pentru cel mic, pe care sa il alimenteze cu minimum 150 Lei (in una sau mai multe transe care sa insumeze 150 Lei), in primele 3 luni de la data deschiderii acestuia (deschiderea de cont se semneaza de reprezentantul legal al minorului, iar in cazul minorilor peste 14 ani, si de catre acestia);

• GeniusCont Pensionar, in care sa incaseze o pensie de minimum 700 Lei, in primele 3 luni de la deschiderea acestuia;

• Alt cont curent in Lei, in care sa aiba o incasare de minimum 700 Lei intr-o luna (una sau mai multe transe care sa insumeze 700 Lei in cadrul aceleiasi luni), in maximum 3 luni de la data deschiderii contului;

Pentru toate cele trei tipuri de cont curent in Lei mentionate mai sus, se vor lua in considerare incasarile primite pana in ultima zi lucratoare a celor 3 luni, de la data deschiderii contului curent. In calculul celor 3 luni, se va lua in considerare inclusiv luna deschiderii contului curent.

De exemplu, daca persoana careia ii recomanzi deschide contul curent in Lei in data de 20 ianuarie 2021, aceasta poate indeplini conditia de incasare pana cel mai tarziu la data de 31 martie 2021.

Sa completeze codul de recomandare primit de la tine in formularul de recomandare pus la dispozitie de banca. In cazul GeniusCont Junior, formularul de recomandare va fi completat si semnat de reprezentantul legal al minorului.

Perioada campaniei: 7 ianuarie - 30 iunie 2021


Campania “Recomanda GeniusCont celor dragi si toata lumea castiga” desfasurata in perioada 26 octombrie -31 decembrie 2020 s-a incheiat. Plata bonusurilor acordate in cadrul acestei campanii va avea loc conform Sectiunii 8 din Regulament Oficial al campaniei, disponibil aici.


Lista castigatorilor campaniei “Recomanda GeniusCont celor dragi si toata lumea castiga” desfasurata in perioada 10 iunie 2020 – 30 septembrie 2020 este acum disponibila aici.

Plata bonusurilor si a premiilor acordate in cadrul acestei campanii vor avea loc conform Sectiunii 9 din Regulament Oficial al campaniei, disponibil aici

Beneficii GeniusCont

 

Clientii care beneficieaza de ofertele GeniusCont (cum ar fi GeniusCont Junior, GeniusCont Pensionar sau GeniusCont Clasic)** se pot bucura si de urmatoarele avantaje:


Happy Hour UniCredit BankZERO COMISION de administrare cont si furnizare (administrare) pentru cardul de debit principal VISA Classic, iar in cazul contului GeniusCont Junior, pentru cardul Mastercard Young;

Dobanda depozite UniCredit BankZERO COMISION pentru RETRAGERI DE NUMERAR la ATM-urile oricarei banci din Romania;

Happy Hour UniCredit BankHappy Hour Exchange Rate***, prin care faci schimb valutar la curs publicat de BNR, prin Mobile sau Online Banking (serviciu de tipul Internet Banking), in limita a 1.000 EUR/ o singura tranzactie/ zi, in zilele lucratoare, intre orele 13:15 si 14:15;

Mai multe detalii privind ofertele GeniusCont si beneficiile acestora regasiti aici.


*Campania este supusa unor termene si conditii. Regulamentul Campaniei ”Recomanda GeniusCont celor dragi si toata lumea castiga” este disponibil aici.

**Conditii de eligibilitate pentru a beneficia de una dintre ofertele GeniusCont :

- in cazul ofertei GeniusCont Junior: clientul are varsta intre 0-18 ani, SAU

- in cazul ofertei GeniusCont Pensionar: clientul incaseaza lunar pensia in contul curent de la UniCredit Bank, SAU

- in cazul ofertei GeniusCont Clasic: clientul incaseaza lunar venituri de minim 700 Lei/echivalent in contul curent si efectueaza cel putin o plata lunara: (i) cu cardul de debit la comercianti (inclusiv online) sau (ii) electronica prin Mobile sau Online Banking sau (iii) prin serviciul de Debitare directa.

***Facilitati oferite in cadrul “Programul de Beneficii GeniusCont” pe o perioada anuntata de Banca, conform conditiilor disponibile aici. Lista completa a comisioanelor si dobanzilor pentru persoane fizice poate fi consultata aici.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo