Bine ai venit la UniCredit Bank Romania

 

UniCredit Bank este parte a Grupului UniCredit. 

In Romania, UniCredit Bank este una dintre principalele institutii financiare, oferind servicii si produse de inalta calitate pentru toate categoriile de clienti. La finalul lunii Decembrie 2020, banca avea o retea nationala de 135 de sucursale si 3.397 de angajati. UniCredit Bank isi propune sa mentina permanent clientul in centrul activitatilor sale, sa fie un partener cu care se lucreaza usor si sa fie o parte foarte activa a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea.

Grupul raspunde unei game variate de nevoi a clientilor sai printr-o retea de parteneri specializati: UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Services, UniCredit Insurance Broker.

UniCredit Group

 

UniCredit este si va ramane o Banca Comerciala Pan Europeana simpla si de succes, cu un sistem complet de Banca Corporate si de Investitii, oferind bazei sale de clienti in continua crestere o retea unica Vest, Central si Est-Europeana.

Raspundem nevoilor reale ale clientilor cu solutii reale, valorificand sinergiile dintre afacerile noastre: Corporate & Investment Banking, Commercial Banking si Wealth Management. Modul in care sunt dezvoltate si oferite aceste solutii este la fel de important ca solutiile in sine, motiv pentru care tot ceea ce facem se bazeaza pe cele doua valori de baza ale noastre: Etica si respect.

Concentrandu-ne pe lucrurile care conteaza, punem la dispozitia clientilor expertiza locala si internationala, oferindu-le acces de neegalat la produse si servicii de top in 13 piete principale* prin reteaua noastra bancara europeana. Prin cresterea durabila a afacerii, ne asiguram ca UniCredit ramane un castigator pan-european.

*Luand in calcul separarea completa a operatiunilor Yapi.

 

Afla mai multe despre Grupul UniCredit, aici.

 
 

 

Profilul companiei

 

PROFILUL COMPANIEI

 

Banca Comerciala Pan Europeana simpla si de succes

Ca “One Bank, One UniCredit”, intregul Grup actioneaza ca o echipa pe toate pietele si in toate diviziile de afaceri, cu scopul de a transforma provocarile intalnite in oportunitati.

Punctele noastre forte sunt:


O banca de substanta

O banca de substanta (Banca pentru lucrurile care conteaza)

La UniCredit intampinam clientii punand nevoile lor in centrul angajamentului nostru profesional

Prezenta Internationala

Prezenta Internationala

Descopera birourile UniCredit din toata lumea

De pe site-ul grupului


Investitori

Investitori

La UniCredit, comunicam intr-un mod clar cu investitorii, agentiile de rating si analistii financiari

Guvernanta

Guvernanta

Ca banca Pan Europeana, ne propunem o guvernanta corporativa de cea mai buna calitate

Dezvoltare durabila

Dezvoltare durabila

Ne evaluam performanta mai degraba decat rezultatele financiare – modul in care dezvoltam si oferim clientilor o solutie e la fel de important ca si solutia in sine

Cariere

Cariere

Vino sa faci parte din echipa noastra care combina expertiza locala cu cea internationala, printr-o retea unica

Presa & Media

Presa & Media

Afla despre noutatile si initiativele noastre si consulta Raportul anual

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo