Solutii Cross Border

Atunci cand te gandesti la export sau import, expansiune sau investitii in strainatate, UniCredit te aduce in pole position!

Ca si client UniCredit Bank, poti beneficia de oferta special creata pentru companiile care doresc sa se dezvolte cu succes la nivel international: produse si servicii cu caracteristici uniformizate, procese standardizate in toate tarile, rapiditate si eficienta din punct de vedere al costurilor.

 

 

 

Deschidere de cont Cross Border - extinderea afacerii peste hotare

Deschiderea unui cont intr-o alta tara poate fi uneori o adevarata provocare. Insa, cu ajutorul managerului de relatii cu clientii din tara de origine, fiecare client al Grupului UniCredit poate beneficia de un proces transparent si cerinte clar definite. Formularul de solicitare standardizat, in combinatie cu procesul de recomandare structurat, accelereaza semnificativ timpul pana la primirea noului numar de cont din strainatate.

In special pentru clientii nerezidenti este important de mentionat ca acestia nu se deplaseaza fizic in tara de interes, ci doar semneaza documentele necesare.

 

 

 

Cross Border PLUS Credit - rapid si simplu

Cross Border Plus Credit este produsul potrivit pentru toti clientii in cautarea unei  finantari rapide si nebirocratice pentru subsidiara de peste hotare. Banca din reteaua UniCredit din tara de origine (Italia de exemplu) va emite o garantie in favoarea bancii din retea care colaboreaza cu subsidiara (localizata, de exemplu, in Europa centrala si de est). Pe baza acesteia se va acorda apoi o facilitate subsidiarei care poate fi utilizata sub forma de credit de investitii, capital circulant sau garantie. Totul in modul cel mai rapid si simplu.

 

 

 

EU Subsidy Consulting - pentru a beneficia de oportunitatile Europei largite

Pentru clientii care doresc sa obtina informatii despre subventiile europene, Grupul UniCredit a creat Centrul European de Competenta in noile state membre UE. Aceste centre obtin si analizeaza informatiile relevante, cum ar fi cele despre subventiile UE sau programele UE, si ofera servicii specializate in functie de necesitatile fiecarui client interesat.

 

 

 

FlashPayment - rapid ca fulgerul, avantajul datei de valuta garantat

FlashPayment este modul eficient si rapid de a transfera fondurile in cadrul bancilor din Grupul UniCredit. Acest produs permite clientilor nostri efectuarea extrem de rapida a platilor externe, iar sumele sunt creditate in contul beneficiarului cu data de valuta de doar o zi. Dar aspectul cel mai important este ca nu se solicita o cerere speciala pentru FlashPayment.

Platile se pot face ca de obicei online sau prin ordin de plata standardizat. Daca toate criteriile sunt indeplinite si toate conturile implicate in operatiune sunt deschise in Grupul UniCredit, transferul este procesat, beneficiind de avantajul datei valutei fara costuri suplimentare pentru ordonator sau beneficiarul platii.

 

 

 

EuropeanGate - Serviciul nostru pan-european de plati

EuropeanGate permite clientilor nostri accesul centralizat in toate bancile din Grupul UniCredit, cu economie de timp si costuri. Acesta poate fi corelat cu solutiile de e-banking existente in tara de origine, permitand astfel gestionarea conturilor din strainatate in mod centralizat: clientii ne trimit ordinele de plata (transferuri si debit direct), noi efectuam conversia in formatele nationale si le trimitem apoi bancii locale din reteaua UniCredit pentru a le executa. Astfel, EuropeanGate functioneaza ca un adevarat "motor de plati".

Suntem aici pentru a-ti sustine toate initiativele de afaceri. Puterea noastra consta in expertiza financiara, serviciile extraordinare si angajamentul solid de a permite atat clientilor persoane fizice, cat si companiilor indeplinirea cu succes a obiectivelor financiare.

UniCredit este o banca europeana de top cu radacini solide in 17 tari europene si o retea internationala prezenta pe aproximativ 50 de piete, cu peste 8.500 sucursale si mai bine de 147.000 de angajati.

In Europa Centrala si de Est, UniCredit detine cea mai mare retea bancara internationala cu peste 4.000 de sucursale si puncte de vanzare.

Vezi harta retelei UniCredit.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo