Afacerea mea

poate castiga

Plata cu cardurile de debit Visa Business ale companiei iti poate aduce premii pentru afacerea ta: 1 pachet Apple Business sau unul din cele 16 vouchere eMAG insotite de certificate digitale calificate gratuite

Detalii

Foloseste oricare din cardurile de debit VISA Business de la UniCredit pentru orice plata necesara desfasurarii activitatii companiei/organizatiei, de la materiale,materii prime sau servicii, pana la facturi de utilitati sau carburanti.

Asa, platesti in siguranta si poti castiga si premii.

Mai multe plati, mai multe sanse: fiecare plata de minimum 500 de Lei, realizata cu cardurile de debit VISA Business ale companiei/organizatiei/profesiei liberale in perioada 9 noiembrie 2020 – 9 februarie 2021, iti aduce o sansa de castigare a premiilor.

Compania ta nu are inca un card de debit Visa Business? Nu e tarziu. Poti sa participi in campanie daca achizitionezi unul din cardurile de mai jos pana la 31.12.2020:

 

 

VISA BUSINESS SILVER

 

VISA BUSINESS GOLD

 

 

Cu oricare din cardurile Visa Business Silver sau Visa Business Gold, te bucuri de cumparaturi si operatiuni rapide in tara sau in strainatate si poti verifica disponibilul si tranzactiile companiei atat online, cat si prin raportul de activitate sau miniextrasul de la bancomatul UniCredit Bank. Suplimentar, cardul Visa Business Gold iti ofera si o a asigurare de calatorie gratuita pe toata perioada deplasarii, daca efectuezi cel putin o tranzactie, in ultimele 3 luni premergatoare inceperii calatoriei (detalii conditii de asigurare aici).

 

VEZI DETALII

 

CE POTI CASTIGA?


MARELE PREMIU

Un pachet Apple Business si 2 certificate digitale calificate gratuite, prin tragere la sorti

Unul dintre cele 16 vouchere eMAG in valoare neta de 5.000 de Lei fiecare si cate un certifical digital calificat gratuit pentru fiecare castigator al unui voucher eMAG, prin tragere la sorti

 

Pachetul Apple Business contine urmatoarele produse:

 

  • Laptop Apple MacBook Pro 16" Touch Bar

  • Telefon mobil iPhone 12 Pro 512GB Pacific Blue

  • Apple iPad Pro 12.9" (2020), 256GB, Cellular, Silver

  • Stylus Apple Pencil (2nd Gen) pentru iPad Pro

  • Apple Watch 6

  • Apple Magic Mouse 2

  • Geanta laptop Hama Florence 13.3"

 

CUM POTI CASTIGA


Plateste cu cardul de debit al companiei Visa Business de la UniCredit Bank, in locatiile fizice ale comerciantilor sau pe internet, pe site-urile acestora, aduna minimum 1 sansa de castigare a premiilor in perioada campaniei si intri in competitie.

1 sansa de castig = 1 plata de minim 500 de Lei (echivalent in Lei*) cu cardul/cardurile de debit VISA Business al/e companiei/entitatii la POS in locatiile fizice ale comerciantilor sau pe Internet pe site-urile acestora.

Sansele de castig se cumuleaza la nivel de entitate pentru toate cardurile VISA Business detinute de aceasta.

 

Atentie: Platile din categoriile jocuri de noroc (cazinouri, pariuri sportive, loterie) precum si platile catre institutii financiare si fintech-uri NU sunt luate in considerare in aceasta campanie.

CE CONDITII TREBUIE SA INDEPLINESTI?

 

  • sa fii client UniCredit Bank**

  • sa detii cel putin un card Visa Business sau achizitionezi unul pana la 31.12.2020***

  • sa acumulezi la nivel de entitate cel putin o sansa de a participa la tragerea la sorti pentru castigarea premiilor in perioada campaniei

 

*Tranzactiile in alta moneda decat Lei vor fi calculate la cursul de schimb de la data postarii tranzactiei pe contul clientului.

**Campania se adreseaza clientilor persoane juridice ai UniCredit Bank cu cifra de afaceri anuala de maximum 3.000.000 euro (echivalent in RON la cursul mediu BNR din anul 2019), precum si clientii bancii din categoria Liber Profesioniști, Persoane Fizice Autorizate si Persoanele juridice non-profit

***Clientii care achizitioneaza un card dupa 9 noiembrie 2020 vor fi inclusi in campanie din luna urmatoare datei achizitionarii cardului

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo