Compensatii si beneficii

Cel mai important atu al UniCredit? Oamenii nostri

 

Oamenii sunt cel mai important atu al UniCredit. Abordarea noastra de compensare este conceputa pentru a atrage, angaja si retine cei mai talentati si motivati oameni, printr-un pachet de recompense competitiv si echilibrat care combina compensatii fixe, stimulente legate de performanta si beneficii.

Politica de remunerare a grupului nostru stabileste principiile practicilor de compensare, in conformitate cu standardele nationale si internationale.

Compensare fixa

 

 

Compensarea fixa ​​reflecta experienta si responsabilitatea necesare pentru fiecare rol, in conformitate cu nivelurile pietei interne si externe.

Este independenta de performanta bancii, nu este discretionara si este consecventa in organizatie.

Stimulente legate de performanta

 

Componenta variabila a compensatiei se refera la plati in functie de performanta. Oferim bonusuri si stimulente in numerar sau actiuni, legand direct o parte a compensatiei de atingerea obiectivelor individuale, ale echipei si ale companiei. Acestea sunt concepute pentru a obtine crearea de valori pe termen lung si rezultate durabile. Banca a aprobat un nou plan de stimulare pentru anii 2020-2023 pentru management si persoanele cheie care combina tinte financiare si ESG (Mediu, Social si Guvernanta).

Beneficii

Ne propunem sa fim unul dintre cele mai bune locuri de munca. Aceasta inseamna sa oferim o serie de beneficii care te ajuta sa atingi echilibrul munca-viata, promovand in acelasi timp diversitatea si incluziunea. In majoritatea tarilor grupului nostru, am stabilit programe personalizate de asistenta corporativa.

Beneficiile sunt dezvoltate local pentru a oferi un raspuns corect la cerintele unei tari - in ceea ce priveste sanatatea si nevoile familiei - si coordonate la nivel de grup.

Oferim sprijin angajatilor si membrilor familiei lor, atat in ​​viata personala, cat si profesionala, in timpul carierei si dupa pensionare.

Aceste optiuni pot include beneficii pentru sanatate, timp liber, coaching pentru cariera si viata, credite ipotecare, sprijin pentru maternitate si paternitate si alte nevoi familiale, concedii platite, programe de bunastare.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo