Draga client(a),

 

Este o mare mandrie pentru mine sa fiu desemnat Director Executiv al Grupului UniCredit si consider ca este o datorie personala sa creez conditiile pentru ca banca sa va ofere parteneriatul pe care il asteptati.

 

Am debutat in aceasta industrie la varsta de 25 de ani si am cunoscut multe fatete ale acestui sector, atat direct, cat si prin perspectiva multor lideri.

 

Am acceptat aceasta functie deoarece consider ca bancile au un rol central in orice societate functionala. Cred ca, atat ca organizatie, cat si la nivel individual, avem dorinta de a oferi mai mult decat produse financiare superioare sau de a va imbunatati experienta. Existam pentru a va ajuta sa reusiti, sa prosperati si sa duceti viata pe care o doriti. Iar eu intentionez sa aloc intreaga mea energie pentru a ma asigura ca aceasta este realitatea pe care o traiti.

 

Imi doresc sa facem mai mult si sa fim mai mult pentru dumneavoastra, clientii nostri. Imi doresc sa consolidam parteneriatul pe care il avem, bazandu-ne pe incredere, transparenta si respect reciproc. Ne dorim sa fim primii la care apelati ca parteneri financiari.  

 

De la angajamentul meu fata de simplificare, la imbunatatirea tehnologiei si digitalizare pentru a le permite celor din linia intai sa raspunda mai bine nevoilor dumneavoastra - toate sunt concepute pentru a ne asigura ca sunteti in centrul a tot ceea ce facem.

 

Am rugamintea sa ramaneti alaturi de noi in timpul acestor schimbari, chiar daca unele dintre ele vor avea nevoie de timp sa se concretizeze. Va asigur insa ca intentionez sa fac tot ceea ce sta in puterea mea pentru a determina transformarea necesara, cat mai rapid posibil.  

Pentru a respecta aceste angajamente, va fi esential sa intelegem mai bine ce anume facem bine, dar, mai important, ce am putea face si mai bine pentru a ne asigura ca indeplinim asteptarile pe care le aveti in ceea ce ne priveste. Nu putem rezolva ceea ce nu stim, si, de aceea, va rugam sa interactionati cu noi. Feedbackul dumneavoastra este esential.

 

Va multumesc pentru increderea si rabdarea pe care ne-ati aratat-o. Ma voi stradui sa fac in asa fel incat sa nu simtiti niciodata ca ati gresit

acordandu-ne loialitatea si sa ma asigur ca sunteti rasplatiti pentru angajamentul dumneavoastra.

 

Andrea


Andrea Orcel

Director Executiv al Grupului UniCredit

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo