Alatura-te echipei

Iti alegi propriul drum in cariera. Noi suntem alaturi de tine.

Alaturi de noi, poti alege sa inveti si sa iti dezvolti cariera atat la nivel local, cat si la nivel international. Ca banca europeana de top, am facut o promisiune – aceea de a ne dedica dezvoltarii oamenilor, formarii celor mai buni profesionisti si de a oferi tinerei generatii perspective pentru o cariera de succes in domeniul bancar, in tara si peste hotare.

UniCredit este cel mai divers grup bancar din Europa din punct de vedere al nationalitatii. Diversitatea culturala contribuie pe de o parte la incurajarea inovatiei, sustine valorile noastre si pe de alta parte contribuie totodata la dezvoltarea viitoarei generatii de lideri. In cadrul UniCredit Bank oferim colegilor oportunitati si instrumente de invatare diverse in vederea dezvoltarii carierei, tinand cont de nevoile specifice ale fiecaruia.

Viziunea de ansamblu si gandirea globala reprezinta elemente esentiale pentru noi, iar cea mai buna modalitate de a le dobandi si dezvolta este prin maximizarea potentialului oamenilor nostri, care este pentru noi un proces constant si un punct forte in dezvoltarea echipei noastre. Astfel, suntem siguri ca vom reusi impreuna sa contribuim din ce in ce mai mult la indeplinirea misiunii noastre - de a oferi beneficii reale si solutii concrete clientilor nostri.

Intra aici pe platforma noastra de recrutare si fii la curent cu toate pozitiile vacante disponibile in acest moment in UniCredit.

Daca doresti sa aplici pentru o alta pozitie decat cele disponibile pe platforma noastra de recrutare, te rugam sa trimiti CV-ul tau si o scrisoare de intentie, prin e-mail, la jobs@unicredit.ro. Vei fi inregistrat(a) in baza de date, iar echipa noastra de recrutare te va contacta ulterior, daca profilul tau se potriveste posturilor vacante.

Luam in serios protectia datelor, securitatea si conformarea cu legislatia privind protectia datelor cu caracter personal si a vietii private. Te invitam sa parcurgi aici intregul document privind prelucrarea datelor cu caracter personal inainte de a aplica la una dintre pozitiile vacante.
Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo