Educatie si Sport

Suntem constienti ca un sistem educational performant este vital pentru dezvoltarea societatii si, in acelasi timp, raspunde dorintei noastre de a avea viitori angajati foarte bine pregatiti. In consecinta sustinem educatia si ne implicam cu toate resursele de care dispunem pentru a incuraja studentii si tinerii sa obtina excelenta. 


Credem in importanta crearii unei legaturi stranse intre corporatii si lumea academica, care ofera studentilor o perspectiva pragmatica asupra mediului profesional, oferindu-le sansa completarii cunostintelor teoretice cu cele practice. 


Am sustinut de-a lungul anilor diferite activitati ale organizatiilor studentesti AIESEC, V.I.P. si C.R.O.S. si am oferit sprijin Bibliotecii Centrale Univesitare Bucuresti.  


De asemenea, suntem adeptii excelentei, iar sportul este unul dintre domeniile care exista pentru si prin acest concept. In plus, sustinem si competitivitatea si vrem sa fim cei mai buni in domeniul nostru. De-a lungul timpului am sprijinit diferite competitii sportive din domeniul yachting-ului, echitatiei, atletismului, canotajului si tenisului.

Trophy Tour

In 2009, Grupul UniCredit a devenit sponsor oficial al UEFA Champions League, pentru trei sezoane (2009-2012). Startul acestui parteneriat l-a reprezentat UEFA Champions League Trophy Tour, care ofera pasionatilor fotbalului si publicului larg posibilitatea sa vada Trofeul UEFA Champions League si sa intre in atmosfera efervescenta a celei mai prestigioase competitii europene inter-cluburi. 


In primul grup de tari in care trofeul s-a oprit au fost incluse Italia, Croatia, Romania, Ungaria si Bulgaria.
Romania a fost singura tara unde Trofeul a putut fi admirat in cinci orase din tara: Arad, Timisoara, Sibiu, Brasov si Pitesti. Apoi, Trofeul a poposit si in Bucuresi timp de trei zile, in Trophy Tour Village, un spatiu expozitional care a recreat atmosfera UEFA Champions League pentru fani. Ambasadorul Trophy Tour in Romania a fost Helmut Duckadam, celebrul portar la nivel mondial, inscris in Guiness Book of Records pentru ca a aparat patru lovituri de departajare consecutive in finala Cupei Campionilor Europeni din 1986.  

Am incurajat prin Trophy Tour spiritul competitional si am vrut sa transmitem acest spirit, odata cu dorinta de a fi castigator, si celor mici. Asadar, 250 de copii talentati din echipele de fotbal ale scolilor locale din orasele prin care a trecut trofeul au primit din partea bancii noastre cate un echipament sportiv complet. De asemenea, echipe de copii de la Special Olympics, din fiecare dintre cele sase orase, au primit echipamente complete de fotbal, precum si o minge oficiala UEFA Champions League cu autograful lui Helmut Duckadam.

 

In 2012, Trofeul a revenit in Romania, de aceasta data insotit de Ambasadorul local Milodrag Belodedici.

Burse – Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti

Intre 2006 si 2010 am oferit burse celor mai talentanti studenti masteranzi, selectati de catre un juriu format din doi reprezentanti ai Universitatii si un reprezentant al UniCredit Bank.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo