Angajatii nostri

Suntem o echipa formata din aproape 3.000 colegi, fiecare dintre noi avand un punct de vedere si o experienta profesionala de impartasit.


Incurajam diversitatea, activitatea noastra desfasurandu-se intr-un mediu multicultural si o atmosfera favorabila schimbului de idei. 


Una dintre prioritatile noastre o reprezinta dezvoltarea carierei angajatilor prin:

 • Acces la posturi interne sau internationale in cadrul grupului UniCredit;
 • Programe de dezvoltare si training customizate in functie de planurile individuale de dezvoltare;
 • Folosirea "hartilor de cariera" prin intermediul carora angajatii isi pot planifica urmatorii pasi in cadrul organizatiei;
 • Implicarea activa a managerilor directi in identificarea si dezvoltarea potentialului fiecarui angajat, cresterea gradului de implicare si motivare a acestora.


Mediul de lucru

Pe plan intern, dorim ca angajatii nostri sa se poata identifica cu valorile companiei.

Pe plan extern, dorim sa fim considerati o companie in care oamenii pot avea incredere. 


In consecinta, ne angajam in diferite activitati si proiecte pentru a incuraja conduitele ce respecta modelul nostru de valori pentru a crea o atmosfera de transparenta, avand ca scop dezvoltarea profesionala a colegilor si evaluarea corecta a performantelor lor.


Forumul intern si dialogul

Incurajam implicarea si dialogul intre angajatii nostri prin:

 • Dezvoltarea capacitatii de a asculta si de a asigura solutii pentru diferitele cerinte ale oamenilor implicati in diverse proiecte sociale, oferind oportunitati pentru un forum deschis de discutii si schimb de pareri;
 • Deschiderea unor linii de comunicare si oferirea unor ocazii pentru intalniri intre conducerea executiva si angajati si informarea acestora in legatura cu  desfasurarea activitatii in interiorul Grupului;


Sondaje de opinie:

 • People Survey - Vocea Ta, Viitorul nostru - organizat la nivelul Grupului UniCredit.
  Incepand cu anul 2003 am desfasurat periodic sondaje de opinie in cadrul angajatilor pentru a-i asculta pe oamenii nostri si pentru a incuraja implicarea personala. Sondajul reprezinta un instrument de evaluare a perceptiei asupra apartenentei la Grup si nivelurile de angajare/asumare, in vederea idenitifcarii punctelor tari si slabe si alegerea interventiilor prioritare pentru imbunatatirile avute in vedere.
 • Pulse Check – Parerea Ta conteaza - organizat local pentru angajatii UniCredit Bank cu scopul de a obtine o imagine mereu actuala a starii de spirit a angajatilor bancii. De fiecare data, raspunsurile angajatilor nostri ne-au ajutat, fiind un punct de plecare pentru a crea si implementa diferite initiative destinate cresterii motivatiei angajatilor!
 • Publicarea interna a posturilor vacante. Site-ul de recrutare interna ii informeaza pe angajatii nostri cu privire la posturile vacante din cadrul organizatiei prin intermediul portalului de Intranet si le ofera ocazia de a aplica pentru ocuparea postului de care sunt interesati, conform planurilor lor de dezvoltare profesionala.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo