Daca te-ai intrebat cum poti beneficia de cel mai bun curs valutar, atunci stirile noastre vin cu vesti bune. In acest articol afli totul despre cum te poti bucura de cursul valutar publicat de BNR, prin beneficiul Happy Hour Exchange Rate* atasat contului tau curent, GeniusCont.

Cum beneficiezi de asta?

Poti face schimburi valutare intre conturile curente sau de economii proprii, intr-una dintre monedele LEI – EUR, LEI – USD, EUR – LEI, USD – LEI prin Mobile sau Online Banking, in intervalul orar 13:15 - 14:15 de luni pana vineri in zilele lucratoare bancare, in limita a 1,000 EUR sau echivalentul in USD/o singura tranzactie/zi*.

Ca sa te bucuri de Happy Hour Exchange Rate, foloseste si tu Mobile sau Online Banking. Ai zero costuri de administrare si o multime de beneficii. Descopera-le aici.

Cum sa-ti activezi Mobile Banking?

Daca inca nu ti-ai activat aplicatia, o poti face foarte simplu:

  • Descarca aplicatia pe telefonul tau mobil, din Descarca din Google Play Mobile Banking UniCredit Bank  sau Descarca din App Store Mobile Banking UniCredit Bank
  • Deschide aplicatia si apasa butonul Activeaza Mobile Banking
  • Completeaza datele solicitate si valideaza numarul tau de telefon
  • Vei primi un SMS pentru finalizarea activarii. Defineste un cod PIN din minimum 6 cifre.

Si gata! Mobile Banking-ul tau a fost activat!

Daca vrei sa urmaresti pasii mai in detaliu, ti-am pregatit un tutorial video aici.

Iar daca ai nevoie de ajutor, nu uita ca ne poti contacta oricand, la numarul +40 21 200 2020 (apel cu tarif normal din orice retea) sau *2020 (apel cu tarif normal din retelele mobile), serviciul InfoCenter disponibil non-stop.

*Facilitate oferita in cadrul Programului de Beneficii GeniusCont - Happy Hour Exchange Rate pe o perioada anuntata de Banca, conform conditiilor disponibile pe www.unicredit.ro, sectiunea Documente utile. Curs publicat de BNR – cursul de schimb calculat si publicat de de catre BNR, in fiecare zi bancara, la ora 13:00, pe baza cotatiilor pietei valutare.