Programul de educatie financiara si de cariera Start Major

Mai importanti decat banii, sunt banii facuti din ce imi place.

Meseria pe care o inveti e si pasiunea ta? Esti norocos! Vrei sa faci din norocul asta o cariera? Iti trebuie un plan!

Start Major
Start Major
UniCredit Start Major

UniCredit Bank si Asociatia The Social Incubator au incheiat a doua editie a START MAJOR. Programul de educatie financiara si de cariera care te pregateste pentru independenta. 

 

In urma participarii in program, trei elevi au castigat micro-finantari si sesiuni de mentorat pentru dezvoltarea ideii lor de afaceri. Acestia sunt:

 

 • Stan Antonio Cristian (Liceul Tehnologic "Mircea Vulcanescu", Bucuresti), pentru dezvoltarea unui site de locuri de munca pentru adolescenti;
 
 • Ana Rebeca Cesauan (Colegiul Tehnic "Victor Ungureanu", Campia Turzii), cu ideea unei plantatii de fructe de padure;
 
 • Hunyadi Ingrid (Liceul Teoretic "Apaczai Csere Janos", Cluj-Napoca), pentru dezvoltarea unei afaceri cu produse cosmetice si alimentare din lapte de magarita.

 

Punctajele elevilor care au parcurs toate etapele taberei online de antreprenoriat sunt disponibile aici. Regulamentul competitiei poate fi accesat aici.

 

Ce este Start Major? 

 

Un program educational online in trei pasi, prin care iti cresti sansele de independenta financiara si succes in cariera. Dezvoltat pentru elevii din invatamantul profesional si tehnic, Start Major te ajuta sa afli cum poti obtine mai usor banii de care ai nevoie, facand ceea ce iti place, si cum poti sa ii folosesti in mod inteligent. Am pregatit pentru tine un curs de educatie financiara, un atelier de angajabilitate si o tabara de antreprenoriat.

Ce castiga participantii prin Start Major?

 

 • O experienta interactiva si aplicata de invatare;

   

 • Colegi si prieteni noi, din acelasi liceu sau din alte licee tehnologice din tara;

   

 • Afla cum sa-si foloseasca inteligent resursele financiare;

   

 • Informatii si abilitati noi pentru a-si porni cu succes cariera: fie ca angajat, fie ca antreprenor;

   

 • Premii surpriza pe parcursul programului;

   

 • Micro-finantari si sesiuni de mentorat pentru dezvoltarea ideii de afaceri, daca se numara printre cei trei finalisti: ne arata ca sunt gata sa isi inceapa cariera in antreprenoriat.

   

UniCredit Logo