Ai gasit casa?

De aici, ne ocupam noi! Tu doar gaseste casa potrivita si vino sa iti iei creditul pentru ca ea sa devina a ta.

 

 

Ai nevoie de finantare pentru casa mult visata?

Bine ai venit!

Te vom consilia cu privire la suma maxima pe care banca o poate oferi ca imprumut si iti vom fi alaturi pe parcursul intregului proces. Mai jos poti calcula rata lunara cu suma si termenul dorite de tine.

Dobanda anuala efectiva

Stabileste parametrii finantarii pentru noua ta casa

 • Un credit pe o perioada de timp mai scurta duce la o rata lunara mai mare, care in majoritatea cazurilor impovareaza bugetul lunar. Te sfatuim sa alegi valoarea ratei lunare in asa maniera incat sa fie sustenabila chiar si in perioade mai dificile (de majorare a cheltuielilor, scaderea veniturilor, etc.). Intr-adevar, o perioada mai scurta va determina un cost total mai redus al creditului, dar in aceasta situatie, o rata lunara mai mare poate crea dezechilibre in bugetul de cheltuieli lunar.
 • Alegerea celei mai mari sume la care te incadrezi va presupune si cea mai mare valoare a ratei lunare, respectiv a costului total al creditului. Valoarea finantarii trebuie corelata cu valoarea ratei lunare astfel incat aceasta sa fie sustenabila si in echilibru cu veniturile si cheltuielile lunare. 
 • Poti rambursa anticipat o parte sau intreaga valoare a creditului, fara costuri suplimentare.
 • Cel mai bine este ca aceasta sa fie setata la cateva zile dupa data incasarii venitului tau lunar principal.
 • In acest fel iti vei administra mai bine cheltuielile, alocand mai convenabil o parte din venitul lunar pentru rambursarea lunara a ratei.
 • Ai posibilitatea de a alege ca obligatiile lunare de plata sa fie debitate automat din orice cont deschis la Banca, fara sa fie nevoie sa transferi suma aferenta acesteia in contul de derulare a creditului.
 • Virarea salariului la UniCredit Bank iti poate oferi costuri mai bune, in conditiile si situatiile prevazute in contract, precum si comoditate in administrarea creditului. 
 • Daca angajatorul tau nu iti vireaza salariul intr-un cont curent deschis la UniCredit Bank, porteaza-ti tu salariul. Functionalitatea "Adauga bani" iti permite sa transferi rapid sume din conturile tale deschise la alte banci, utilizand un card de debit sau de credit* emis de acestea, in contul curent deschis in Lei la UniCredit Bank.

 

*Cardurile de credit emise de UniCredit Bank si UniCredit Consumer Financing sunt excluse.

De ce sunt asigurarile un “colac de salvare”?

 

Avantajele unei asigurari de viata

In functie de conditiile contractuale ale asigurarii tale, asiguratorul va plati o indemnizatie in cazul unui eveniment nefericit (deces sau invaliditate), sau in cazul pierderii temporare a capacitatii de munca sau somaj (unde poate acoperi un numar fix de rate lunare ale creditului).

Poti gasi mai multe informatii despre asigurarea de viata intermediata de banca, aici.

 

Avantajele asigurarii imobilului

Proprietatea se asigura intotdeauna la valoarea evaluata (valoarea de piata din  raportul de evaluare de la data acordarii creditului sau comunicata de banca ulterior, urmare a reevaluarilor efectuate periodic de catre banca). In cazul creditului Noua Casa imobilul se asigura la valoarea evaluata, dar nu mai putin decat valoarea de piata de la data acordarii creditului, comunicata prin solicitarea de garantare.

Alaturi de asigurarea facultativa de locuinta, trebuie sa achizitionezi, impreuna sau separat, polita PAD - asigurarea obligatorie a locuintelor impotriva cutremurelor, alunecarilor de teren si inundatiilor, ca fenomene naturale - reglementata de lege.

Poti opta pentru asigurarea de imobile  intermediata de  banca. Detalii aici.

Atunci cand achizitionezi o casa, ia in calcul urmatoarele:

 

Pretul proprietatii

Fondurile disponibile pentru avans

Fonduri disponibile pentru cheltuielile suplimentare cu achizitia imobilului si contractarea creditului:

 • Comision de analiza
 • Taxe si onorarii notariale pentru autentificarea contractului de vanzare, ipotecii imobiliare si ipotecii pe chirii, daca este cazul
 • Publicitate garantii mobiliare in RNPM
 • Comision broker imobiliar (daca este cazul)
 • Cheltuieli cu asigurarea de viata (daca este cazul si optezi pentru aceasta)
 • Cheltuieli cu asigurarea imobilului
 • Costul raportului de evaluare a imobilului

 

Nu uita si de:

 • Cheltuieli pentru reparatii si mobilarea sau utilarea locuintei - indiferent de planurile tale de viitor, la noi gasesti solutiile de finantare potrivite nevoilor tale. Afla mai multe detalii despre Creditele de Realizari Personale sau Cardurile de Credit oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. prin UniCredit Bank S.A., intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A.
 • Eventuale diferente de curs valutar daca pretul imobilului este intr-o alta moneda decat RON
 • Impozite

Ce documente sunt necesare pentru obtinerea creditului – informatii utile, cine, cand si de unde le primeste?

 

Si acum ce urmeaza?

 

Stim ca mutarea intr-o casa noua este un prilej de sarbatoare pentru intreaga familie, dar mai exista cateva detalii de care va trebui sa ai grija.

 

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo