Academia Mintilor Creative Online

Simti ca afacerea ta trece printr-o perioada dificila? Ai intrebari pe care ai vrea sa le adresezi unor specialisti pregatiti sa iti raspunda? Vino la o noua editie a Academiei Mintilor Creative, exclusiv online, si poti afla raspunsuri la intrebarile care te ingrijoreaza, cum poti pune in practica un plan de actiune intr-o perioada cu multe provocari sau cum iti poti adapta afacerea la noul normal.

 

Inscrie-te la webinariile Academiei Mintilor Creative! Poti alege unul, mai multe sau toate cele sase sesiuni.

Te poti inscrie la o sesiune pana la ora 14:00, in ziua in care aceasta are loc.

 

Webinarii Academia Mintilor Creative

DATA ORA
MENTOR SUBIECT
7 mai 2020
17:30 - 18:30 Dan Bucsa -  Economist-sef pentru Europa Centrala si de Est - UniCredit Bank Noul context de business pentru antreprenori - date, prognoze si efecte
12 mai 2020 17:30 - 18:30 Tim Howes -  Certified Scrum Master and Team Coach Leading Teams Through Change (webinar in limba engleza) 
19 mai 2020 17:30 - 18:30 Silvia Pop - Trainer Sales Force UniCredit Bank Adaptarea business planului  la noul context
21 mai 2020 17:00 - 18:30 Aneta Bogdan - Trusted adviser to emergent entrepreneurs & C-suite, Author “Branding on the Eastern Front”, Creative Class Champion  Branding in perioada de criza
26 mai 2020 17:30 - 18:30 Luisiana Dobrinescu, Avocat fondator Dobrinescu Dobrev Masuri fiscale in vremuri de criza
2 iunie 2020 17:30 - 18:30 Stefan Chiritescu - Strategy Director Kubis Interactive & Cheil Centrade Sout-East Europe  Marketing pentru antreprenori. Think. Apply. Learn. Repeat. 

           

Ce este Academia Mintilor Creative?

Academia Mintilor Creative, este programul de educatie financiara si antreprenoriala al UniCredit Bank, care a inceput acum trei ani si a avut deja 11 editii in Cluj, Bucuresti, Timisoara si Iasi, acum si in online. Academia este o scoala in care mentorii sunt practicieni cu multi ani de business in spate, antreprenori cu gandire creativa, care dau cursantilor sfaturi nu din carti, ci bazate pe experienta lor. Credem ca asa va fi mai usor sa afli cele mai relevante informatii pentru afacerea ta intr-o perioada dificila. Pentru asta suntem aici.

Organizat cu sprijinul

Mobile Banking UniCredit Bank

 

 

Academia Mintilor Creative in format online continua sa ofere cunostinte, inspiratie si sfaturi despre cum iti poti adapta afacerea la noul context. Vom aborda subiecte precum: provocari financiare si de business, comunicare si repozitionare, fiscalitate, de la provocari la oportunitati si cum poate ajuta pivotarea pe termen scurt a afacerii.

Regulamentul de participare la Programul de educatie financiara Academia Mintilor Creative poate fi consultat AICI

 

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo