Academia Mintilor Creative Online

Am incheiat o noua editie a Academiei Mintilor Creative, care s-a desfasurat exclusiv online. Am digitalizat programul nostru de educatie finaciara si antreprenoriala ca un pas firesc in dezvoltarea acestuia pe termen lung si pentru fi alaturi de antreprenori in continuare, mai ales in aceasta perioada plina de provocari.

Am reusit sa depasim bariera de spatiu si va multumim ca v-ati alaturat in numar atat de mare, ca ati fost activi in webinarii, completandu-ne cu intrebari. Noi am cautat sa va dam cele mai potrivite raspunsuri la intrebarile care va ingrijorau, sa va prezentam variante prin care puteti pune in practica un plan de actiune relevant pentru vremurile pe care le traim si am exemplificat cum va puteti adapta afacerea la noul normal

Academia merge mai departe si vom reveni curand cu noutati despre viitoarea editie.

 

Puteti accesa acum inregistrarile webinariilor si pe canalul de YouTube UniCredit Bank Romania:

           

Ce este Academia Mintilor Creative?

Academia Mintilor Creative, este programul de educatie financiara si antreprenoriala al UniCredit Bank, care a inceput acum trei ani si a avut deja 11 editii in Cluj, Bucuresti, Timisoara si Iasi, acum si in online. Academia este o scoala in care mentorii sunt practicieni cu multi ani de business in spate, antreprenori cu gandire creativa, care dau cursantilor sfaturi nu din carti, ci bazate pe experienta lor. Credem ca asa va fi mai usor sa afli cele mai relevante informatii pentru afacerea ta intr-o perioada dificila. Pentru asta suntem aici.

Organizat cu sprijinul

Mobile Banking UniCredit Bank

 

Regulamentul de participare la Programul de educatie financiara Academia Mintilor Creative poate fi consultat AICI

 

 
 
Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo