UniCreditCard

Principal

Partenerul tau de incredere
la cumparaturi.

 

Si tu cauti cele mai bune oferte de sezon? Ai inceput sa bifezi din lista pentru Craciun?

Pentru cei ce stiu deja ce vor, dar si pentru cei cu optiunile deschise, avem solutia pentru un sezon de shopping reusit: cardul de credit UniCreditCard emis de UniCredit Consumer Financing, cu super-beneficii la cumparaturi.


 

OFERTA NOASTRA:

INTRE 3 - 6 RATE FARA DOBANDA,

in primele 6 luni de la livrarea cardului, la orice cumparatura de minim 300 lei**

ZERO COMISION DE EMITERE

vs. comisionul standard anual de furnizare card de credit – emitere instrument de plata de 39 de lei

REFINANTARE IN 2-12 RATE FARA DOBANDA

a oricaror carduri de credit si overdrafturi de la alte banci si institutii financiare

Oferta este valabila pentru cardurile de credit UniCreditCard Principal achizitionate in perioada 9 noiembrie – 31 decembrie 2021. Detalii in Regulamentul Programului Plata in Rate Egale si in Regulamentul aferent Ofertei de Refinantare prin UniCreditCard.

*Cu exceptia urmatoarelor tari: Iran, Cuba, Coreea de Nord, Sudan, Sudanul de Sud, Siria, Crimea/Sevastopol

**Poti selecta numarul de rate in care imparti tranzactiile, in functie de valoarea acestora:

 

Numar rate Valoare tranzactie minima
3 rate 300 Lei
3 sau 4 rate 400 lei
3, 4 sau 5 rate 500 lei
3, 4, 5 sau 6 rate 600 lei

 

Impartirea in rate se poate face conform Regulamentului Plata in Rate Egale.


 

ALTE DETALII DESPRE OFERTA DE CARD:

 

***Valabila exclusiv pentru platile la comercianti sau facturi utilitati.

****Detalii pe www.unicredit.ro/shopsmart

Exemplu reprezentativ de calcul pentru folosirea cardului in conditii de costuri standard: pentru un card de credit Principal achizitionat cu o limita de credit de 5.367 Lei, perioada de creditare 3 ani (36 luni) avand o dobanda fixa de 26,99%/an pentru sumele din limita de credit utilizate la ATM si 24,99%/an pentru sumele utilizate la comercianti, suma lunara de plata (pentru rate egale) este de 313,71 Lei, valoarea totala platibila 7.630,18 Lei, iar DAE este de 31,33%.

DAE este calculata conform prevederilor legale în vigoare si cuprinde dobânda anuala fixa, comisionul anual de furnizare card de credit – administrare instrument de plata de 39 Lei si comisionul utilizare ATM national sau international, in afara Grupului UniCredit, in valoare de 2%+ 4 Lei. Se considera ca valoarea liniei de credit se retrage integral, 40% în numerar la ATM si 60% prin plati la comercianti, la data acordarii si nu se efectueaza nicio retragere pe parcursul celor 36 de luni de rambursare.

Acest produs financiar este oferit de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. prin UniCredit Bank S.A., intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. Decizia de creditare apartine exclusiv UniCredit Consumer Financing IFN S.A., Creditorul rezervandu-si dreptul de a solicita, dupa caz, orice documente necesare in analiza de creditare, conform normelor sale interne si reglementarilor legale in vigoare.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo