Contul curent
Genius iCont

Nu te trece examenele, dar in rest le are pe toate.

VEZI DETALII

Bonus Genius iCont

Ai intre 18 si 24 de ani si simti ca online totul e mai usor?

Deschide-ti Genius iCont** la UniCredit Bank, foloseste cardul atasat pentru plati la POS comercianti sau online si, daca esti student la una dintre universitatile participante la campanie*, poti primi pana la 100 lei direct in cont.

 

 

Cum? Simplu:


  • Iti deschizi primul cont curent Genius iCont in perioada 2 septembrie – 29 noiembrie 2019;
  • Inaugurezi cardul tau de debit cu o plata la comercianti sau online pana pe 31 decembrie 2019.

 

Ce trebuie sa mai stii despre Genius iCont:


Acceseaza-ti lunar contul curent prin Mobile Banking, Online Banking*** sau Info SMS si te bucuri de:

ZERO COMISIOANE** la:

Card de debit

Card de debit  – cu zero comision de furnizare - administrare pentru un card de debit principal Visa Classic / Mastercard Standard, la alegere;

Cont curent LEI

Cont curent in Lei  cu zero comision pentru administrarea contului, incasari interbancare in cont****;

Retrageri numerar

Retrageri de  numerar cu zero comision la orice ATM al bancii, in reteaua grupului UniCredit din strainatate, in reteaua Euronet din Romania si in reteaua altor banci din Romania.

 

Iar pentru a-ti pastra aceste beneficii si dupa data de 1 noiembrie 2019, trebuie sa realizezi lunar cel putin o plata, alegand modalitatea potrivita pentru tine: (i) cu cardul de debit la comercianti (inclusiv online) sau (ii) electronica, prin intermediul Mobile sau Online Banking (se iau in considerare si platile programate sau schimburile valutare) sau (iii) prin serviciul de Debitare directa.

In plus, ai o serie de AVANTAJE DIGITALE, daca folosesti Mobile si Online Banking:

Card de debit

Plata facturilor** - primesti bani inapoi pentru plata facturilor de utilitati. Bonusul se va acorda astfel:

 

  • pana la data de 31 octombrie 2019 - 3 Lei lunar pentru minimum 3 facturi platite/luna;
  • incepand cu data de 01 noiembrie 2019 - 10 Lei lunar pentru minimum 3 facturi platite/luna.

 

Schimb valutar

Schimb valutar** la curs publicat de BNR - Ai Happy Hour Exchange Rate, adica faci o operatiune de schimb valutar pe zi, la curs publicat de BNR, in limita a 1.000 EUR/tranzactie, in intervalul orar 13:15 si 14:15. Facilitati oferite in cadrul „Programului de Beneficii GeniusCont“ pe o perioada anuntata de Banca.

Dar, vestea si mai buna este ca ai AVANTAJE si daca nu indeplinesti conditiile de mai sus:

Card de debit

Card de debit  – cu zero comision de furnizare - emitere pentru un card de debit principal Visa Classic / Mastercard Standard;

Interogare sold

Interogare sold cu zero comision la orice ATM UniCredit din Romania si strainatate, precum si in reteaua de ATM-uri Euronet din Romania;

Mobile Banking si Online Banking

Mobile Banking si Online Banking - verifici soldul contului tau, poti faci plati (inclusiv facturi)**, creezi obiective de economisire in acord cu planurile tale, faci schimburi valutare si multe altele.


*Daca esti student la una dintre universitatile participante la campanie (Lista Universitatilor se regaseste in Anexa 1 a Regulamentului Campaniei) poti primi pana la 100 Lei bonus, astfel: a) 50 Lei net daca deschizi un cont Genius iCont in perioada 02.09.2019 – 29.11.2019; b) 50 Lei net daca efectuezi cel putin o tranzactie cu cardul, in perioada 02.09.2019 – 31.12.2019. Detalii complete in Regulamentul campaniei “Deschide-ti Genius iCont la UniCredit Bank, foloseste cardul atasat pentru plati la POS comercianti sau online si primesti pana la 100 lei direct in cont”.  Premiul se acorda direct in cont, in luna urmatoare indeplinirii fiecarei conditii mentionate mai sus.

**Lista completa a Comisioanelor si Dobanzilor practicate de banca pentru clienti persoane fizice, precum si detaliile Programului de beneficii GeniusCont sunt disponibile in sectiunea Comisioane, dobanzi si documente utile.

***Online Banking este un instrument de plata cu acces la distanta, care se bazeaza pe o solutie informatica de tip Internet Banking.

****Din 01.11.2019 eliminam pentru toate conturile comisionul pentru incasarea sumelor din conturi deschise la alt prestator de servicii – incasari interbancare.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo