Mastercard Young

Am lansat Mastercard Young, cardul de debit destinat copiilor si adolescentilor!

  • Destinat copiilor cu varste intre 6 si 18 ani

  • Zero costuri de furnizare (emitere si administrare) pentru contul in Lei

  • Cumparaturi sigure; cardul poate fi utilizat doar la anumite tipuri de comercianti

AFLA TOT

Am lansat Mastercard Young, primul card de debit din Romania care poate fi utilizat si de copii mai mici de 14 ani*!

Fii in pas cu generatia care schimba ritmul si ofera-i copilului tau libertatea de a decide singur ce si cand vrea sa isi cumpere, pentru ca el sa castige incredere in propriile decizii financiare. Iar tu vei ramane mereu in control, pentru ca vei sti oricand cum foloseste cardul.

Votat Produsul Anului® in categoria Carduri Bancare. Studiu realizat online, de Exact Business Solutions pe 28 de categorii. In categoria “Carduri Bancare“ esantionul a fost de 503 respondenti, 18-54 ani, din mediul urban, utilizatori de internet. Eroarea maxima de esantionare este +/- 4.4%. Studiul a avut loc in perioada 28.03.2019 - 14.05.2019. Criteriile de selectie au fost: inovatie, atractivitate, intentie de cumparare. Produsul castigator a fost votat de catre consumatori dintre produse comparate in categorie. Detalii pe www.produsulanului.com.

Descopera in continuare avantajele pentru copilul tau, dar si pentru tine:

Avantaje pentru copilul tau

INDEPENDENTA - Folosind cardul Mastercard Young, copilul ia singur decizii de shopping si invata sa-si gestioneze banii din contul curent alimentat de tine.

FLEXIBILITATE - Pentru copii cu varsta intre 6 si 18 ani.

ECONOMISIRE - Ne-am gandit si la viitor, de aceea copilul poate economisi intr-un fel de pusculita online pentru proiecte de viitor, cu o dobanda lunara avantajoasa.

SIMPLITATE  - Atat tu, cat si copilul tau, puteti opta pentru plati contactless. Astfel, cel mic nu va mai trebui sa introduca codul PIN la POS pentru cumparaturi de pana la 100 de Lei/tranzactie.

Avantaje pentru tine

SIGURANTA - Cardul nu poate fi folosit pentru retrageri de numerar, la ATM si nici pentru orice tip de cumparaturi nepotrivite pentru copii.

TRANSPARENTA - Prin Mobile si Online Banking**, verifici oricand platile realizate cu cardul.

CONTROL - Limita cardului si valoarea cumparaturilor zilnice este de 200 Lei/zi si poate fi modificata oricand de catre parinte, prin Mobile Banking sau Online Banking.

ACCESIBILITATE - Cardul poate fi atasat unui cont in Lei, EUR sau USD.

 
 
 

*Conform studiului de piata realizat in aprilie 2019 de iSense Solution la comanda UniCredit Bank, prin care au fost evaluate/comparate pachetele de produse si servicii ale institutiilor de credit din Romania in vigoare la data realizarii studiului si care raspund acelorasi nevoi/sunt destinate acelorasi scopuri, dedicate persoanelor fizice cu varste mai mici de 14 ani.

**Instrumente de plata cu acces la distanta care se bazeaza pe solutii informatice de tip Mobile banking si Internet banking.

Spinning wheel animation

Loading