Despre UniCredit

UniCredit este si va ramane o Banca Comerciala Pan Europeana simpla si de succes, cu un sistem complet de Banca Corporate si de Investitii, oferind clientilor ei o retea unica Vest, Central si Est-Europeana.

 

Raspundem nevoilor reale ale clientilor cu solutii reale, valorificand sinergiile dintre diviziile noastre de afaceri: CIB, Commercial Banking si Wealth Management. Modul in care sunt dezvoltate si oferite aceste solutii este la fel de important ca solutiile in sine, motiv pentru care tot ceea ce facem se bazeaza pe etica si respect.

 

Concentrandu-ne pe lucrurile care conteaza, punem la dispozitia clientilor expertiza locala si internationala, oferindu-le acces de neegalat la produse si servicii de top in 14 piete principale prin reteaua noastra bancara europeana. Prin cresterea durabila a afacerii, ne asiguram ca UniCredit ramane un castigator pan-european.


 

Profilul companiei

Profilul companiei UniCredit 

⇓ Descarca documentul


Banca Comerciala Pan Europeana simpla si de succes

Ca “One Bank, One UniCredit”, intregul Grup actioneaza ca o echipa pe toate pietele si in toate diviziile de afaceri, cu scopul de a transforma provocarile intalnite in oportunitati.


Spinning wheel animation

Loading