Mastercard Young

Am lansat Mastercard Young, cardul de debit destinat copiilor si adolescentilor!

  • Destinat copiilor cu varste intre 6 si 18 ani

  • Zero costuri de furnizare (emitere si administrare) pentru contul in Lei

  • Cumparaturi sigure; cardul poate fi utilizat doar la anumite tipuri de comercianti

AFLA TOT

Am lansat Mastercard Young, primul card de debit din Romania care poate fi utilizat si de copii mai mici de 14 ani*!

Fii in pas cu generatia care schimba ritmul si ofera-i copilului tau libertatea de a decide singur ce si cand vrea sa isi cumpere, pentru ca el sa castige incredere in propriile decizii financiare. Iar tu vei ramane mereu in control, pentru ca vei sti oricand cum foloseste cardul.

Votat Produsul Anului® in categoria Carduri Bancare. Studiu realizat online, de Exact Business Solutions pe 28 de categorii. In categoria “Carduri Bancare“ esantionul a fost de 503 respondenti, 18-54 ani, din mediul urban, utilizatori de internet. Eroarea maxima de esantionare este +/- 4.4%. Studiul a avut loc in perioada 28.03.2019 - 14.05.2019. Criteriile de selectie au fost: inovatie, atractivitate, intentie de cumparare. Produsul castigator a fost votat de catre consumatori dintre produse comparate in categorie. Detalii pe www.produsulanului.com.

Descopera in continuare avantajele pentru copilul tau, dar si pentru tine:

Avantaje pentru copilul tau
Avantaje pentru tine
 
 
 

*Conform studiului de piata realizat in aprilie 2019 de iSense Solution la comanda UniCredit Bank, prin care au fost evaluate/comparate pachetele de produse si servicii ale institutiilor de credit din Romania in vigoare la data realizarii studiului si care raspund acelorasi nevoi/sunt destinate acelorasi scopuri, dedicate persoanelor fizice cu varste mai mici de 14 ani.

**Instrumente de plata cu acces la distanta care se bazeaza pe solutii informatice de tip Mobile banking si Internet banking.

Generatia care schimba ritmul

Mastercard Young prezinta: Generatia care schimba ritmul

Impreuna cu LIFE.ro, te invitam sa urmaresti povestile unor tineri care ne inspira, ne provoaca si ne arata zi de zi ca pasiunile nu trebuie uitate. Ei fac parte din “Generatia care schimba ritmul”, generatia care stie ca un vis si multa determinare pot schimba viitorul. Descopera povestile lor!

In prima poveste il cunoastem pe Petru Pazara, pustiul care, la doar 13 ani, a reusit sa vada Pamantul din spatiu.

Petru Pazara are 13 ani si anul acesta a devenit cel mai tanar „inginer” din lume, daca ne gandim ca a construit singur si a lansat o cutie exploratoare, care ridicata cu un balon cu heliu, a dus o camera in spatiu, la 33.000 de metri altitudine (cu 20.000 de metri mai sus decat zboara avioanele comerciale). O cutie rudimentara din polistiren, doua betisoare chinezesti, multa spuma de silicon pentru izolare, doua telefoane, un GoPro, un GPS tracker si un data logger au marcat un record care implica un copil, un vis si multa determinare.

                        

Citeste povestea, aici.

De vorba cu Rares Stanescu despre ce inseamna trupa Blana Bomba, despre vedete si vedetism, dar si despre responsabilitatea financiara a unui copil de 13 ani.

Rares Stanescu, la doar 13 ani, schimba ritmul zi de zi, asta pentru ca face parte din singura trupa romaneasca de copii care canta rock la un nivel profesionist, Blana Bomba. Afla mai multe despre povestea lui Rares si despre felul in care un viitor star rock schimba ritmul.

              

Citeste povestea, aici.

 

Ce viseaza copiii din Romania? De la graffiti la parkour: Raul, pustiul caruia nu ii este teama sa-si urmeze pasiunile indraznete si care accepta responsabilitatea care vine odata cu alegerile pe care le face.

Raul Stanca este un pusti cu pasiuni indraznete. Deseneaza cu spray-uri colorate pe pereti si vrea sa devina din ce in ce mai bun in tot ce face. La doar 13 ani, Raul isi cunoaste limitele, munceste pentru a le depasi si spera sa devina “un om cinstit, cu bun simt, cu o familie frumoasa...si bine facut”.

              

Citeste povestea, aici.

La doar 16 ani, este cea mai tanara membra a trupei de acrobati de la Circul Metropolitan Bucuresti.

Pentru Julia Petreanu, circul este a doua sa casa, iar artistii de la circ, a doua sa familie. Afla mai multe despre povestea unei fetite responsabile care crede cu tarie ca disciplina si atentia te ajuta sa devii mai bun in orice faci.

              

Citeste povestea, aici.

 

Cum pasiunea pentru zbor te poate face campion mondial la aeromodelism.

De la Mihnea Prodanel aflam cum pasiunea pentru zbor te poate face campion mondial la aeromodelism, la doar 13 ani. S-a apucat de acest sport la 8 ani, dintr-o simpla curiozitate, iar de trei ani este membru al ARA si participa la competitii de renume international. Afla mai multe despre Mihnea, băiatul ce iubește avioanele.

              

Citeste povestea, aici.

Voluntar de la 10 ani

La cei 16 ani, Iustin Alexandrescu face voluntariat de peste 5 ani si majoritatea timpului sau liber este dedicata acestei pasiuni. Povestea lui Iustin ne arata ca a face voluntariat inseamna mai mult decat a face fapte bune. Pentru el, inseamna emotie si un stil de viata.

              

Citeste povestea, aici.

Cum pasiunea pentru dans te poate face olimpica nationala la balet

Bianca Flueras schimba ritmul in pasi de dans. Danseaza de la 5 ani si manata de aceasta pasiune, a devenit olimpica nationala la balet. Vrea sa joace in rolul lui Kitri din Don Quijote si trece peste orice disconfort atunci cand vine vorba de dans.

              

Citeste povestea, aici.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo