Black Friday 2021 s-a incheiat!

Multumim tuturor celor care ne-au vizitat pe 12 noiembrie! In zilele ce urmeaza, fiecare participant va fi contactat de catre echipa UniCredit.

 

Au mai ramas:

ZILE        ORE          MINUTE        SECUNDE

 

CARDURI DE CREDIT CU LIMITE GENEROASE SI PUNCTE CADOU

Oferta UniCredit Consumer Financing valabila pentru persoane fizice

Primii 300 de inscrisi online pentru UniCreditCard Premium si primii 200 inscrisi online pentru UniCreditCard Principal primesc 250 de puncte UniCredit (1 punct = 1 Leu) pe card, in maximum 30 de zile calendaristice de la acordarea cardului de credit.

Poti transforma punctele UniCredit in bani (1 punct = 1 Leu) prin apel InfoCenter 24/7, pe care ii poti folosi la viitoare cumparaturi sau pentru achitarea comisionului anual de furnizare – administrare instrument de plata (180 de puncte in loc de 200 de lei pentru UniCreditCard Premium sau 30 de puncte in loc de 39 de lei pentru UniCreditCard Principal). Detalii despre Programul de Loialitate aici.

 

UniCreditCard Premium

VINO IN LUMEA PREMIUM

 • Pana la 6 RATE FARA DOBANDA (in functie de valoarea tranzactiei, incepand de la minimum 300 lei)  la tranzactii efectuate la comercianti in primele 6 luni de la livrarea cardului primar conform Programului Plata in Rate Egale in vigoare.

 • Puncte de loialitate prin Programul ShopSmart.

 • Asigurare de calatorie INCLUSA si acces GRATUIT in lounge-urile aeroporturilor Otopeni si Viena pentru titularul de card, insotit de un copil cu varsta de maximum 2 ani.

  Detalii si alte beneficii.

 

UniCreditCard Principal

BANI PANA LA SALARIU SI MULTE ALTE BENEFICII

 • Pana la 6 rate FARA DOBANDA (in functie de valoarea tranzactiei, incepand de la minimum 300 lei) la tranzactii efectuate la comercianti in primele 6 luni de la livrarea cardului primar conform Programului Plata in Rate Egale in vigoare.

 • Puncte de loialitate prin Programul ShopSmart.

 • Plata in rate la partenerii UniCredit prin Programul Discountry.

 • Detalii si alte beneficii.


Oferta este valabila exclusiv pentru inscrieri online in cadrul campaniei Black Friday, pentru persoanele fizice ce nu detin alte carduri de credit UniCreditCard oferite de UniCredit Consumer Financing.

Prin inscriere, confirmi ca ai luat la cunostinta de prevederile Regulamentului oficial al campaniei promotionale “Black Friday 2021 UniCreditCard si Creditele de Realizari Personale”, oferite de UniCredit Consumer Financing, disponibil aici.

CREDITUL DE REALIZARI PERSONALE IN LEI

Oferta UniCredit Consumer Financing valabila pentru persoane fizice

 

 DOBANDA   0%/AN - primele 50 de inscrieri  online 

 

DOBANDA 1,99%/AN - primele 50 de inscrieri online 

 

DOBANDA 3,99%/AN - primele 150 de inscrieri online

 

DOBANDA 5,99%/AN - primele 250 de inscrieri online

 

Termenul pentru rambursarea sumei e la alegerea ta: intre 6 si 60 de luni.Ofertele de dobanda prezentate presupun detinerea unui cont curent la UniCredit Bank S.A. si atasarea unei asigurari de viata care poate fi, in functie de optiunea ta, cu prima de Asigurare unica finantata de Imprumutator, de 0,15% din suma imprumutata inmultita cu perioada de creditare, sau cu prima de Asigurare lunara de 0,15% din suma imprumutata, emisa de Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN SA, in calitate de agent de asigurare auxiliar inregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiara cu numarul RAJ-502078.

Oferta este valabila exclusiv pentru inscrieri online in cadrul Campaniei Black Friday si nu se cumuleaza cu alte oferte de achizitie la Creditul de Realizari Personale.

Prin inscriere, confirmi ca ai luat la cunostinta prevederile Regulamentului oficial al campaniei promotionale “Black Friday 2021 UniCreditCard si Creditele de Realizari Personale”, oferit de UniCredit Consumer Financing, disponibil aici. Exemple reprezentative de calcul mai jos.

Pentru primele 3000 de inscrieri online*

CONTUL CU ZERO COSTURI PE VIATA

Oferta UniCredit Bank valabila pentru persoane fizice

 

Ia-ti contul cu ZERO costuri pe viata si bucura-te de comision zero pentru urmatoarele operatiuni, pe intreaga perioada contractuala:

 • deschidere, administrare lunara si inchidere pentru un cont curent in Lei, EUR si USD
 • administrare lunara pentru un card de debit principal Visa Classic, fizic sau virtual**
 • plati inter si intrabancare prin Online Banking/Mobile Banking (se aplica inclusiv pentru platile initiate prin Prestatori de servicii de plata terti de initiere a platii), plati interbancare in valuta cu optiunea “OUR” (comisionul bancii corespondente este suportat de catre clientul platitor) in afara Uniunii Europene si a Spațiului Economic European si plati la ghiseu efectuate in Lei (inclusiv comision Sent/ReGIS) si plati in EUR si USD (inclusiv comision plata in regim de urgenta)***
 • retrageri de numerar in Lei, EUR si USD la ghiseele UniCredit Bank
 • depuneri de numerar in Lei, EUR si USD in contul clientului la ghiseele UniCredit Bank****
 • retrageri de numerar in LEI si interogare sold la ATM/BNA  in reteaua  bancii, in reteaua Euronet si a altor banci din Romania, precum si retrageri de numerar si interogare sold in reteaua Grupului UniCredit si a altor banci din strainatate, prin intermediul cardului de debit principal Visa Classic fizic
 • debitare directa intrabancara si interbancara
 • activare si administrare Online Banking si Mobile Banking

In plus, daca vei opta pentru aceasta oferta, te poti bucura si tu de Happy Hour Exchange Rate, prin care poti face schimb valutar la cursul publicat de BNR utilizand Online si Mobile Banking, in limita 1.000 EUR/o singura tranzactie/zi. Facilitate oferita in cadrul Programul de Beneficii GeniusCont pe o perioada anuntata de Banca.

Iar daca vrei sa beneficiezi de o experienta completa, aplicatia Mobile Banking iti ofera acces gratuit la programul de cashback ShopSmart (primesti cashback sau puncte de loialitate in cont la fiecare achizitie cu cardul tau de la UniCredit Bank).

*Oferta “Contul curent cu zero costuri pe viata” este valabila pentru primii 3.000 de inscrisi online, persoane fizice care nu detin si nu au detinut un cont curent, indiferent de valuta, la UniCredit Bank S.A. sau la predecesorii sai, inainte de 12.11.2021. Alte servicii aditionale de care ai putea avea nevoie, dar care nu sunt incluse in oferta “Contul curent cu zero costuri pe viata” se regasesc in documentul Comisioane si dobanzi persoane fizice.

**Se aplica pentru primul card de debit principal solicitat; cardul de debit virtual nu poate fi utilizat pentru interogare sold si/sau retrageri de numerar de la ATM; mai multe detalii despre cardul de debit virtual aici.

***In cazul operatiunilor in valuta, efectuate prin intermediul bancilor corespondente, eventualele comisioane aplicate de bancile corespondente nu sunt incluse in oferta.

****Oferta nu include depunerile de numerar in moneda metalica. Pentru acestea se aplica comisionul prevazut in Anexa de Taxe si Comisioane aferenta Serviciilor de Plata – Clienti Persoane Fizice.

Anumite produse si servicii incluse in campanie sunt oferite cu 0 comision si in oferta Standard a bancii, conform Anexei de Taxe si Comisioane aferenta Serviciilor de Plata – Clienti Persoane Fizice (exemplu: administrare lunara pentru un card de debit principal Visa Classic, fizic sau virtual, activare si administrare Online Banking si Mobile Banking, plati intrabancare prin Online Banking si Mobile Banking etc. ) insa, in cazul in care valoarea acestor comisioane se va modifica in viitor, modificarea nu se va aplica si produselor contractate prin prezenta campanie.

Prin inscriere, confirmi ca ai luat la cunostinta de prevederile Regulamentului Oficial al campaniei “Black Friday 2021 - Contul cu ZERO costuri pe viata”, oferit de UniCredit Bank, disponibil aici.

Pentru primele 100 de inscrieri online*

Pachetul GeniusIMM pentru afacerea ta, cu toate extraoptiunile aferente si conturi aditionale cu ZERO COSTURI TIMP DE 1 AN

Oferta UniCredit Bank valabila pentru persoane juridice

 

Ia-ti pachetul GeniusIMM cu ZERO costuri timp de un an si bucura-te de comision zero pentru urmatoarele operatiuni, pe o perioada de 12 luni de la data semnarii documentelor de contractare a pachetului:

 • pretul de baza al pachetului GeniusIMM
 • extraoptiune pachet GeniusIMM: Plati electronice nelimitate interbancare in LEI din conturile incluse in pachet
 • extraoptiune pachet GeniusIMM: Plati electronice nelimitate interbancare in valuta din conturile incluse in pachet
 • extraoptiune pachet GeniusIMM: Plati in LEI cu cecuri si bilete la ordin si incasari in LEI prin instrumente de debit
 • extraoptiune pachet GeniusIMM: Retrageri nelimitate cu cardul de debit principal inclus in pachet de la orice ATM din Romania
 • produs aditional Cont curent RON/EUR/USD/GBP/CHF/HUF

*Oferta “GeniusIMM cu ZERO costuri timp de un an” este valabila pentru primii 100 de inscrisi online, persoane juridice cu cifra de afaceri anuala in 2020 < 3 milioane de euro (echivalent in RON la cursul mediu BNR in anul 2020, respectiv 4.8694 RON/EUR), precum si categoriile Liber Profesionisti, Persoane Fizice Autorizate care nu detin un cont curent sau de capital social, indiferent de valuta, la UniCredit Bank S.A. inainte de 12.11.2021. Gratuitatile se refera exclusiv la comisioanele percepute de UniCredit. Nu se aplica pentru Sent/ReGIS, respectiv comisioanele bancilor corespondente. Alte servicii aditionale de care ai putea avea nevoie, dar care nu sunt incluse in oferta “GeniusIMM cu ZERO costuri timp de un an” se regasesc in documentul Comisioane si dobanzi clienti persoane juridice cu cifra de afaceri < 3 milioane euro.

Prin inscriere, confirmi ca ai luat la cunostinta de prevederile Regulamentului Oficial al campaniei “Black Friday 2021 - Pachetul GeniusIMM cu ZERO costuri timp de 1 an”, oferit de UniCredit Bank, disponibil aici.

 

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI “Black Friday 2021 - Contul cu ZERO costuri pe viata”, oferite de UniCredit Bank este disponibil aici.

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI "Black Friday 2021 - Pachetul GeniusIMM cu ZERO costuri timp de 1 an", oferite de UniCredit Bank este disponibil aici.

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE “Black Friday 2021 UniCreditCard si Creditele de realizari personale”, oferite de UniCredit Consumer Financing este disponibil aici.


 

Exemplu reprezentativ de calcul pentru Creditul de Realizari Personale oferit de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. in cadrul Campaniei (ca urmare a indeplinirii criteriilor de eligibilitate) prin UniCredit Bank S.A. (intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A.):

 • Produs de credit cu asigurare de viata cu prima de asigurare unica finantata: pentru o valoare a creditului de 30.000 Lei, pe o perioada de 60 de luni, rata dobanzii anuala fixa de 0%/1,99%/3,99%/5,99%, comision de analiza dosar (perceput doar in cazul acordarii creditului) in valoare de 0 Lei, comision lunar de administrare credit 0 Lei, comision lunar de administrare a contului curent deschis la UniCredit Bank S.A. de 8 lei, valoarea ratei lunare este 545 Lei/ 573,93 Lei/ 604 Lei/ 635,07 Lei (pentru rate egale), valoarea totala platibila 33.180 Lei/ 34.915,95 Lei/ 36.720,08 Lei/ 38.583,86 Lei, DAE 0,58%/ 2,64 %/ 4,76 %/ 6,92 %.  Costul asigurarii de viata cu prima unica de asigurare finantata de creditor este reprezentat de rata dobanzii aferente creditului care se calculeaza la valoarea din credit corespunzatoare primei unice finantate si este inclus in rata lunara si DAE.
 • Produs de credit cu asigurare de viata cu prima de asigurare lunara : pentru o valoare a creditului de 30.000 Lei, pe o perioada de 60 de luni, rata dobanzii anuala fixa de 0%/1,99%/3,99%/5,99%, comision de analiza dosar (perceput doar in cazul acordarii creditului) in valoare de 0 Lei, comision lunar de administrare credit 0 Lei, comision lunar de administrare a contului curent deschis la UniCredit Bank S.A. de 8 lei, valoarea ratei lunare este 545 Lei/ 571,54 Lei/ 599,13 Lei/ 627,63 Lei (pentru rate egale, rata incluzand si costul asigurarii de viata), valoarea totala platibila 33.180 Lei/ 34.772,56 Lei/ 36.427,80 Lei/ 38.137,72 Lei, DAE 4,11%/ 6,13 %/ 8,21 %/ 10,34 %.

Ofertele de dobanda prezentate presupun:

 • atasarea unei asigurari de viata care poate fi, in functie de optiunea clientului, cu prima de Asigurare unica finantata de Imprumutator, de 0,15% din suma imprumutata inmultita cu perioada de creditare, sau cu prima de Asigurare lunara de 0,15% din suma imprumutata, emisa de Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN SA, in calitate de agent de asigurare auxiliar inregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiara cu numarul RAJ-502078. Produsul financiar poate fi achizitionat si fara asigurare, in afara campaniei Black Friday si in conditii de costuri diferite. Detalii despre produsele de credit si produsele de Asigurare se regasesc in sectiunea www.ucfin.ro/asigurari.
 • incheierea unui contract de cont curent (*) cu UniCredit Bank S.A. ("Banca"), in cazul in care participantul nu are deja un cont curent curent deschis la Banca. Costul aferent contului curent este suportat de participant si perceput de catre UniCredit Bank SA si este cel afisat in Lista de Comisioane si Dobanzi Clienti Persoane Fizice ce poate fi regasita pe www.unicredit.ro. Deschiderea unui cont curent se poate realiza prin intermediul unei varietati de produse sau servicii financiare disponibile. Intrucat alegerea pachetului de servicii de cont curent este exclusiv optiunea participantului, produsul sau serviciul nu este in oferta creditorului, costurile pentru operatiunile sau serviciile aferente contului curent depind de produsul sau serviciul ales si nu-i sunt cunoscute creditorului la data aplicarii pentru credit, pentru exemplul de calcul reprezentativ si ipoteza de calcul DAE prezentate este luat in considerare comisionul de administrare cont curent care nu face parte dintr-un pachet de servicii multiple oferite de Banca, in valoare de 8 Lei. Toate costurile aferente produselor si serviciilor UniCredit Bank S.A., cum ar fi comisioane de deschidere, administrare a contului, aferente operaţiunilor si/sau serviciilor legate de cont sunt datorate de catre participant catre UniCredit Bank S.A. si vor fi percepute separat de catre aceasta conform documentelor semnate intre client si UniCredit Bank S.A.

Exemplu reprezentativ de calcul pentru un card de credit UniCreditCard Premium / UniCreditCard Principal  oferit de UniCredit Consumer Financing IFN SA in cadrul Campaniei (ca urmare a indeplinirii criteriilor de eligibilitate) prin UniCredit Bank SA (intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing IFN SA):  pentru o limita de card de credit de 5.367 lei, pe o perioada de creditare 3 ani (36 de luni) avand o dobanda anuala fixa de 26,99% pentru retragerile la ATM national sau international, in afara Grupului UniCredit si 24,99% pentru sumele utilizate la comercianti, cu comision de furnizare card de credit - emitere instrument de plata de 0 lei /39 lei si cu comision anual de furnizare card de credit - administrare instrument de plata de 200 lei /39 lei, suma lunara de plata este de 458,74 lei / 313,71 lei, valoarea totala platibila 7.887,45 lei / 7.630,18 lei, iar DAE este de 39,27% / 31,33%. DAE este calculata conform prevederilor legale in vigoare si cuprinde dobanda anuala fixa, comisionul de furnizare card de credit - emitere instrument de plata, comisionul anual de furnizare card de credit -  administrare instrument de plata si comisionul de utilizare ATM national sau international, in afara Grupului UniCredit, considerandu-se ca valoarea liniei de credit se retrage integral, 40% in numerar la ATM national sau international, in afara Grupului UniCredit si 60% prin plati la comercianti, la data acordarii si ca nu se efectueaza nicio retragere pe parcursul celor 36 de luni de rambursare.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo