La UniCredit, vrem sa te sustinem sa iti atingi obiectivele de cariera si personale, fie ca este vorba de a-ti insusi competente noi, a defini un mai bun echilibru intre viata profesionala si personala, sau iti doresti sa te dezvolti intr-o cariera internationala

Iata cum facem noi:

Etica si Respect


Principiul dupa care ne ghidam: Fa ceea ce este corect!

 

„Spiritul acestor valori, etica si respectul, si anume - Facem ceea ce este corect! - este extrem de important si trebuie sa ne ghideze zilnic in procesul de luare a deciziilor si in conduita noastra. El clarifica asteptarile legate de cum sa lucram ca One Team, One UniCredit si ne sustine in indeplinirea celor cinci fundamente ale noastre, care acum sunt mai importante ca niciodata. Noi toti trebuie sa conducem prin exemplul personal si: Sa facem ceea ce este corect!” 

Jean Pierre Mustier, CEO UniCredit

 

Citeste mai mult

Piata muncii se afla in continua schimbare. Cu totii cautam cel mai bun loc de munca, un loc in care ideile noastre sa conteze. La UniCredit investim in talentul tau.

Iti oferim un mediu de lucru prietenos, unde investim in valorile personale. Pretuim echilibrul intre viata de la birou si cea din afara lui.

La UniCredit, in spatele fiecarui coleg gasesti o persoana care isi urmeaza pasiunile si isi atinge scopurile atat la birou, cat si in afara acestuia.

Poti fi parte din universul pe care il construim impreuna, totul intr-un grup international unde diversitatea este considerata o resursa.

Ai sansa sa-ti implinesti ambitiile, sa faci diferenta.

Sa faci ceea ce conteaza.

Compensatii si beneficii


Pachetele noastre de compensare competitive

 

Oamenii sunt cel mai important atu al UniCredit. Abordarea noastra de compensare este conceputa pentru a atrage, a angaja si a retine cei mai talentati si motivati oameni printr-un pachet de recompense competitive si echilibrate care combina compensatii fixe, stimulente legate de performanta si beneficii.

Citeste mai mult

INVATARE SI DEZVOLTARE

Suportul nostru in procesul de transformare si obtinere de rezultate.

Citeste mai mult

DIVERSITATE SI INCLUZIUNE

Cultura noastra organizationala, la care toata lumea poate contribui.

Citeste mai mult

CULTURA DE WELFARE A COMPANIEI

Eforturile noastre de a imbunatati calitatea vietii pentru oameni

Citeste mai mult

PREMII SI RECUNOASTERI

Reprezinta angajamentul nostru de a fi un angajator de top in sectorul financiar European

Citeste mai mult

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo