Totul e mai simplu

cand suntem impreuna.

MAI MULTE DETALII

Sa ii ai aproape pe cei dragi conteaza. Sa impartasiti aceleasi planuri si sa va bucurati impreuna de pasii spre viitor conteaza pentru voi, dar si pentru noi.

Recomanda-le celor dragi sa-si deschida un cont curent in Lei la UniCredit Bank, si impreuna va puteti bucura de premii si beneficii.

Ce puteti castiga?

PREMII PENTRU TINE


Happy Hour UniCredit BankBonus 50 Lei*

pentru fiecare persoana recomandata care a indeplinit conditiile campaniei primesti un bonus de 50 de Lei (maximum 1.500 Lei) direct in contul tau curent in Lei;

Unul dintre cele 50 de premii de 1.000 LeiUnul dintre cele 50 de premii de 1.000 Lei*

prin tragere la sorti.

PREMII PENTRU CEI DRAGI


Happy Hour UniCredit BankBonus 50 Lei*

direct in noul cont curent deschis in Lei in baza recomandarii tale si care indeplineste conditiile campaniei.

Ce trebuie sa faci tu pentru a intra in campanie?


Sa ai peste 24 de ani, sa detii un cont curent in Lei la UniCredit Bank sau sa deschizi unul in perioada campaniei si sa iti fi dat acordul ca Banca sa iti trimita comunicari comerciale.

Sa recomanzi persoanelor dragi:

Contul GeniusCont Junior in Lei, pentru copiii lor cu varste de pana la 18 ani, neimpliniti la data deschiderii contului;

Contul GeniusCont Pensionar in Lei, pentru persoane aflate la pensie;

Contul GeniusCont Clasic in Lei, pentru persoane cu varste de peste 18 ani si care nu se afla la pensie.

Sa transmiti codul de recomandare persoanelor dragi pe care le recomanzi (reprezentantilor legali ai minorilor, in cazul GeniusCont Junior) si sa le comunici ca este necesar sa il furnizeze bancii la deschiderea contului curent. Daca ai deja un cont curent la UniCredit Bank si nu ai primit codul de recomandare prin e-mail sau SMS, il poti solicita prin apel la InfoCenter (021 200 2020 sau *2020) sau in orice sucursala UniCredit Bank.

Ce trebuie sa faca cei dragi, pentru a intra in campanie?


Sa deschida, la UniCredit Bank, unul dintre urmatoarele conturi curente in Lei:

GeniusCont Junior pentru cel mic, pe care sa il alimenteze cu minimum 150 Lei in primele 3 luni de la data deschiderii acestuia  (deschiderea de cont se semneaza de catre reprezentantul legal al minorului, iar in cazul minorului avand peste 14 ani, si de catre acesta);

GeniusCont Pensionar, in care sa incaseze o pensie de minimum 700 Lei in primele 3 luni de la data deschiderii acestuia;

• Alt cont curent in Lei, in care sa aiba o incasare de minimum 700 Lei, in primele 3 luni de la data deschiderii contului.

Sa completeze codul de recomandare primit de la tine in formularul de recomandare pus la dispozitie de banca. In cazul GeniusCont Junior, formularul de recomandare va fi completat si semnat de reprezentantul legal al minorului.

Perioada campaniei: 10 iunie - 30 septembrie 2020

Beneficii GeniusCont

 

Clientii care beneficieaza de ofertele GeniusCont (cum ar fi GeniusCont Junior, GeniusCont Pensionar sau GeniusCont Clasic)** se pot bucura si de urmatoarele avantaje:


Happy Hour UniCredit BankZERO COMISION de administrare cont si furnizare (emitere si administrare) la un card de debit principal la alegere (Mastercard Standard, Visa Classic sau Mastercard Young; cardul de debit Mastercard Young poate fi atasat doar contului GeniusCont Junior);

Dobanda depozite UniCredit BankZERO COMISION pentru RETRAGERI DE NUMERAR la ATM-urile oricarei banci din Romania;

Happy Hour UniCredit BankHappy Hour Exchange Rate***, prin care faci schimb valutar la curs publicat de BNR, prin Mobile sau Online Banking (serviciu de tipul Internet Banking), in limita a 1.000 EUR/ tranzactie/ zi, in zilele lucratoare, intre orele 13:15 si 14:15;

Dobanda depozite UniCredit BankBANII INAPOI pentru plata facturilor de utilitati*** – 10 Lei lunar pentru minimum 3 facturi platite/luna prin Mobile Banking, Online Banking sau Debitare directa.

Mai multe detalii privind ofertele GeniusCont si beneficiile acestora regasiti aici.


*Campania este supusa unor termene si conditii. Regulamentul Campaniei ”Recomanda GeniusCont celor dragi si toata lumea castiga” este disponibil aici.

**Conditii de eligibilitate pentru a beneficia de una dintre ofertele GeniusCont :

- in cazul ofertei GeniusCont Junior: clientul are varsta intre 0-18 ani, SAU

- in cazul ofertei GeniusCont Pensionar: clientul incaseaza lunar pensia in contul curent de la UniCredit Bank, SAU

- in cazul ofertei GeniusCont Clasic: clientul incaseaza lunar venituri de minim 700 Lei/echivalent in contul curent si efectueaza cel putin o plata lunara: (i) cu cardul de debit la comercianti (inclusiv online) sau (ii) electronica prin Mobile sau Online Banking sau (iii) prin serviciul de Debitare directa.

***Facilitati oferite in cadrul “Programul de Beneficii GeniusCont” pe o perioada anuntata de Banca, conform conditiilor disponibile aici.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo