Educatie si Sport

Suntem constienti ca un sistem educational performant este vital pentru dezvoltarea societatii si, in acelasi timp, raspunde dorintei noastre de a avea viitori angajati foarte bine pregatiti. In consecinta sustinem educatia si ne implicam cu toate resursele de care dispunem pentru a incuraja studentii si tinerii sa obtina excelenta. 


Credem in importanta crearii unei legaturi stranse intre corporatii si lumea academica, care ofera studentilor o perspectiva pragmatica asupra mediului profesional, oferindu-le sansa completarii cunostintelor teoretice cu cele practice. 


Am sustinut de-a lungul anilor diferite activitati ale organizatiilor studentesti AIESEC, V.I.P. si C.R.O.S. si am oferit sprijin Bibliotecii Centrale Univesitare Bucuresti.  


De asemenea, suntem adeptii excelentei, iar sportul este unul dintre domeniile care exista pentru si prin acest concept. In plus, sustinem si competitivitatea si vrem sa fim cei mai buni in domeniul nostru. De-a lungul timpului am sprijinit diferite competitii sportive din domeniul yachting-ului, echitatiei, atletismului, canotajului si tenisului.

Burse – Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti
Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo