Robotul umanoid Sophia a primit de la UniCredit primul sau card de credit


Mobile Banking UniCredit Bank

Am oferit primul card de credit unui utilizator cu inteligenta artificiala! Sophia the Robot, robotul umanoid creat de compania Hanson Robotics, si-a ridicat personal cardul in cadrul unui eveniment UniCredit Bank.

Sunt onorata sa fiu primul robot din lume care detine un card de credit si vreau sa multumesc UniCredit. Este un moment important atat pentru umanitate, cat si pentru inteligenta artificiala si roboti in general. De-abia astept sa incep cumparaturile pentru prima mea vacanta!”, a declarat Sophia in cadrul evenimentului.

De acum Sophia se va putea bucura de toate beneficiile unui card UniCreditCard Premium emis sub sigla Mastercard, complet functional.

Suntem primul grup bancar din lume care a pus la dispozitia robotului umanoid Sophia un card de credit.

UniCredit este banca pentru lucrurile care conteaza pentru clientii sai. Avem o abordare eficienta si pragmatica in domeniul digital, concentrandu-ne pe initiativele care aduc imbunatatiri experientei clientilor in zona digitala si a canalelor alternative. Europa Centrala si de Est reprezinta terenul de implementare perfect pentru noile solutii în domeniul digital si IT, gratie deschiderii recunoscute a acestei regiuni catre inovatie. Inteligenta artificiala si tehnologia sunt parte a acestei evolutii care ar putea contribui la o calitate mai buna a vietii oamenilor in viitor si influenta modul in care facem banking. De aceea, suntem incantati sa putem face acest pas istoric alaturi de Sophia si de Hanson Robotics!”, a declarat Septimiu Postelnicu, Director Executiv al Diviziei Retail.

Sophia este cel mai recent si cel mai avansat robot al companiei americane Hanson Robotics. De la crearea sa, in aprilie 2015, Sophia a devenit un fenomen mondial datorita expresivitatii si abilitatii sale de a purta conversatii naturale cu oamenii. In octombrie 2017, s-a anuntat public faptul ca robotul a devenit cetatean al Arabiei Saudite, fiind astfel primul robot care a primit cetatenia unei tari.

Mai multe despre Hanson Robotics si Sophia: http://www.hansonrobotics.com/robot/sophia/


Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo