Bine ai venit la UniCredit Bank Romania

 

UniCredit Bank este parte a Grupului UniCredit. 

In Romania, UniCredit Bank este una dintre principalele institutii financiare, oferind servicii si produse de inalta calitate pentru toate categoriile de clienti. La finalul lunii Decembrie 2018, banca avea o retea nationala de 138 de sucursale si 3.337 de angajati. UniCredit Bank isi propune sa mentina permanent clientul in centrul activitatilor sale, sa fie un partener cu care se lucreaza usor si sa fie o parte foarte activa a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea.

Grupul raspunde unei game variate de nevoi a clientilor sai printr-o retea de parteneri specializati: UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Services, UniCredit Insurance Broker, Amundi Asset Management.

UniCredit Group


UniCredit este si va ramane o Banca Comerciala Pan Europeana simpla si de succes, cu un sistem complet de Banca Corporate si de Investitii, oferind clientilor ei o retea unica Vest, Central si Est-Europeana.

Raspundem nevoilor reale ale clientilor cu solutii reale, valorificand sinergiile dintre diviziile noastre de afaceri: CIB, Commercial Banking si Wealth Management. Modul in care sunt dezvoltate si oferite aceste solutii este la fel de important ca solutiile in sine, motiv pentru care tot ceea ce facem se bazeaza pe etica si respect.

Concentrandu-ne pe lucrurile care conteaza, punem la dispozitia clientilor expertiza locala si internationala, oferindu-le acces de neegalat la produse si servicii de top in 14 piete principale prin reteaua noastra bancara europeana. Prin cresterea durabila a afacerii, ne asiguram ca UniCredit ramane un castigator pan-european.

 

Profilul companiei

 

PROFILUL COMPANIEI

 

Banca Comerciala Pan Europeana simpla si de succes

Ca “One Bank, One UniCredit”, intregul Grup actioneaza ca o echipa pe toate pietele si in toate diviziile de afaceri, cu scopul de a transforma provocarile intalnite in oportunitati

O banca de substanta

O banca de substanta (Banca pentru lucrurile care conteaza)

La UniCredit intampinam clientii punand nevoile lor in centrul angajamentului nostru professional

Prezenta Internationala

Prezenta Internationala

Descopera birourile UniCredit din toata lumea

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo