Skip to main content

ATM si Self Service

Suntem alaturi de tine oricand ai nevoie, in orice colt al lumii te-ai afla. Poate ca trebuie sa faci urgent un transfer bancar, un depozit sau doar sa tii evidenta cheltuielilor si incasarilor in contul tau, serviciile noastre bancare iti stau mereu la dispozitie.

Suntem alaturi de tine oricand. Pentru ca intelegem ca ai nevoie de serviciile bancii chiar si in afara orelor de lucru, prin intermediul ATM-urilor si automatelor Non-Stop Banking, ai acces permanent la banii tai.


De asemenea, iti punem la dispozitie serviciile UniCredit Bank si prin bancomatele Euronet. La cele aproximativ 500 de bancomate Euronet poti sa verifici soldul atat pentru cardul de debit, cat si de credit, sa schimbi PIN-ul si sa retragi numerar pana la 2.000 lei pe tranzactie, in aceleasi conditii ca la bancomatele UniCredit Bank. Gaseste bancomatul cel mai apropiat prin aplicatia Mobile B@nking sau pe site-urile Euronet Romania si UniCredit Bank!


Automatele Non-Stop Banking iti pun la dispozitie serviciile pe care le ai la ghiseu: poti depune bani (lei, euro, dolari), poti retrage numerar, efectua schimburi valutare, plati facturi si constitui depozite la termen.   

In plus, la orice ATM si automat Non-Stop Banking poti sa reincarci cartele preplatite de telefonie mobila, pentru Orange, Telekom si Vodafone.Mobile Phones
Mobile Banking

Ai propria sucursala UniCredit Bank in buzunar

Cu ZERO comision de administrare

Spinning wheel animation

Loading