Arta si Muzica

Bancile care si-au unit fortele pentru a fonda Grupul UniCredit au o traditie indelungata in promovarea culturii si a manifestarilor artistice locale, in tarile in care isi desfasoara activitatea. Aceasta implicare este dovedita de vasta colectie de arta a Grupului UniCredit si de zecile de initiative din cadrul UniCredit & Art Project. Suntem de parere ca, intotdeauna, cultura reprezinta motorul dezvoltarii economice locale, prin capacitatea sa de a naste inovatia si de a stimula economia stiintei.


Fiind foarte apropiati de comunitatile in care ne desfasuram activitatea, incercam sa pastram o relatie cat mai stransa cu acestea, prin incurajarea tuturor initiativelor care contribuie la imbogatirea lor culturala. Astfel, sustinem diversitatea culturala si oferim sprijin proiectelor din aria muzicii, literaturii, filmului si artei contemporane.


Componenta cultural-artistica a strategiei de dezvoltare durabila a bancii se concretizeaza in implicarea noastra in parteneriate pe termen lung. Printre colaboratorii si partenerii nostri se numara organizatii neguvernamentale, institutii culturale, academii, curatori si artisti.

Festivalul International de Teatru de la Sibiu 2015
World Press Photo Romania 2015
Bulevardul Expozitiei 1F Project Space
Romanian Design Week 2015
Bienala Internationala de Arta Contemporana Bucuresti
PAVILION
Concursul de Debut Literar UniCredit
Festivalul International George Enescu
Electric Castle
Summer Well
Creative Mornings Bucharest
Depozitul de Filme Cluj-Napoca
Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo